Naha Tim Pemasaran sareng IT Kedah Bagikeun Tanggung Jawab Kaamanan Siber

Email auténtikasi sareng Cybersecurity

Pandemik ningkatkeun kabutuhan pikeun unggal departemén dina hiji organisasi pikeun langkung nengetan cybersecurity. Éta asup akal, bener? Beuki téknologi anu kami anggo dina prosés kami sareng padamelan sadinten-dinten, langkung rentan urang tiasa ngalanggar. Tapi nyoko prakték cybersecurity hadé kudu dimimitian ku tim pamasaran well-versed.

Cybersecurity biasana janten perhatian pikeun Téknologi Inpormasi (IT) pamingpin, Kapala Patugas Kaamanan Informasi (CISO) jeung Kapala Patugas Téknologi (CTO) atawa Kapala Inpormasi (CIO). Tumuwuhna ngabeledugna cybercrime geus - ku kabutuhan - elevated cybersecurity ogé saluareun éta ngan masalah IT. Ahirna, Eksekutif sareng dewan C-suite henteu deui ningali résiko cyber salaku 'masalah IT' tapi salaku anceman nu peryogi alamat di unggal tingkat. Pikeun pinuh merangan karusakan serangan cyber anu suksés tiasa ngabutuhkeun perusahaan pikeun ngahijikeun kaamanan siber kana strategi manajemén résiko sadayana.

Pikeun panangtayungan pinuh, perusahaan kedah nyaimbangkeun kasaimbangan antara kaamanan, privasi sareng pangalaman palanggan. Tapi kumaha organisasi tiasa ngahontal kasaimbangan anu rumit ieu? Ku nyorong tim pamasaranna nyandak peran anu langkung aktip.

Naha Pamasar Kedah Perhatikeun Kaamanan Siber?

Ngaran merek anjeun ngan ukur saé sareng reputasi anjeun.

Richard Lesmana

Butuh 20 taun pikeun ngawangun reputasi sareng lima menit pikeun ngarusak éta.

Warren Tambaksari

Janten naon anu kajantenan nalika penjahat cyber nampi inpormasi sareng aksés anu diperyogikeun pikeun suksés nyamar perusahaan, nipu konsuménna, maok data, atanapi langkung parah? Masalah serius pikeun perusahaan.

Pikirkeun deui. Ampir 100% usaha ngirim email pamasaran bulanan ka konsuménna. Unggal dollar pamasaran spent ningali balik dina investasi (ROI) ngeunaan $36. Serangan phishing anu ngarusak merek hiji ngancam kasuksésan saluran pamasaran.

Hanjakalna, éta gampang teuing pikeun scammers sareng aktor jahat pikeun nyamar janten batur. Téknologi nyegah spoofing ieu dewasa sareng sayogi, tapi nyoko kurang sabab kadang hésé pikeun organisasi IT nunjukkeun bisnis anu jelas. ROI pikeun ukuran kaamanan sakuliah organisasi. Kusabab mangpaat standar sapertos BIMI sareng DMARC janten langkung jelas, pamasaran sareng IT tiasa ngalukis carita gabungan anu pikaresepeun. Waktosna pikeun pendekatan anu langkung holistik pikeun cybersecurity, anu ngarecah silo sareng ningkatkeun kolaborasi antara departemén.

IT terang DMARC penting pisan pikeun ngajagi organisasi tina phishing sareng cilaka reputasi tapi berjuang pikeun kéngingkeun palaksanaan ti kapamimpinan. Indikator Merek pikeun Idéntifikasi Pesen (BIMI) asalna sapanjang, generating pikagumbiraeun di jurusan pamasaran, nu hayang eta sabab ngaronjatkeun ongkos muka. Perusahaan ngalaksanakeun DMARC sareng BIMI sareng voilà! IT ngahontal katingal, win beton jeung pamasaran narima nabrak tangible di ROI. Sarerea meunang.

Gawé Tim Dupi Key

Kaseueuran karyawan ningali IT, pamasaran sareng departemén sanésna dina silo. Tapi nalika serangan cyber janten langkung canggih sareng kompleks, prosés pamikiran ieu teu aya mangpaatna. Pamasar ogé wajib ngabantosan ngajaga data organisasi sareng palanggan. Kusabab aranjeunna langkung caket kana saluran sapertos média sosial, iklan sareng email, para pemasar nganggo sareng ngabagi inpormasi anu ageung.

Cybercriminals ngaluncurkeun serangan rékayasa sosial ngagunakeun ieu pikeun kauntungan. Maranehna ngagunakeun email pikeun ngirim requests palsu atawa solicitations. Nalika dibuka, surelek ieu nginféksi komputer pemasar sareng malware. Seueur tim pamasaran ogé damel sareng padagang sareng platform éksternal anu béda-béda anu peryogi aksés atanapi tukeur inpormasi bisnis rahasia.

Sareng nalika tim pamasaran diperkirakeun nunjukkeun kamekaran ROI bari ngalakukeun langkung seueur kalayan kirang, aranjeunna teras-terasan milarian téknologi anyar anu inovatif anu ningkatkeun produktivitas sareng efisiensi. Tapi kamajuan ieu tiasa nyiptakeun bukaan anu teu dihaja pikeun serangan cyber. Éta sababna pemasar sareng profésional IT kedah kaluar tina silo pikeun kolaborasi sareng mastikeun perbaikan pamasaran henteu ngantepkeun perusahaan rentan ka résiko kaamanan. CMO sareng CISO kedah ngaudit solusi sateuacan palaksanaanna jeung ngalatih tanaga pamasaran pikeun mikawanoh sareng ngalaporkeun poténsi résiko cybersecurity.

Profesional IT kedah nguatkeun profésional pamasaran pikeun janten pangurus prakték kaamanan inpormasi kalayan ngagunakeun:

Alat berharga anu sanésna kalebet dina strategi cybersecurity marketers? DMARC.

Niley DMARC Pikeun Tim Marketing

Auténtikasi Pesen, Pelaporan sareng Konformasi dumasar domain mangrupikeun standar emas pikeun ngabuktoskeun email. Perusahaan anu nganut DMARC di Enforcement ngajamin yén ngan éntitas anu disatujuan tiasa ngirim email atas nama aranjeunna.

Ku ngamangpaatkeun DMARC (jeung protokol kaayaan SPF na DKIM) éféktif jeung meunang ka Penegak, merek ningali ningkat deliverability email.. Tanpa auténtikasi, pausahaan ninggalkeun sorangan kabuka pikeun cybercriminals ngagunakeun domain maranéhna pikeun ngirim surelek phishing jeung spam. DMARC di Enforcement nyegah hacker tina nyekel naek bébas dina domain ditangtayungan.  

Sanes SPF atanapi DKIM henteu ngabuktoskeun kaaslianana pangirim ngalawan widang "Ti:" anu ditingali ku pangguna. Kawijakan anu ditetepkeun dina catetan DMARC tiasa mastikeun yén aya "alignment" (nyaéta pertandingan) antara alamat Ti: anu katingali sareng domain konci DKIM atanapi pangirim anu diverifikasi SPF. strategi ieu nyegah cybercriminals ti ngagunakeun domain bogus dina ti: widang nu fool panarima tur ngidinan hacker mun reroute pamaké tanpa disadari kana domain nu teu patali dina kontrol maranéhna.

Tim marketing ngirim surelek teu ngan nepi ka sasaran konsumén poténsial. Pamustunganana, aranjeunna hoyong email éta dibuka sareng dilaksanakeun. Auténtikasi DMARC mastikeun yén email éta sumping dina koropak anu dimaksud. Merek tiasa ningkatkeun daya tahanna langkung jauh ku nambihan Indikator Merek pikeun Idéntifikasi Pesen (BIMI).

BIMI Ngarobah DMARC Kana Tangible Marketing ROI

BIMI mangrupikeun alat anu kedah dianggo ku unggal pemasar. BIMI ngamungkinkeun para pemasar nambihan logo merekna kana email anu ditangtayungan, anu parantos ditingalikeun ningkatkeun tarif kabuka ku 10% rata-rata.

Pondokna, BIMI mangrupikeun kauntungan merek pikeun pemasar. Éta diwangun dina téknologi auténtikasi email anu kuat - DMARC dina penegak - sareng kolaborasi diantara pamangku kapentingan anu béda kalebet pamasaran, IT sareng departemén hukum.

Pemasar sok ngandelkeun garis subjek anu pinter sareng pikaresepeun pikeun narik perhatian panampi, tapi kalayan BIMI, email anu nganggo logo janten langkung gancang sareng gampang diidentipikasi. Sanaos konsumen henteu muka email, aranjeunna ningali logona. Kawas nempatkeun logo dina kaos oblong, wangunan, atawa swag séjén, logo dina surelek langsung nelepon perhatian panarima ka merek - ngembangkeun pernah mungkin saméméh tanpa muka suratna. BIMI ngabantosan para pemasar kéngingkeun éntri kana koropak langkung gancang.

DMARC Valimail salaku Service

panerapan DMARC is jalur ka BIMI. Pikeun leumpang jalur ieu merlukeun mastikeun DNS leres authenticates sadaya mail dikirim - kagiatan-consuming waktu pikeun usaha. Ngan 15% perusahaan anu suksés ngalengkepan proyék DMARC na. Kedah aya jalan anu langkung saé, sanés? Aya!

Valimail Authenticate nawiskeun DMARC salaku Jasa, kalebet:

  • Konfigurasi DNS otomatis
  • Idéntifikasi pangirim calakan
  • Daptar tugas anu gampang diturutan anu ngabantosan pangguna ngahontal penegak DMARC anu gancang

Auténtikasi DMARC™ nyandak resiko kaluar tina provisioning DNS. Pisibilitas lengkepna ngamungkinkeun perusahaan ningali saha anu ngirim email atas nama aranjeunna. Dipandu, workflows otomatis leumpang pamaké ngaliwatan unggal tugas pikeun ngonpigurasikeun jasa tanpa merlukeun pangaweruh jero, teknis atawa keur kontrak kaahlian luar. Tungtungna, analytics kontekstual mantuan sangkan méré konfirmasi saran otomatis - sarta ngabejaan tetep pamaké up-to-date.

Departemén pamasaran henteu tiasa hirup dina silo, dijauhkeun tina masalah kaamanan maya, langkung lami. Kusabab aranjeunna langkung diaksés berkat ayana anu langkung ageung dina Twitter, LinkedIn sareng platform média sosial anu sanés, peretas ningali aranjeunna salaku target anu gampang dieksploitasi. Nalika organisasi ngakuan nilai nyiptakeun budaya kasadaran cybersecurity, aranjeunna kedah ngajak tim pamasaranna pikeun kolaborasi dina méja manajemén résiko sareng tim IT sareng CISO.

Coba Valimail

panyingkepan: Martech Zone geus kaasup Tumbu affiliate dina artikel ieu.