Email 2.0 - Aplikasi Internet Beunghar, Multimedia, Dokumén anu dipasang?

Adobe Digital Edition Béta

Kuring nyarios sareng rerencangan kuring dinten ayeuna, Dale McCrory. Anjeunna nunjukkeun peluncuran anyar Adobe, Adobe Digital Edition Béta.

Adobe Digital Edition

Numutkeun kana Adobe urang situs:

Adobe Digital Editions mangrupikeun cara anu lengkep pikeun maca sareng ngatur ebook sareng publikasi digital anu sanés. Edisi Digital diwangun tina dasarna salaku aplikasi Internét (RIA) anu ringan sareng euyeub. Edisi Digital tiasa dianggo online sareng offline, sareng ngadukung eusi PDF sareng basis XHTML.

Dale kedah mikirkeun hal ieu (sareng kuring miharep kuring henteu sateuacana ngaleupaskeun ideu na $ 5billion) ... kumaha upami anjeun nempatkeun alamat email dina interface ieu? Kalayan kecap séjén, ieu is palanggan email anjeun ka payun… Email 2.0 upami anjeun kersa.

Kasempetan, tangtosna, nyaékeun naon waé anu anjeun pikahoyong kana koropak salami palanggan ngagaduhan aksés Internét ... aplikasi, survey, jajak pendapat, halaman interaktif, flash, ebook, dokumén, sora, pidéo, sareng sajabana. Teu diragukeun yén éta téh arah anu nuju kami lakukeun. Kuring ngan ukur teu tiasa ngantosan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.