Naon Anu Ngajantenkeun Jalma Klik ... 72% Langkung?

email dr todds

Dr Todd urang, situs e-commerce kanggo produk perawatan kaki kualitas, tos ka SmallBox pikeun pakét pamasaran wéb khusus. Salah sahiji komponén konci campuran pamasaran Dr. Todd nyaéta pamasaran email. Kami nyiptakeun strategi kontén anyar, desain anyar sareng dipetakan kalénder redaksi. Kami parantos nganalisis salah sahiji email promosi Dr. Todd pikeun nunjukkeun naon anu ngajantenkeun jalma pencét sareng ngarobah.

email kotak leutik 1

Tawaran Anu Jelas

Anjeun panginten kantos nguping istilah "gamification of couponing" salaku cara ngajelaskeun fenomena Groupon. Urang sadayana terang jalma resep nyetak poéna, tapi layanan resmi sapertos Groupon meryogikeun perpisahan sareng sakitar satengah tina harga anjeun anu parantos diskon. Kami blog ngeunaan nyandak masalah kana panangan anjeun nyalira pikeun nyiptakeun promosi sapertos Groupon. Ieu conto ieu dina aksi. Diskon langkung beurat tibatan biasana sareng ngawatesan sakedik langkung ti 24 jam ngabantosan pemicu pesen.

Tautan Éta!

Naha anjeun headlne atanapi clicker gambar? Jalma anu béda-béda gravitasi kana jinis-jinis eusi. Anjeun tiasa teras tés ningali naon jinis tautan anu paling seueur perhatian ti pemirsa khusus anjeun, tapi taktik anu pangsaéna nyaéta nyayogikeun pilihan tina tautan anu sami. Judulna, gambar, déskripsi produk sareng tombol Toko Ayeuna sadayana ngaitkeun kana produk.

email kotak leutik 21

Psikologi Balanja

Bahasa anu kalebet jaminan produk atanapi kabijakan balik anu gampang netepkeun pikeun balanja bébas hariwang. Warna ogé tiasa maénkeun peran konci. Oranyeu, contona, nyiptakeun seruan tindakan.

Saeutik Éta deui

Upami palanggan parantos aktipitas pikeun muka email anjeun, aranjeunna ogé resep anjeun dina Facebook. Nyayogikeun tautan kana blog anjeun atanapi propil sosial ngundang palanggan pikeun miluan saluareun pameseran.

email kotak leutik 3

Salawasna Nguji

Baheula, urang parantos nguji waktos kirim, garis matuh sareng seueur deui. Nalika kami nguji taktik diskon anyar ieu, kami ogé ékspérimén daptar divisi. Kami nyandak daptar palanggan sareng riwayat pesen pikeun perawatan kalus sareng sésana tina daptar email Dr. Todd. Dina jangka panjang, anjeun tiasa ngahémat artos ku ngirim eusi anu pas kana kontak anu leres.

Hasilna

  • Konsumén sareng sajarah urutan produk anu sami kagungan Angkat 11% dina tingkat kabuka. Tarip klik liwat langkung ngajurung - daptar umum diala a Laju klik 16%, Sedengkeun daptar anu dipisahkeun kéngingkeun kekalahan 72% klik liwat tingkat.
  • Sareng penjualanna? Kami nganalisis 6 bulan data sareng nangtoskeun yén Rebo mangrupikeun dinten jual anu paling luhur. Rebo peluncuran email ieu, jualan ningkat 91% leuwih rata Rebo.
  • Strategi ieu mangrupikeun bagian tina rencana pamasaran email umum. Kusabab urang ningkatkeun Dr. Todd's tina témplat email generik kana program email anu dioptimalkeun, patalimarga halaman wéb anu disetir tina email parantos naék 256%.
  • Volume tina konversi patalimarga kana penjualan parantos ningkat 388% anu pikaheraneun.

Tingali email online di dieu.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.