Infographic: Pitunjuk pikeun Ngungkulan Masalah Pangiriman Email

Pitunjuk Email Deliverability Infographic sareng Ngungkulan

Nalika email mumbul éta tiasa nyababkeun seueur gangguan. Penting pikeun nepi ka handapeun na - gancang!

Hal anu pangpayunna urang kedah mimitian nyaéta kéngingkeun pamahaman sadaya unsur anu ngagaduhan email anjeun ka koropak ... ieu kalebet kabersihan data anjeun, reputasi IP anjeun, konfigurasi DNS anjeun (SPF sareng DKIM), eusi anjeun, sareng naon waé ngalaporkeun dina email anjeun salaku spam.

Ieu mangrupikeun infographic anu nyayogikeun gambaran kasar kumaha email ti kreasi dugi ka koropak. Barang anu disorot nyaéta naon anu mangaruhan kamungkinan email anjeun dikirimkeun ka koropak palanggan:

Infographic Deliverability Infographic - Kumaha Email Ngirimkeun kana Koropak

Ngungkulan Masalah Mumbul

Pikeun mastikeun yén anjeun tiasa ngungkulan sareng ngalereskeun masalah sareng pangiriman email kalayan gancang sareng épisién, ieu mangrupikeun pituduh léngkah demi léngkah pikeun masalah pemecahan masalah.

Léngkah 1: Tingali Payil Log Surélék Anjeun atanapi Basis Data pikeun Konci Bouncing

Pariksa basis data pikeun klien email anu paling seueur. Tingali kana kode bouncing sareng tingali naha éta dimimitian ku 550 kode mumbul. Upami kitu, a panyaring spam nyaeta masalah anjeun. Nyungkeun panampi pikeun nambihan alamat email ka kontakna panginten tiasa ngabéréskeun ieu. Upami henteu tiasa, angkat ka léngkah salajengna.

Lengkah 2: Pariksa SPF anjeun, DKIM, sareng Konfigurasi DMARC, Setélan DNS, sareng Kawijakan

Ieu léngkah anjeun salajengna naha anjeun mendakan 550 kode mumbul. Rupa-rupa parangkat lunak sayogi pikeun ngabantosan anjeun ngalengkepan léngkah ieu:

MXToolbox Google Pariksa MX DKIM Validator

Nalika léngkah-léngkah ieu henteu diatur leres tiasa nyababkeun masalah deliverability email. Salaku tambahan, anjeun tiasa mastikeun setélan ieu ku maca data lulugu surélék anjeun - aranjeunna sering nunjukkeun naha panuju ngalaksanakeun cék ieu atanapi henteu.

Léngkah 3: Pariksa IP Reputasi / Skor Pangirim Anjeun

Upami masalah tetep aya panginten aya masalah Reputasi alamat IP atanapi skor pangirim. Balik deui (ayeuna dipiboga ku Validity) parangkat lunak ngamungkinkeun anjeun mariksa skor pangirim IP. Upami skor henteu saluyu, ieu bakal masihan anjeun sababaraha wawasan anu nyababkeun masalah. Parangkat lunak ieu ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi cara pikeun ningkatkeun ka hareup.

Léngkah 4: Pariksa Naha Alamat IP anjeun Daptar Hideung

Aya jasa pihak katilu anu duanana ISP sareng sérpér bursa mail anu divalidasi pikeun ningali naha atanapi henteu aranjeunna ngirimkeun email anjeun ka koropak palangganna. Spamhaus mangrupikeun pamimpin dina industri ieu. Upami anjeun tiasa nyayogikeun jalan satapak Inok yén anjeun ngagaduhan hubungan bisnis sareng palanggan anu ngalaporkeun anjeun salaku SPAM atanapi rékaman opt-in, aranjeunna biasana bakal ngaluarkeun anjeun tina daptar hideung.

Léngkah 5: Pariksa Eusi Anjeun

Panyedia jasa internét sareng klien email ningali kana kecap-kecap dina email anjeun pikeun ngaidentipikasi kamungkinan yén éta SPAM. Kantun nyatakeun "Gratis" dina garis matuh atanapi sababaraha kali sapanjang eusi anjeun tiasa ngirim email anjeun langsung dikirim ka folder Junk. Kaseueuran Panyayogi Layanan Surélék bakal ngabantosan anjeun pikeun nyetak eusi sareng ngaleungitkeun kecap anu tiasa ngaganggu anjeun.

Léngkah 6: Hubungi Panyayogi Jasa Internét Palanggan

Upami skor pangirim sanés masalahna, panginten kedah ngontak klien email anu anjeun ngaidentipikasi dina léngkah munggaran. Masalah pangiriman tiasa lumangsung sareng panyadia ageung sapertos Gmail, Microsoft, BigPond, sareng Optus. Nanging, upami anjeun ngaidentipikasi klién janten alamat email pamaréntah anu langkung saé henteu maliré masalahna sabab henteu mungkin langsung ngahubungi badan anu aya hubunganana.

Ménta panyadia ladénan klien email (Microsoft, Google, Telstra, Optus) pikeun daptar bodas alamat IP. Ieu kedah nyegah masalah tina kajantenan deui. Pastikeun yén SPF, DKIM, sareng DMARC anu leres sateuacan anjeun kontak sareng panyadia jasa - ieu bakal janten patarosan kahiji aranjeunna. Anjeun kedah ngabuktikeun langkah-langkah ieu diatur leres sateuacan aranjeunna tiasa ngalakukeun naon waé.

CATETAN: Folder sampah téh Dikirimkeun

Émut yén mumbul hartosna yén layanan panarima nampik email sareng ngaréspon ku kode éta. Email anu dikirimkeun (250 kode ok) masih tiasa dikirim ka a Junk Folder… Hal anu anjeun masih kedahatasi. Upami anjeun ngirim ratusan rébu… atanapi jutaan pesen, anjeun masih hoyong nganggo alat panempatan koropak pikeun ngungkulan naha email anjeun badé kana inbox atanapi folder sampah.

singgetan

Ngalaksanakeun léngkah ieu kedah ngaktipkeun anjeun ngabéréskeun seueur masalah anu ngirim email tanpa kasusah. Nanging, upami anjeun parantos ngalengkepan léngkah-léngkah ieu tapi masalah na tetep aya, bantuan parantos sumping - kontak tim kami pikeun pangrojong.

Dumasar kana pituduh langkah demi langkah di luhur, kami parantos ngabantosan seueur palanggan pikeun ngabéréskeun masalah pangirimanana. Salaku conto, pikeun salah sahiji bank perusahaan Australia, urang nuturkeun léngkah-léngkah di luhur pikeun ningkatkeun pangiriman pengiriman tina 80% janten 95% dina 2 bulan. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.