Daptar pariksa Email: 13 Léngkah Sateuacan Anjeun Pencét Kirim!

klik kirim

klik kirimKami nyebarkeun heck tina email unggal minggu sareng pembaca kami parantos ngabeledug ka langkung ti 4,700 palanggan! Kuring hoyong bagikeun tip kami sareng Daptar pariksa anu urang lalar tiap minggu sateuacan nga-klik tombol kirim éta.

  • Mangrupikeun kontén anjeun pantes, relevan, diarepkeun, sareng berharga ka palanggan? Upami henteu - maka entong kirimkeun!
  • Sakali anjeun ngirim email, ilaharna ngan ukur dua unsur anu ditingali ku jalma anu narima ... anu kahiji nyaéta saha emailna. Dupi anjeun tina nami saluyu sareng unggal ngirim? Naha alamat email anjeun tiasa dikenal?
  • Unsur anu kadua nyaéta anjeun garis matuh. Éta najong burit? Naha éta mangrupikeun garis matuh anu narik perhatian aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna hoyong muka email kanggo maca eusi anu hébat dina jero na? Upami henteu, jalma-jalma ngan saukur bakal mupus na saat ieu.
  • Upami anjeun gaduh gambar, naha anjeun nganggo tag alt pikeun nulis téks alternatip anu bakal ngajurung pamaca pikeun ngaunduh gambarna atanapi tiasa nyandak tindakan tanpa gambar?
  • Naha tata perenah anjeun gampang dibaca dina a alat mobile? Sakumaha 40% sadaya email anu kabaca ayeuna dina alat sélulér sareng jumlahna terus tumuh unggal taun. Upami anjeun gaduh email anu lega kalayan téks labuh anu panjang, anu maca bakal frustasi bulak-balik. Pencét ngahapus langkung gampang.
  • Upami anjeun ngirim email dina format HTML, naha aya tautan anu saé dina lulugu kanggo anu diklik sareng tingali email dina browser?
  • Naha anjeun mariksa email pikeun éjahan, tata basa sareng nyingkahan istilah-istilah anu tiasa ngajantenkeun anjeun disaring langsung kana folder Email sampah?
  • Naon anu anjeun pikahoyong ku maca saatos aranjeunna maca email? Naha anjeun nyayogikeun anu hébat nelepon-to-aksi pikeun aranjeunna nyandak tindakan éta?
  • Naha aya inpormasi tambahan anjeun tiasa naros ka pamaca pikeun anu bakal ngabantosan anjeun udagan sareng ruas eusi anu anjeun kirimkeun? Naha anjeun henteu naroskeun hiji inpormasi dina unggal email?
  • Naha anjeun tés emailna dina daptar sareng tanpa data pikeun ningali kumaha senar personalisasi sareng tampilan eusi dinamis? Naha sadayana tautan tiasa dianggo?
  • Naha anjeun geuwat nepi kana titikna atanapi kalem liwat paragraf pamasaran anu ngaganggu? Jalma-jalma sibuk - lirénkeun buang waktosna!
  • Naha anjeun nyayogikeun jalma ku sarana milih kaluar tina komunikasi email anjeun? Upami henteu - anjeun leres-leres kedah buka kalayan ijin anu hadé panyadia email.
  • Naha anjeun nyayogikeun jalma ku cara ngabagi eusina naha ngalangkungan tombol kirim atanapi tombol bagi sosial? Sareng upami aranjeunna ngabagi - naha halaman badarat anjeun ngagaduhan pilihan langganan?

Kuring ngalanggan sareng ngalanggan langganan email salami. Kuring salawasna masihan perusahaan kauntungan mamang nalika kuring ngalanggan tapi pas kuring mendakan nyalira langkung seueur email ti aranjeunna sabab éta teu aya nilai… Kuring langganan na kuring biasana henteu badé ngalakukeun bisnis deui sareng parusahaan. Upami anjeun badé ngadorong pesen ka batur - kedah sopan sareng hormat kana waktosna sareng nyebarkeun email anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.