Naha Anjeun Gajah atanapi Kukupu?

helpindyonline.pngDinten Senén kuring pendak sareng Roger Williams, Présidén di Lembaga Kepemimpinan Anu Anyar. Rapat sareng nirlaba sok janten inspirasi ... Roger parantos ngarobih daérah ku ngawangun Help Indy Online - program anu ngalibatkeun jalma ngora pikeun ngalayanan masarakat. Sistem online sareng panggunaan média sosial na luar biasa. Ogé, ROI dina program na éksponénsial.

Roger ngabagi analogi anu kuring resep, anjeunna naros "Naha anjeun Gajah atanapi Kukupu? "

boh gajah sareng kukupu teu émut tapi aranjeunna ngagaduhan bédana anu béda.

  • An gajah henteu teras dikenal salaku geulis. Gajah rada kagok, kotor janten ngalangkungan leutak, nyésakeun jalan satapak sareng ninggali tandana dimana waé dumukna. Gajah tiasa ngalakukeun angkat anu beurat sareng mindahkeun organisasi ka payun.
  • kukupu anu geulis. Aranjeunna kabawa angin, tong tinggaleun tanda, sareng ngapung éndah ti tempat ka tempat. Upami aranjeunna badarat dina leutak, aranjeunna moal janten kotor.

Salaku konsultan, padamelan kuring nyaéta ngarobih perusahaan anu kuring damel janten langkung saé. Abdi henteu tiasa kukupu, abdi kedah janten gajah. Upami kuring henteu kéngingkeun hasil pikeun klien kuring, abdi moal suksés sareng pamustunganana bakal kaleungitan bisnis. Upami palanggan kuring henteu ngupingkeun kuring, kuring moal tiasa ngagulung ka klien salajengna ... Kuring kedah turun ka kokotor sareng ngadamel tanda kuring.

Kuring kantos janten gajah [lebetkeun lulucon anu beurat teuing di dieu…], sakapeung kalepatan. Nanging, kuring teu nyaman sareng saha kuring sareng mikawanoh bédana kuring sareng organisasi anu kuring damel. Abdi resep janten gajah. Janten naon ari anjeun?

Anjeun hiji gajah atanapi kukupu?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.