Tip Kampanye Drip Email, Conto, Statistik sareng Prakték Pangsaéna

kampanye email netes

Salaku pamasar, urang sering ngadorong email angkatan sareng ngabeledugkeun palanggan urang pikeun ngantepkeun aranjeunna terang perkawis jual atanapi tetep dianyarkeun dina produk atanapi jasa kami. Upami urang parantos maju, urang bahkan tiasa bagéan sareng ngahususkeun surélék éta. Nanging, email na masih dikirim dumasar kana jadwal urang, sanés palanggan. Kampanye email netes bénten sabab éta dikirim atanapi dicandak dumasar kana palanggan, sanés kami. Surelek netes jalan - ngahasilkeun 3x tingkat klik-tila tina email pamasaran anu has

Naon Kampanye Email Drip?

Kampanye netes email mangrupikeun serangkaian email anu tos dihasilkeun otomatis anu dilaksanakeun nalika palanggan énggal dilebetkeun kana kampanye asuhan atanapi palanggan anu ayeuna ngarobih tingkah paripolahna sareng ngamimitian kampanye pamasaran email asuhan, upsell, atanapi ingetan. Surélék tiasa aya dina interval anu tos dijadwalkeun atanapi saatos parobihan palanggan, atanapi duanana.

Perusahaan anu unggul dina pamasaran netes ngahasilkeun 80% langkung penjualan kalayan 33% biaya anu langkung handap. Dina ieu infographic ti Email Monks, aranjeunna nunjukkeun sadayana kauntungan anu ditawarkeun kampanye netes email:

  • kawasa komunikasi otomatis saluran pikeun ngahontal sareng tetep hubungan sareng prospek.
  • Kamampuhan pikeun kalibet prospek sareng ngarobih kana pamasaran sareng penjualan.
  • Hubungan Nurture tanpa pipilueun langsung manusa.
  • ngawangun kapercayaan sareng kapercayaan antukna sateuacan ngan saukur kalibet kana monolog penjualan.
  • Propel TOFU, MOFU, sareng BOFU pisan tingkat sareng ngaidentipikasi prospek nilai tinggi, kasempetan konvérsi tina prospek ieu sareng kéngingkeun seueur sét data sanés.
  • katentreman nyandak kaputusan salami anggaran langkung ketat.

Infographic nyayogikeun wawasan tip sareng prakték pangsaéna dina ngokolakeun ngawujud ngalangkungan unggal tahapan corong konvérsi, kumaha conto aliran email kampanye netes anu efektif sapertos naon, elemen naon anu kedah diuji dina kampanye email netes anjeun, kasalahan umum tina strategi email titis, sareng asuhan sareng prakték pangsaéna ngadamel email.
Kampanye Email Drip

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.