Kunaon Pangguna Ngaleungitkeun Kalayan Email Anjeun

infographic Dursasana palanggan

Seueur teuing pamasar email anu asup kana wirahma dimana aranjeunna ngirimkeun email dumasar kana jadwal perusahaanna atanapi tujuanana tibatan kabutuhan palanggan. Nyayogikeun email ka pemirsa sareng mastikeun yén aranjeunna berharga bakal ngajantenkeun aranjeunna langganan, aktipitas, ngarobih… sareng pamustunganana ngajauhkeun anjeun tina folder email sampah aranjeunna.

Saatos ngadatangan halaman wéb anjeun, mésér, atanapi ngahalangan blog perusahaan anjeun, palanggan parantos daptar pikeun nampi email ti anjeun. Pikeun pamasar, ieu hubungan anu paling rapuh, sesah dijaga, sareng hiji léngkah anu salah tiasa ditungtungan ku tragedi ku koréspondén éléktronik anjeun dina folder spam.

ieu Infografis lakmus nyayogikeun pandangan anu langkung caket kana paripolah nyaring papacangan pikeun Gmail sareng Hotmail, alesan naha palanggan janten disengage sareng email, sareng tips pikeun ningkatkeun papacangan.

litmus palanggan Dursasana infographic 940x2554

One comment

  1. 1

    Penting pikeun ngabagi daptar email anjeun upami mungkin. Henteu unggal jalma anu ngadaptarkeun kabutuhan anu sami. Upami pesenna henteu relevan unggal waktos anjeun sigana bakal kaleungitan aranjeunna.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.