Aplikasi Elfsight: Ecommerce, Formulir, Eusi, sareng Widget Sosial Gampang Dipasang pikeun Wéb Anjeun

Elfsight Widget Pikeun Unggal Website

Lamun nuju dipake dina populér platform manajemén eusi, Anjeun mindeng bakal manggihan pilihan hébat alat jeung widget nu bisa gampang ditambahkeun kana ningkatkeun situs anjeun. Henteu unggal platform gaduh pilihan éta, sanaos, éta sering peryogi pamekaran pihak katilu pikeun ngahijikeun fitur atanapi platform anu anjeun hoyong laksanakeun.

Hiji conto, anyar-anyar ieu, urang hoyong ngahijikeun Ulasan Google panganyarna dina situs klien tanpa kedah ngembangkeun solusi atanapi ngadaptarkeun platform ulasan sadayana. Kami ngan saukur hoyong nampilkeun widget anu nampilkeun ulasan. Untungna, aya solusi pikeun éta - widget Elfsight ngabantosan langkung ti sajuta situs ningkatkeun penjualan, ngiringan sémah, ngumpulkeun petunjuk, sareng seueur deui. Hal anu saé ngeunaan widget ieu nyaéta yén éta henteu ngabutuhkeun coding… sareng anjeun tiasa ngamimitian gratis!

Widget Wéb Elfsight

Panineungan gaduh koleksi langkung ti 80 aplikasi anu kuat anu sayogi pikeun pangguna, kalebet widget média sosial, ulasan widget, widget e-commerce, widget obrolan, widget formulir, widget video, widget audio, widget peta, widget galeri poto, widget slaider, widget embed PDF, menu. widget, widget kode QR, widget cuaca, widget pilarian ... jeung puluhan deui. Ieu sababaraha widget anu langkung populér.

  • Umur Verifikasi Widget - Upami anjeun kedah pariksa umur pangguna sareng muka aksés kana situs anjeun ngan ukur upami aranjeunna umurna, cobian anu disesuaikan Widget verifikasi Jaman Elfsight. Pilih témplat anu cocog atanapi jieun nyalira ti mimiti, setel watesan umur pikeun jinis produk jasa anjeun, pilih salah sahiji tina tilu metode verifikasi, tambahkeun téks pesen, sareng angkat skénario pikeun pangguna underaged.

Umur Verifikasi Widget

  • Sadaya-di-Hiji Chat Widget - Anggo cara anu sederhana sareng efektif pikeun tetep nyambung sareng pangguna anjeun dina Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, atanapi Viber langsung tina situs wéb. Ngan sababaraha menit pikeun ngaluyukeun sareng masang widget. 

  • Sadaya-di-Hiji Review Widget - aya waktos anjeun henteu peryogi platform manajemén ulasan… anjeun ngan ukur hoyong nyelapkeun widget dina situs anjeun kalayan koméntar klien kalayan nami pangguna, gambar profil, sareng alihan ka halaman anjeun dina situs ulasan bisnis pikeun langsung. klien ngarah. Elfsight nawiskeun langkung ti 20 sumber sapertos Google, Facebook, Amazon, eBay, Google Play Store, Booking.com, AliExpress, Airbnb, G2Crowd, Yelp, Etsy, OpenTable, sareng seueur deui. Ieu mangrupikeun cara anu épisién pikeun mastikeun réliabilitas merek anjeun! Ieu conto anu saé tina a kontraktor roofing urang damel sareng:

Tampilkeun Ulasan Google Facebook BBB Dina Loka Anjeun - Conto

  • Widget Timer Countdown - Jieun timers ngahasilkeun jualan pikeun ramatloka anjeun kalawan Elfsight Countdown Timer. Panaskeun atmosfir sareng nyiptakeun rasa kakurangan pikeun barang anjeun, nunjukkeun kumaha aranjeunna dijual langsung sateuacan panon para klien. Ningkatkeun urgency pikeun meuli jeung waktu ticking handap nepi ka rengse periode tawaran husus. Tarik perhatian kana acara anjeun anu bakal datang sareng jaga pamiarsa anjeun sabar-sabar ngantosan ngamimitian ku timer mundur. 

Widget Timer Countdown

  • Widget Kalénder Acara - widget anu ngamungkinkeun anjeun gampang ngabagi kagiatan anjeun ka dunya sanés. Éta ngandung seueur kasempetan pikeun nunjukkeun acara anu bakal datang dina cara anu paling representatif. Personalisasikeun pikeun ngahijikeun desain sareng gaya halaman wéb anjeun. Bentuk sababaraha jumlah acara, tambahkeun tag, unggah gambar sareng pidéo anjeun nyalira, sareng jaga pangguna béwara ngeunaan agenda anjeun.

Widget Kalénder Acara

  • Facebook Feed Widget - ngamungkinkeun anjeun pikeun nunjukkeun eusi tina halaman Facebook anu diurus, dimana anjeun gaduh aksés admin. Upami anjeun ngajalankeun halaman bisnis dina Facebook anjeun tiasa gampang ngahijikeun kana halaman wéb anjeun. Sadaya eusi anu anjeun tambahkeun kana halaman média sosial anjeun bakal otomatis diropéa dina halaman wéb anjeun. 

Facebook Feed Widget

  • Bentuk Pangwangun Widget - hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun gaduh sagala jinis formulir eusian dina situs anjeun. Kami nawiskeun alat universal anu gaduh sadayana pikeun ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rupa-rupa bentuk pikeun ngumpulkeun data ti klien anjeun. Kontak, Bentuk Umpan Balik, Survey, Formulir Pemesanan - naon waé jinis anu anjeun peryogikeun, pastikeun éta dirojong ku aplikasi kami sareng peryogi sababaraha detik pikeun ngonpigurasikeunana.

Bentuk Pangwangun Widget

  • Widget Ulasan Google - Ningkatkeun jangkauan pamirsa ulasan bisnis anjeun sareng nyebarkeunana dina halaman wéb anjeun. Widget kami bakal ngabantosan anjeun nunjukkeun ulasan lengkep sareng nami panulis, gambar, sareng tautan kana akun Google anjeun pikeun ulasan anu langkung énggal. Éta cara jalan pikeun ngabuktikeun kaandalan merek anjeun! Anjeun tiasa nyortir ulasan pikeun ngan ukur nunjukkeun anu pangsaéna, ngarobih setélan téks, rating tampilan, sareng seueur deui. Website anjeun bakal otomatis ngamutahirkeun ku ulasan anyar nalika aranjeunna diterbitkeun. Ngawangun widget Elfsight gratis.

ulasan google gambar pahlawan 1

  • Widget Feed Instagram - Tampilkeun poto tina Instagram ku sadaya cara anu sayogi - hashtags, URL, atanapi nami pangguna, sareng kombinasi naon waé. Gampang pisan ngeusian feed anjeun! Pikeun milih eusi anu paling ati-ati, anjeun tiasa nganggo dua jinis saringan feed - henteu kalebet sumber sareng ngan ukur nunjukkeun ti anu terbatas.

Widget Feed Instagram

  1. Proyék Board Widget - widget situs wéb anu ngamungkinkeun anjeun ngungkabkeun lowongan kabuka sareng nampi CV ti calon langsung dina situs anjeun ku cara anu paling diaksés. Ku cara widget anyar kami, anjeun bakal ngatur pikeun nyingkab perusahaan anjeun, nyebarkeun inpormasi ngeunaan lowongan padamelan sareng kéngingkeun resume. Widget ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kartu padamelan kalayan gambaran anu akurat sareng tombol Larapkeun. Employing Elfsight Job Board ngidinan Anjeun pikeun streamline prosés rekrutmen sarta meunang réspon kana bukaan pakasaban di hiji klik.

Proyék Board Widget

  • Logo Showcase Widget - nunjukkeun sadaya logo mitra atanapi sponsor atanapi nyebatkeun pencét dina halaman wéb anjeun. Kalayan bantosan widget, anjeun bakal nunjukkeun yén anjeun pasangan anu dipercaya sareng nyiptakeun gambar anu positif pikeun perusahaan anjeun. Widget ngamungkinkeun pikeun nambahkeun jumlah logos wae, nembongkeun aranjeunna dina slaider atawa grid, sarta ngarobah ukuran logos. Anjeun tiasa nambihan caption sareng tautan ka situs wéb perusahaan. Kalayan bantuan warna sareng pilihan fon, anjeun bakal tiasa nyiptakeun tampilan anu unik. 

Logo Showcase Widget

  • Popup Widget - Naon waé jinis popup anu anjeun hoyongkeun dina situs anjeun - anjeun tiasa ngawangun éta nganggo Elfsight Popup. Bewarakeun penjualan sareng tawaran khusus, kumpulkeun palanggan sareng eupan balik, nyegerkeun karanjang anu ditinggalkeun, tunjukkeun pop-up wilujeng sumping, inpormasi ngeunaan peluncuran anu bakal datang… Kéngingkeun naon waé anu anjeun peryogikeun! 

Popup Widget

  • Pinterest Feed Widget - Tampilkeun profil anjeun nyalira, sareng pin sareng papan naon waé ti Pinterest dina halaman wéb anjeun. Kalayan alat kami, pilih papan sareng pin sareng jieun kumpulan gambar pikeun situs anjeun. Demonstrasi portopolio anjeun, mere ilham klien anjeun pikeun manggihan hal anyar atawa ngan visualize eusi ramatloka anjeun. A feed Pinterest customizable bakal nulungan urang ngalegaan jangkauan eusi Anjeun, ningkatkeun Dursasana nganjang ramatloka sarta mawa leuwih pengikut ka Pinterest.

Pinterest Feed

  • Harga Table Widget - Tampilkeun tawaran anjeun sacara rinci sareng éta bakal ngabantosan sémah halaman wéb anjeun gancang ngabayangkeun sareng ngabandingkeun fitur-fitur anu béda anu ditawarkeun rencana harga anjeun. Anggo kustomisasi maksimal pikeun masihan harga anjeun tampilan anu pangsaéna - jantenkeun campuran sareng konsép halaman wéb anjeun, atanapi terang sareng pikaresepeun. Jieun pembeli anjeun meta jeung ningkatkeun konversi!

Harga Table Widget

  • Réstoran Menu Widget - widget ramah-pamaké pikeun nunjukkeun menu réstoran atanapi kafe anjeun langsung dina halaman wéb anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nginpokeun sémah anjeun ngeunaan spésial anjeun, ngagambarkeun konsép anu unik sareng témplat kalayan gambar tuangeun anu pikaresepeun. Éta tiasa janten alat anu saderhana pikeun ngalaksanakeun tugas anu nangtang: anjeun tiasa nampilkeun sajumlah ménu kalayan sajumlah ageung barang. Atawa ngan nampilkeun daptar pondok tina specialties anjeun layan. Ngarasa Luncat pikeun milih skéma lampu, poék atawa ngaropéa sagalana anjeun resep, repainting sadaya kelir aksen. Kasempetan pangbadagna widget nyaéta tetep salawasna up-to-date: Anjeun bisa ngarobah harga, daptar barang, nambahkeun masakan anyar atawa malah ménu dina hiji klik! Teu aya deui file PDF sareng ménu anu anjeun kedah nyerat deui di awal. Ngan ngamimitian nyieun menu stunning anjeun ayeuna jeung lalajo terus tumuwuh jumlah reservations anjeun sarta sémah. 

gambar pahlawan menu réstoran

  • Widget Feed Sosial - Jieun Feed Sosial anu luar biasa tina kombinasi anu henteu terbatas tina sababaraha sumber: Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, Twitter, Pinterest, Tumblr, RSS (enggal sumping - LinkedIn sareng seueur deui). Candak anu pangsaéna tina pangalaman visual sareng gambar Instagram sareng pidéo YouTube. Atanapi anjeun tiasa ngabentuk feed warta langsung tina tulisan Facebook sareng Twitter anjeun. Ngarasakeun adjustment sumber fléksibel pikeun mintonkeun jenis eusi nu tangtu, unggal jaringan sosial ngarojong. Larapkeun sajumlah saringan anu tepat pikeun ngaropea feed anjeun atanapi nganggo mode moderasi manual.

  • Testimonial slaider Widget - Nampilkeun eupan balik konsumén nyata kalawan pangalaman positif mere ilham datang ka boga pangalaman sarua ogé sarta méré produk atawa jasa anjeun buktina sosial leuwih. Jieun testimonials customer anjeun argumen unggul ku mintonkeun éta katuhu dimana kaputusan purchasing dijieun tur tingal kumaha aranjeunna ningkatkeun jualan Anjeun.

Widget Testimonial Pelanggan

Miluan langkung ti 1 juta pangguna sanés nganggo Aplikasi Elfsight sareng jieun widget munggaran anjeun ayeuna:

Jieun Widget Elfsight Mimiti Anjeun

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Panineungan sareng kuring nganggo tautan kuring sapanjang tulisan ieu.