Dimana Dimana Komunikasi Email?

otomatis email

Kuring parantos tumiba kana kabiasaan anu rada jahat pikeun nempatkeun sababaraha email kumisan pikeun tindakan salami sabulan atanapi langkung. Abdi gaduh sistem triage kanggo email anu lebet. Upami aranjeunna henteu meryogikeun perhatian langsung atanapi tindakan kuring dina jangka waktu pikeun nyingkahan rasa nyeri, kuring bakal ngantep aranjeunna calik. Meureun éta hal anu goréng. Atanapi meureun henteu.

Sakabeh topik ieu ngagaduhan kuring némbal sareng rerencangan (korban "waktos ngantosan" kuring) ngeunaan kumaha panggunaan atanapi tujuan (atanapi duanana) emailna bergeser. Kuring teu gaduh studi ilmiah pikeun rujukan di dieu. Ieu sadayana ngan ukur dumasar kana paniténan kuring sorangan salaku komunikator bisnis sareng salaku jalma anu parantos, mangtaun-taun, nyoko kana téknologi anyar. (Abdi sanés di ujung kaléng ngarah, tapi kuring aya di bagian mimiti lamping hipu.)

Pikirkeun pergeseran cara komunikasi urang ku nyerat. Kuring ngawangkong ngeunaan massa, sanés ahli téknologi, saliwatan. Baheula dinten urang ngirim surat pos atanapi telegram sakapeung. Kami terang kumaha mindahkeun éta gancang sareng kurir sareng jasa sapeuting. Sareng aya fax. Nalika email sumping, kami nyerat seratna sapertos naon? panjang, leres dibaca, dimodalan, dieja sareng komunikasi anu sanés terstruktur. Kana waktosna seueur email éta parantos janten langkung gancang. Ayeuna, hal-hal sapertos SMS, Twitter sareng Facebook masihan urang pondok sareng saharitaeun anu ngamungkinkeun urang luncat tina hiji hal kana hal anu sanés.

Naon anu kedah janten email? Kanggo ayeuna, kuring masih milarian email pikeun eusi anu langkung panjang, bermakna, hiji-hiji? hal anu dimaksad pikeun kuring atanapi panarima sacara pribadi, tapi henteu tiasa dikedalkeun ku ngan saukur 140 karakter. Kuring ogé masih nganggo éta pikeun milarian berita anu kuring kantos nyungkeun. Sareng, tangtosna, kuring masih nganggona pikeun ngobrol sareng jalma anu henteu acan tiasa damel ka olahtalatah atanapi média sosial sanés.

Upami kuring caket pisan sareng paniatan kuring, épolusi komunikasi urang ngagaduhan pangaruh ageung dina pamasaran email. Janten, kumaha saur anjeun? Dimana nuju email? Punten mairan dihandap. Atanapi, hé, kirimkeun kuring email.

6 Komentar

  1. 1

    Jigana bakal aya tempat pikeun email… atanapi sahenteuna hal anu nyarupaan kumaha urang berinteraksi ngalangkungan email ayeuna. Kami bakal salawasna meryogikeun sarana pikeun komunikasi langsung hiji-ka-hiji langsung, sareng gaduh conto dimana naon anu urang tulis kedah langkung rinci tibatan 140 karakter anu diidinan.

    Kaéndahan téknologi anu muncul nyaéta urang tiasa ngirangan gangguan email ku ngagunakeun jalan sanés pikeun komunikasi anu teu pas sareng definisi éta. SMS pikeun pesen instan pondok, IM pikeun olahtalatah waktos langsung, Twitter sareng Facebook pikeun pesen hiji-ka-seueur, RSS pikeun nampi béwara, Google Wave pikeun kolaborasi tim, sareng sajabina.

  2. 2

    Kuring satuju yén email parantos ngalih sakedik tapi kuring kadang-kadang ngingetan yén kuring mangrupikeun bagian tina grup "adopter awal" éta dina mimiti kurva. Kusabab kitu, kuring kadang-kadang reuwas nalika kuring ngingetkeun ngaliwatan interaksi sareng anu sanésna seueur jalma masih ngan ukur "kéngingkeun email". Kuring ningali email salaku média komunikasi bisnis semi-formal, sedengkeun Facebook pikeun olahtalatah pribadi kuring. Abdi henteu gaduh akun email pribadi, ngan ukur akun bisnis. Email pikeun kuring ogé koropak inpormasi utama kuring ... sanés ngan ukur pikeun komunikasi. Buletin kuring sumping ngalangkungan email, gera, pesen bisnis kuring, sareng sajabana sareng kuring nganggo Inbox Zero kanggo ngolah sadayana.

  3. 3

    Salah sahiji hal anu kuring paling berjuang sareng email nyaéta gumantungna urang kana éta. Salah sahiji klien kuring nyauran kuring minggu ieu sareng naroskeun kunaon kuring henteu némbalan kana emailna ... terang yén aranjeunna saha anu ngamimitian ditandaan salaku SPAM sareng dina folder Email sampah kuring.

    Hanjakal éta email henteu acan mekar. Éta ogé henteu ngabantosan yén anu ngajaga email (Microsoft Exchange sareng Outlook) masih dijalankeun dina téknologi umur 10 taun. Outlook masih tiasa dianggo sareng kecap prosesor tibatan adaptasi téknologi anyar !!!

    Kuring satuju yén téknologi anu sanés ieu ngabantosan ... tapi panginten urang leres-leres ngadoa pikeun anu énggal sumping kusabab email ngagaduhan seueur masalah kagumantungan.

  4. 4
  5. 5

    Kuring kéngingkeun poin anjeun bahkan kuring parantos ngagunakeun email kuring kirang sareng seueur babaturan kuring ngirimkeun kuring messagest atanapi akun Jaringan Sosial kuring. Tapi kuring pikir email henteu maot atanapi caket pupusna pastina ku sababaraha fitur anyar ditambih éta bakal tetep aya di dieu lami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.