Sapertos Apel sareng Opak, Email sareng Pamasaran Media Sosial

tips pamasaran email média sosial

Abdi resep yén cutatan ti Tamsin Fox-Davies, Manajer Pangembangan Senior di Constant Kontak, ngajelaskeun hubungan antara média sosial sareng pamasaran email:

Média sosial sareng pamasaran email sapertos kéju sareng apel. Jalma-jalma henteu nyangka aranjeunna ngiringan, tapi aranjeunna leres-leres pasanganna sampurna. Média sosial ngabantosan manjangkeun jangkauan kampanye email anjeun sareng tiasa ngawangun surat anjeun. Samentawis éta, kampanye email anu saé bakal memperdalam hubungan anjeun sareng kontak média sosial, sareng ngajantenkeun pengikutna janten pembeli. Ngadamel kampanye anu ngalangkungan kadua saluran sareng eupan balik ka silih sareng cobi apel sareng wedalan kéju sasarengan. Éta rasa raos.

Ngakuan bédana ogé penting! Média sosial mangrupikeun aliran sareng upami pemirsa anjeun henteu merhatoskeun (kaseueuran waktos), pamasaran anu anjeun siapkeun sacara saksama henteu teras-teras ditingali. Penting pikeun ngajadwalkeun sababaraha bewara nalika anjeun yakin yén anjeun tiasa narik perhatian aranjeunna. Atanapi anjeun tiasa mayar sababaraha promosi anu ngagaduhan kakuatan tetep langkung seueur.

Marketing email, di sisi anu sanésna, sering ngagaduhan perhatian khusus upami anjeun tiasa kéngingkeun palanggan ngalangkungan garis matuh anjeun sareng maca email anjeun. Salaku a béwara push basis idin tanpa aya gangguan, email biasana langkung kuat dina nyetir konvérsi. Kalayan kecap séjén, palanggan email langkung berharga tibatan pengikut média sosial.

Kusabab anuansa ieu, Abdi ngadorong unggal perusahaan pikeun narik pengikut média sosial anjeun janten palanggan email. A tawaran hébat atanapi sababaraha eusi unik tiasa ngadamel sagala bédana dina ngarobah éta. Éta henteu nyebatkeun ayana sosial anjeun henteu berharga ... ngan ukur nyetir sosial anjeun ka email mangrupikeun strategi anu saé.

Ieu 12 tips tambahan ngeunaan Email sareng Pamasaran Média Sosial dikumpulkeun ku Constant Contact UK:

13-Tip-pikeun-Ngahijikeun-Sosial-Média-sareng-Email-Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.