Dimana Dimana Komunikasi Email?

otomatis email

Kuring parantos tumiba kana kabiasaan anu rada jahat pikeun nempatkeun sababaraha email kumisan pikeun tindakan salami sabulan atanapi langkung. Abdi gaduh sistem triage kanggo email anu lebet. Upami aranjeunna henteu meryogikeun perhatian langsung atanapi tindakan kuring dina jangka waktu pikeun nyingkahan rasa nyeri, kuring bakal ngantep aranjeunna calik. Meureun éta hal anu goréng. Atanapi meureun henteu.

Sakabeh topik ieu ngagaduhan kuring némbal sareng rerencangan (korban "waktos ngantosan" kuring) ngeunaan kumaha panggunaan atanapi tujuan (atanapi duanana) emailna bergeser. Kuring teu gaduh studi ilmiah pikeun rujukan di dieu. Ieu sadayana ngan ukur dumasar kana paniténan kuring sorangan salaku komunikator bisnis sareng salaku jalma anu parantos, mangtaun-taun, nyoko kana téknologi anyar. (Abdi sanés di ujung kaléng ngarah, tapi kuring aya di bagian mimiti lamping hipu.)

Pikirkeun pergeseran cara komunikasi urang ku nyerat. Kuring ngawangkong ngeunaan massa, sanés ahli téknologi, saliwatan. Baheula dinten urang ngirim surat pos atanapi telegram sakapeung. Kami terang kumaha mindahkeun éta gancang sareng kurir sareng jasa sapeuting. Sareng aya fax. Nalika email sumping, kami nyerat seratna sapertos naon? panjang, leres disandaan, dimodalan, dieja sareng komunikasi anu sanés terstruktur. Kana waktosna seueur email éta parantos janten langkung gancang. Ayeuna, hal-hal sapertos SMS, Twitter sareng Facebook masihan urang pondok sareng saharitaeun anu ngamungkinkeun urang luncat tina hiji hal kana hal anu sanés.

Naon anu kedah janten email? Kanggo ayeuna, kuring masih milarian email pikeun eusi anu langkung panjang, bermakna, hiji-hiji? hal anu dimaksadkeun pikeun kuring atanapi panarima sacara pribadi, tapi henteu tiasa dikedalkeun ngan ukur 140 karakter. Kuring ogé masih nganggo éta pikeun milarian berita anu kuring kantos nyungkeun. Sareng, tangtosna, kuring masih nganggona pikeun ngobrol sareng jalma anu henteu acan tiasa damel ka olahtalatah atanapi média sosial sanés.

Upami kuring caket pisan sareng paniatan kuring, épolusi komunikasi urang ngagaduhan pangaruh ageung dina pamasaran email. Janten, naon saur anjeun? Dimana nuju email? Punten mairan dihandap. Atanapi, hé, kirimkeun kuring email.

6 Komentar

  1. 1

    Jigana bakal salawasna aya tempat pikeun email ... atawa sahenteuna hal anu nyarupaan kumaha urang berinteraksi via email kiwari. Urang bakal salawasna butuh sarana pikeun komunikasi langsung tinulis hiji-ka-hiji, sarta boga instansi dimana naon urang nulis bakal perlu leuwih lengkep ti 140 karakter ngidinan.

    Kaéndahan téknologi anu munculna nyaéta yén urang tiasa ngirangan kekacauan email urang ku ngagunakeun jalan sanés pikeun komunikasi anu henteu cocog sareng definisi éta. SMS kanggo pesen instan pondok, IM kanggo olahtalatah waktu-nyata, Twitter sareng Facebook kanggo pesen hiji-ka-loba, RSS kanggo nampi bewara, Google Wave pikeun kolaborasi tim, sareng sajabana.

  2. 2

    Kuring satuju yen email geus bergeser saeutik tapi kuring kadang ngingetkeun yén kuring bagian tina grup "awal adopter" dina awal kurva. Ku sabab kitu, kuring kadang reuwas nalika kuring ngingetkeun ngaliwatan interaksi sareng batur yén seueur jalma anu masih "meunangkeun" email. Kuring ningali email salaku medium komunikasi bisnis semi-formal, sedengkeun Facebook kanggo olahtalatah pribadi kuring. Abdi henteu gaduh akun email pribadi, ngan ukur akun bisnis. Surélék pikeun kuring ogé inbox sentral kuring informasi ... lain ngan pikeun komunikasi. Buletin kuring asup via email, panggeuing kuring, pesen bisnis kuring, jsb sareng kuring nganggo Koropak Zero pikeun ngolah sadayana.

  3. 3

    Salah sahiji hal anu kuring paling bajoang sareng email nyaéta gumantungna urang kana éta. Salah sahiji klien kuring nyauran kuring minggu ieu sareng naroskeun naha kuring henteu ngaréspon kana emailna… dugi ka aya anu ngamimitian ditandaan salaku SPAM sareng dina folder Email Junk kuring.

    Hanjakal, email teu acan mekar. Éta ogé henteu ngabantosan yén penjaga email (Microsoft Exchange sareng Outlook) masih dijalankeun dina téknologi umur 10 taun. Outlook masih renders ku prosesor kecap tinimbang adaptasi téknologi anyar!!!

    Abdi satuju yén téknologi sanés ieu ngabantosan… tapi panginten urang leres-leres ngadoakeun hal anu énggal kumargi email gaduh seueur masalah gumantungna.

  4. 4
  5. 5

    Kuring meunang titik anjeun sanajan kuring geus ngagunakeun surelek abdi kirang na kirang lolobana babaturan kuring ngirim kuring messagest on akun Social Network kuring. Tapi kuring pikir email henteu maot atanapi caket maotna pasti kalayan sababaraha fitur énggal anu ditambah éta bakal tetep aya di dieu pikeun waktos anu lami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.