Ngaoptimalkeun Desain Email pikeun Nangkep Perhatosan Pamaca Anjeun

psikologi pamasaran email

Sababaraha bulan ka pengker dina konperénsi, kuring nonton presentasi anu matak ngeunaan léngkah anu dilakukeun ku pamaca email nalika aranjeunna teuleum kana emailna. Éta sanés jalur anu seueur jalma percanten sareng éta tiasa béda pisan sareng halaman wéb. Nalika anjeun ningali email, anjeun biasana ningali kecap-kecap anu mimiti tina baris poko sareng meureun sawangan pondok tina eusi anu dikandungna. Sakapeung, éta tempat palanggan lirén. Atanapi aranjeunna tiasa pencét kana email sareng mukakeunana - ngungkabkeun bagian luhur email anu tiasa ditingali dina klien emailna. Teras, upami perhatosanna direbut, aranjeunna tiasa ngagulung ka handap. Kanggo sababaraha palanggan, bahkan aya léngkah antawisna naha aranjeunna hoyong ningali gambarna - tapi kuring yakin yén paripolah lalaunan ngaleungit.

ieu infographic ti Emma ngaliwat sababaraha detil konci email anu nyandak anu maca tina panasaran langkung jero kana papacangan. Nangkep émosi, ngamangpaatkeun jalma dina citra, fokus kana warna sareng bule pikeun ngadorong panon tina ningali tindakan ... sadaya hal ieu tiasa dilebetkeun pikeun nguatkeun muka sareng pencét sareng palanggan anjeun.

Kuring resep pisan cariosan nutupna sareng warna, sanaos kuring nerapkeunana pikeun masing-masing tina 12 rahasia!

Unggal pemirsa béda, janten penting pikeun ngajalankeun sababaraha tés pikeun mendakan…

Kami parantos ningali sababaraha hasil anu luar biasa ku email salinan panjang anu henteu ngagaduhan seueur citra, sareng email anu sanésna ngan ukur hiji gambar ageung ditepikeun sareng tautan. Éta sadayana gumantung kana pamirsa anjeun, tingkat perhatian aranjeunna, harepanana nalika nampi email anjeun, sareng tahapan siklus kagiatan naon anu aranjeunna lebet. Sugan aranjeunna hoyong maca pedaran anu panjang pikeun tawaran anjeun, atanapi aranjeunna siap pencét tombol sareng ngadaptar. Anjeun moal terang kecuali anjeun nyobian kombinasi anu sanés. Sareng tong héran upami sanés leyuran saderhana. Sababaraha kali anjeun bakal mendakan hasil anu langkung saé ku ngabagi sareng nguji sababaraha variasi anu béda-béda dina palanggan anjeun.

12-Rahasia-manusa-otak-email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.