Entong Nyalahkeun Utusan B2B (Email)

ongkos mumbul email b2b

Salah sahiji klien kami naroskeun dinten ayeuna upami aranjeunna kedah hijrah ka panyadia jasa email anu sanés tina jasa anu aranjeunna anggo. Kami naroskeun kunaon sareng aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna nampi 11% bouncing hésé meunteun surélék anu aranjeunna kirim. Aranjeunna pikir sistem na rusak sabab aranjeunna diverifikasi yén sababaraha alamat email anu nyatakeun aya bouncing anu keras nyaéta panarima aktip di perusahaan.

Dina skénario anu has, a tingkat mumbul luhur bisa naékkeun sababaraha halis. Malah dina hal ieu, urang ngadorong klien pikeun nyarios ka tim pangiriman dina panyayogi emailna. Nanging, ieu sanés perusahaan has anjeun - ieu perusahaan anu damel di lapangan B2B sareng alamat email dina daptar palangganna sanés rata-rata Gmail anjeun atanapi panarima anu sanés. Éta perusahaan ageung anu ngatur suratna sacara internal.

Sareng panyadia layanan email dina hal ieu ngagaduhan reputasi anu hadé pikeun kiriman anu hadé. Janten diragukeun yén aya masalah reputasi IP sareng anu ngirim.

Skénario ieu sanés tibatan pangiriman email B2C. Kusabab volume SPAM ngalir kana bursa surat perusahaan, seuseueurna departemén IT gaduh alat-alat atanapi jasa anu dikaluarkeun pikeun nolak SPAM. Sistem palanggan sering gumantung kana reputasi anu ngirim, pesen sareng volume Junk Filter klik pikeun mastikeun naha ngirim email atanapi henteu kana folder sampah. Sareng sanaos, emailna henteu mantul - dikirimkeun ... ngan kana folder sampah. Sistem bisnis bahkan henteu ngagaduhan folder sampah atanapi aranjeunna tiasa bouncing email sareng henteu pernah ngantepkeun éta!

A email B2C masih bakal dikirim, tapi tiasa dialihkeun ka Folder sampah. Hiji email B2B; kumaha oge, bisa ditolak langsung. Gumantung kana jasa atanapi alat anu aranjeunna anggo pikeun meungpeuk SPAM, sasarengan sareng setélan anu parantos aranjeunna atur, email tiasa ditolak dumasar kana alamat IP pangirim sareng reputasi, éta tiasa ditolak pikeun eusi, atanapi bahkan tiasa ditolak kantun kusabab kagancangan sareng volume email anu dikirimkeun ti hiji pangirim.

Dina skénario B2C, email ditampi sacara fisik ku réspon deui ka anu ngirim email na. Dina skénario B2B, sababaraha sistem ngan saukur mumbulkeun email sadayana sareng nyayogikeun kode éror kasalahan a bouncing hésé.

Kalayan kecap séjén, alat perusahaan B2B nolak email kalayan kode bouncing anu keras deui yén alamat email bahkan henteu aya (sanaos panginten). Ieu, gandeng ku omzet anu dipendakan dina usaha, tiasa naékkeun tingkat mumbul anu hésé tina kampanye B2B sacara substansi di luhur rata-rata kampanye B2C. Klién khusus ieu ogé mangrupikeun klien téknologi - janten anu nampi nyaéta kaamanan sareng jalma IT ... jalma anu resep maksimalkeun setélan kaamanan.

Dina akhir poé, Panyadia Layanan Surélék henteu bohong ... aranjeunna ngan saukur ngalaporkeun kode anu dikintunkeun deui ti sérver mail panampi. Sanaos jasa email ageung panginten gaduh masalah sareng reputasi IP na (anu anjeun tiasa gampil ngawaskeun sareng 250ok), dina hal ieu daptar panarima anu sasar tapi ditarget janten masalah pikeun kuring. Pesen kami ka klien kami:

Entong nyalahkeun utusan!

Upami anjeun panyayogi jasa email atanapi pangirim email anu seueur sareng hoyong ngawaskeun reputasi IP anjeun, ngungkulan masalah pangiriman, atanapi ngukur panempatan koropak anjeun anu leres, pastikeun pikeun demo 250okplatform. Kami pasangan sareng aranjeunna.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Dara! Patarosan anu saé, kuring kedah ngalebetkeunana!

      1. Panyayogikeun Email Provider na yén henteu aya masalah anu tiasa dikirimkeun sareng lereskeun upami aya.
      2. Hubungi palanggan kalayan alamat email anu leres sareng tim IT na terang kunaon emailna ditolak.
      3. Sadar yén aya ton omzet dina B2B sareng masalah sesah anu teu tiasa direngsekeun. Tetep ngirim sareng tetep pengkuh nalika aya masalah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.