Desain Email Anyar Anu Luar Biasa (Diperyogikeun)

Ieu email anu sanés anu kuring resep kéngingkeun, tapi biasana henteu ngalakukeun nanaon! Ieu teh Pusat kota Indianapolis, Email Éndah Anyar.

Kuring tetep langganan sabab kuring ngarepkeun yén desain anyar bakal muncul - inpormasi ka ngamajukeun kota Indianapolis aya sadayana, tapi desain na ngajantenkeun email henteu kabaca sareng teu tiasa dianggo. Kieu sababna:

  • Teu aya tautan utama dina inpormasi sirah kana halaman wéb anu saleresna pikeun Indy Pusat Kota Inc. Mungkin éta pangawasan, tapi kuring pikir éta peryogi pisan.
  • Gambar dina lulugu leutik sareng teu aya gunana - kuring bahkan henteu tiasa ngaluarkeunana. Tebak kuring nyaéta saha waé anu ngararancang email ngagaduhan résolusi langkung alit tibatan anu kuring lakukeun panginten aranjeunna katingali langkung ageung. Aranjeunna nuju nyandak rohangan anu berharga 'di luhur lipatan' ... rohangan anu saleresna jalma bisa tingali nalika aranjeunna muka email dina klienna.
  • Ayat kahiji di kénca, Hiji Kecap ti IDI, mangrupikeun gelar anu goréng sareng henteu mereun. Meureun jalma henteu terang naon éta IDI?
  • Ukuran font na leutik, teu kabaca, sareng teu nganggo paragrap atanapi pélor anu ngamungkinkeun panon kuring skim eusina. Hasilna, kuring henteu maca! Gambar éta nyaéta panggero anu hébat, sanajan!
  • Kajadian almenak panginten anu pangsaéna kanggo email ieu, tapi teu aya ajakan pikeun nindak kajadian éta ... sediakeun abdi link kanggo mésér tikét sareng kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ihwal unggal acara supados kuring tiasa angkat! Kuring moal ningali acara di dieu sareng badé milari dina Google. Abdi henteu gaduh waktos kanggo éta!
  • Eusina dibantingkeun sareng dikoléskeun kana kolom ipis teu kedah. Jalma-jalma pada monitor anu langkung ageung ayeuna kalayan résolusi anu langkung lega… ngalih kana format 800 dugi ka 1000 piksel. Kusabab kalénder anjeun mangrupikeun sidebar anu katuhu, pangguna moal kapikiran ngagulung sacara horisontal pikeun ngahontal sidebar teras maca éta.
    Punten cabut
    nu 2
    kolom squished
    kana 1 ...
    aya hungkul
    kamar anu cekap
    pikeun sababaraha
    kecap sareng éta
    sesah pisan
    maca.
  • Kudu aya sahanteuna hiji panggero anu luar biasa kana email. Naha anjeun hoyong kuring nganjang ka Pasar Kota? Mésér tikét konsér? Pasihan kuring hiji panggilan unik pikeun tindakan tibatan pilihan 40. Caritakeun langkung seueur ngeunaan hiji hal tibatan anu sanés anu bakal ngusir kuring ka ditu.
  • Lebetkeun halaman badarat sareng kutipan upami anjeun hariwang ngeunaan kamar. Tulis petikan pondok sareng tautan kana 'carita lengkep' anu nganteurkeun kuring ka halaman sareng sababaraha kamar pernapasan sareng inpormasi tambihan.
  • Dimana gambar jalma? Henteu gaduh imut poto jalma dina email ieu ngajantenkeun kuring siga maca hiji brosur atanapi tulisan berita. Poto jalma anu resep kana acara sareng lokasi ieu di kota Indy bakal nyambung sareng kuring.
  • Naon anu lumangsung minggu kamari? Kumaha upami ngémutan deui kajadian atanapi bisnis anu anjeun promosikeun dina email kalayan sababaraha koméntar ti pamiarsa ngeunaan kumaha hebatna waktos aranjeunna. Jantenkeun pribadi!

Intina mah sanés ngabantingkeun email ieu. Sakumaha anu kuring carioskeun, éta dibungkus ku inpormasi anu saé ... panginten seueur teuing! Éta kabuktosan yén jalma-jalma anu nyerat salinan na damel PR - éta ngan ukur peryogi presentasi anu langkung saé supados pamiarsa tiasa meakeun sareng ngalaksanakeunana.

luar biasa anyar

One comment

  1. 1

    Mun kuring éta désainer / panulis surelek kuring bakal def. motong salinan sahenteuna 1/2. Anjeun tiasa numbu artikel nu tangtu ka kaca séjén eusi.

    Loba salinan pikeun surelek.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.