Kumaha Ngalaksanakeun Aksesibilitas Email Pikeun Téhnologi Ngabantosan

Aksesibilitas Email

Aya tekanan anu tetep pikeun para pemasar pikeun nyebarkeun sareng ngaoptimalkeun téknologi pang anyarna sareng seueur perjuangan pikeun tetep jaga. Pesen anu kuring teras-terasan kapireng ti unggal perusahaan anu kuring konsultasi nyaéta aranjeunna aya di tukang. Kuring mastikeun aranjeunna yén, sanaos aranjeunna ogé, kitu ogé anu sanésna. Téknologi maju dina laju anu teu aya tungtungna anu ampir teu mungkin dijaga.

Téhnologi bantosan

Kitu cenah, seueur téknologi Internét diwangun dina yayasan anu kalebet ka sadaya jalma, kalebet anu ngagaduhan cacat. Téknologi bantosan terus mekar sakumaha gancangna salaku pakakas sareng téknologi. Sababaraha conto gangguan sareng téknologi anu ngamungkinkeun jalma sareng aranjeunna adaptasi:

  • kognitif - sistem anu ngadidik sareng ngabantosan mémori.
  • kaayaan nu walurat - monitor biometric sareng waspada darurat.
  • pamariksaan - alat ngupingkeun bantosan, amplifier, sareng alat bantu ogé sistem sora-ka-téks.
  • mobilitas - prostesis, walkers, korsi roda, sareng alat transfer.
  • pisuil - Pamaca layar, embossers braille, ditampilkeun braille, magnifier, keyboard tactile, bantuan navigasi sareng téknologi anu tiasa dipakai.

diakses

Pikeun ngajantenkeun sistem komputer tiasa diaksés, aya sistem perangkat keras sareng perangkat lunak anu ngamungkinkeun panggunaan komputer ku jalma-jalma cacad sareng cacat. Pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan fisik, lacak panon sareng alat input ageung tiasa ngabantosan. Pikeun gangguan visual, pamaca layar, téks-ka-pidato, alat-alat visual kontras tinggi, atanapi tampilan braille anu nyegerkeun sayogi. Pikeun gangguan pendengaran, keterangan tertutup tiasa dimangpaatkeun.

Email ayeuna mangrupikeun média komunikasi primér, utamina pikeun jalma cacat. Pemasar tiasa sareng kedah nyiptakeun, ngarancang sareng ngembangkeun kampanye email anu tiasa diaksés. Infographic ieu ti Email Monks bakal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun email pikeun gangguan visual, dédéngéan, kognitif, sareng neurologis.

Pemasar email di seluruh dunya parantos teras-terasan milari cara énggal pikeun ningkatkeun keterlibatan sareng efektivitas kampanye emailna. Ku ngalakukeun éta, sababaraha anu nampi teknologi pikeun ngajantenkeun email na langkung tiasa diaksés ku anu hiji milyar jalma di dunya hirup sareng sababaraha bentuk cacad (sumber: Organisasi Kaséhatan Dunya).

Monks Email: Kumaha Cara Ngadamel Email Anu Diaksés

Infographic Ieu rinci sagalana ti nyiptakeun eusi, gaya, nepi ka struktur. Ogé, inpormasi rinci sababaraha alat anu tiasa anjeun anggo:

  • TUNGGU - Alat évaluasi aksés wéb. Ekstensi browser ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaevaluasi sareng ngabenerkeun masalah nganggo HTML anjeun.
  • A Checker - Alat ieu mariksa halaman HTML tunggal pikeun kasaluyuan sareng standar aksés pikeun mastikeun konténna tiasa diakses ku sadayana. Anjeun tiasa nempelkeun HTML surélék anjeun langsung kana.
  • VoiceOver - VoiceOver unik sabab éta sanés maca layar nyalira. Éta kalebet jero dina ios, macOS sareng sadaya aplikasi internal dina Mac. 
  • Narator - Narrator mangrupikeun aplikasi maca layar anu diwangun kana Windows 10. 
  • TalkBack - TalkBack nyaéta pamaca layar Google anu kalebet dina alat Android. 

Ieu mangrupikeun infographic lengkep, Aksesibilitas Email: Kumaha Ngadamel Email Anu Sampurna Diaksés:

Kumaha Mendesain Email Anu Diaksés pikeun Téhnologi Ngabantosan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.