Email Otomatis nganggo WordPress sareng Kampanye abdi Pro

klik kirim

Kampanye abdi Pro sareng batur sapagawean, Bill Dawson, nyetél anyar kami newsletter mingguan éta ngan dimimitian dinten ayeuna. (Upami anjeun henteu acan ngalanggan, anjeun kaleungitan hadiah langkung ti $ 12,000 ... sareng tumuh!).

Pikeun mempermudah ieu, Luke Newton tina My Campaign Pro, nyetél témplat dina sistem anu nganut HTML tina mana waé dina wéb - boh ku feed atanapi halaman HTML dinamis. Ieu disebut corétan dina sistemna sareng éta tiasa nunjuk kana eusi anu disimpen, gaduh kontén dinamis, atanapi narik tina RSS atanapi tina halaman wéb:
email-snippet.png

Léngkah salajengna nyaéta ngan ukur ngarujuk potongan dina HTML tina citakan email nganggo senar substitusi:
snippet-blog-post.png

Teras Bill memprogram kategori dina WordPress anu disebat newsletter éta ngan ukur ditampilkeun dina halaman internal anu disumputkeun sareng dikaluarkeun tina tulisan naon dina blog. Dina WordPress, ieu dilakukeun ku nambihan sababaraha unsur pamundut di luhur loop:

query_posts ($ query_string. '& ucing = -4835');

Kami ogé ngamutahirkeun eupan pikeun ngaleungitkeun tulisan naon waé, anu parantos dilakukeun dina querystring:

https://martech.zone/?feed=rss2&cat=-4835

Naha ieu hébat? Unggal minggu, kuring ngan ukur nyerat tulisan blog kana kategori Newsletter teras ngaéksekusi kampanye pikeun dikirim. Sistem sacara otomatis ngikis eusi tina halaman khusus (ogé feed Twitter kuring) sareng email dihasilkeun sareng dikirim. Henteu ngan ukur saé ieu kuring ngan ukur kedah hariwang nyerat eusi dina WordPress ... Kuring ogé bakal ngagaduhan salinan sadaya email abdi anu parantos dikirim!

Lukas masihan 2 lisénsi taunan (kalayan dugi ka 500 email dikirim) sareng dukungan - janten pastikeun pikeun ngadaptar Newsletter Téhnologi Marketing pikeun kasempetan meunang!

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun pos Doug! Kami bungah pisan ngeunaan buletin énggal sareng bangga janten bagian tina éta!

    Kami parantos mendakan yén ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun pangguna WordPress anu beurat pikeun teras-terasan ngagunakeun mesin pangarang karesepna pikeun nyiptakeun kontén sareng ngajaga sadayana dina hiji tempat.

    Kakuatan anu leres aya dina kamampuan pikeun nyangking tingkat otomatisasi anu sami dina WordPress ka email. Ngan narik dina eusi jeung tambahkeun ka ngirim rutin dijadwalkeun pikeun runtuyan email kacida otomatis jeung saeutik pangropéa lumangsung. Henteu aya deui salinan sareng témpél - ngan ukur ngawangun sakali sareng ngajadikeun otomatis!

    Sareng sadaya kontén anu aya dina WordPress - gampang nyebarkeun kontén éta di luar email.

    Upami anjeun pangguna WordPress - éta ngan ukur masuk akal pikeun ngalakukeunana ku cara ieu!

    Ogé - kami hoyong ngahaturkeun wilujeng sumping ka sadayana anu ngiringan kontes - kami bungah pisan janten bagian tina perayaan pos ka-2,500!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.