Bypassing The Blockers: Kumaha Kéngingkeun Iklan Anjeun Ditingali, Diklik Dina, sareng Dipilampah

Bypass Ad Meungpeuk Ku Surélék

Dina bentang pamasaran ayeuna, aya langkung seueur saluran média ti kantos sateuacan. Sisi positifna, éta ngandung hartos langkung seueur kasempetan pikeun pesen anjeun kaluar. Dina sisi handapna, aya deui persaingan ti kantos pikeun narik perhatian pemirsa.

Sumebarna média hartosna langkung seueur iklan, sareng iklan éta langkung ngaganggu. Éta sanés ngan ukur iklan cetak, TV atanapi iklan radio. Éta iklan pop-up online halaman lengkep anu ngajantenkeun anjeun mendakan "X" anu sesah pikeun ngaleungitkeunana, otomatis muterkeun pidéo pikeun ditanggung sateuacan ningali eusi anu dipikahoyong, iklan spanduk anu ditingalkeun dimana-mana, sareng iklan anu bahkan ngalacak anjeun ngalangkungan retargeting, tina komputer kana alat sélulér sareng balikeun deui.

Jalma-jalma parantos bosen kana sagala iklan. Numutkeun kana panilitian HubSpot, kaseueuran jalma mendakan seueur iklan anu keuheul atanapi ngaganggu, henteu profesional, atanapi ngahina. Anu langkung ngungkabkeun pikeun pangiklan nyaéta jinis iklan ieu masihan pemirsa pendapat goréng sanés ngan ukur halaman wéb anu aranjeunna ngarah tapi ogé mérek aranjeunna ngagambarkeun. Janten investasi pamasaran anjeun tiasa gaduh pangaruh anu sabalikna pikeun jalma tibatan anu anjeun tuju; éta tiasa nyiptakeun kesan goréng pikeun mérek anjeun ka jalma, tibatan anu pikaresep.

Langkung Iklan, Langkung Frustasi: Lebetkeun Pamblokir Iklan

Teu anéh, jalma parantos mendakan jalan pikeun hanjelu tina pengeboman iklan dinten ieu: ekstensi ngahalangan iklan. Numutkeun laporan panganyarna ku PageFair & Adobe, 198 juta pangguna Internét aktip ngagunakeun pameungpeuk iklan pikeun nyegah kandaraan pamasaran digital anu datang sapertos spanduk, pop-up sareng iklan di-line tina muncul dina situs wéb sareng média sosial, sareng panggunaan pameungpeuk iklan parantos dipelak ku langkung ti 30% dina sataun katukang. Meungpeuk iklan biasana mangaruhan dimana waé ti 15% - 50% patalimarga penerbit halaman wéb, sareng éta khusus pikeun situs kaulinan, dimana pemirsa pisan téknologi sareng tiasa nerapkeun téknologi ad-blocks.

Janten naon anu kedah dilakukeun ku pangiklan?

Milih Email

Pangiklan anu narékahan pikeun "jalan gede pameungpeuk iklan" panginten janten reuwas terang yén aya médium anu tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun nyegah kajadian pameungpeuk iklan, sareng sanés média sosial trend-of-the-moment. Éta email. Pertimbangkeun ieu: aplikasi anu paling sering dianggo dina Internét ayeuna sanés Facebook atanapi Twitter. Éta, kanyataanna, Apple Mail sareng Gmail.

Email mangrupikeun bola panon, sareng éta moal ngaleungit, sakumaha panginten sababaraha. Nyatana, email langkung kuat tibatan kantos; kaseueuran merek ngarencanakeun ngirim langkung seueur email dina taun ieu sareng neraskeun paningkatan éta. Pamasaran email ngagungkeun ROI 3800% sareng ngadorong langkung seueur konversi tibatan saluran anu sanés. Pesen iklan lima kali langkung gampang ditingali dina email tibatan Facebook, sareng email 40 kali langkung épéktip pikeun kéngingkeun palanggan énggal tibatan Facebook atanapi Twitter. Sadayana, éta poténsial anu luar biasa kuat.

Naha tingkat pangunjung anu tinggi tina email? Sacara sederhana, éta hiji tempat mérek ngagaduhan sambungan anu padet sareng langsung sareng pangguna-tungtung - sambungan anu tahan sareng henteu gumantung kana panyungsi, alat atanapi mesin pencari. Jalma condong ngajaga alamat emailna jangka panjang; aranjeunna langkung gampang ngarobih alamat fisikna maka aranjeunna bakal ngarobih alamat emailna.

Hanjakalna, pikeun sadaya kaunggulan anu disayogikeun ku email, nyingkahan ngahalangan iklan ku ngan saukur ngirim kaluar email henteu cukup motong éta; hésé pisan ngaiklankeun nganggo platform sapertos surat Apple atanapi Gmail langsung. Janten kumaha anjeun masih tiasa ngamangpaatkeun kaunggulan email sareng sadaya poténsial anu ditawarkeunana?

Candak Bola Mata Anu Katuhu dina Buletin Email

Hiji cara nyaéta nempatkeun iklan dina buletin email anu dikirimkeun ku panerbit anu parantos ngintunkeun aranjeunna pikeun ngiringan, milih pamirsa. Penerbit buletin email milari cara pikeun monetisasi kendaraanna anu aya, ngamaksimalkeun panénanana, sareng, kaseueuran, aranjeunna ngabagéakeun panempatan iklan salaku cara pikeun ngalakukeun éta.

Pikeun pangiklan, ieu hartosna anjeun tiasa ngalebetkeun iklan anu ditargetkeun pisan, sacara dinamis dikirimkeun kana kampanye email pelanggan sareng prospek anu aya, ngiringan blokir iklan pikeun ngahontal pemirsa anu ditawan. Pangalusna sadaya, pemirsa ieu kabuka pisan pikeun ningali kontén anu parantos kabuktosan pikaresepeun pikeun aranjeunna. Palanggan Newsletter parantos milih pikeun nampi pesen pamasaran ti panerbit; aranjeunna percanten sareng ngahargaan eusi panerbitna. Nempatkeun iklan anjeun dina kontéks ieu ngabantosan anjeun pikeun ngandelkeun kapercayaan sareng perhatian éta. Anjeun ngan ukur kedah ngajantenkeun iklan anjeun aya hubunganana, informatif, sareng tiasa ngambah kapentingan pamaca ku ngalangkungan personalisasi.

Personalisasi iklan anjeun gampil kumargi anjeun parantos terang sadayana ngeunaan pamiarsa ngalangkungan penargetan buletin. Cocogkeun eusi iklan anjeun sareng resep, henteu resep, kapribadian sareng kabutuhan jalma ieu, sareng anjeun bakal ngawangun kapercayaan sareng kasatiaan, sareng naekeun tingkat klik-tayang.

Janten Maksakeun Cukup Pikeun Pencét-Liwat Aksi.

Bagian penting tina personalisasi ngalibatkeun caritaan. Entong ngan ukur Ngaiklankeun produk rumah tangga énggal - bagikeun ka pamiarsa lima cara produk ieu bakal ngajadikeun hirupna langkung gampang. Entong ngan ukur Ngaiklankeun jasa anyar anu bakal ngahémat aranjeunna waktos sareng hariwang - nunjukkeun cara aranjeunna bakal nganggo waktos énggal na pikeun ngalakukeun hiji hal anu aranjeunna resep.

Jinis carita anu dipersonalisasi pisan ieu bakal ngakibatkeun pamiarsa ka halaman badarat anjeun, dimana anjeun tiasa ngaluarkeun jalan kaluar tina masalahna: produk anjeun. Dina waktos éta, pangguna aktipitas sareng resep, sareng kamungkinan mésér produk atanapi jasa anjeun.

Bagéan anu pangsaéna - éta gampang.

Aya solusi anu aya ayeuna anu ngajadikeun otomatis prosés pariwara email dinamis ieu. Solusi ieu tiasa ngajantenkeun anjeun sareng jaringan anu leres panerbit buletin anu ngagaduhan pemirsa anu leres, sareng ngabantosan anjeun ngembangkeun eusi anu sasar sareng relevan pastikeun ngajantenkeun pamirsa berinteraksi positip sareng merk anjeun.

Kalayan pandangan anyar dina email, strategi iklan anu leres, sareng mitra email anu dinamis anu sanggup, anjeun tiasa bypass pameungpeuk - sareng ngamangpaatkeun kakuatan sajati anu ditawarkeun iklan email.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.