Kumaha ngajamin Loka anjeun Daptar Hideung pikeun Email

Depositphotos 24205129 s

Kami marios salah sahiji situs klien kami ayeuna. Aranjeunna badé ngalih kana integrasi email kami - anu mangrupikeun hal anu saé. Kuring nebak situs wébna sigana parantos daptar hideung ... ieu sababna…

Aranjeunna ngagaduhan formulir kontak dina halaman wéb na. Éta saé, sakumpulan lapangan pikeun ngirim sadaya inpormasi pribadi anjeun ka aranjeunna pikeun daptar inisiatif emailna. Katingali anu langkung caket, sareng éta leres-leres ngan saukur alat anu aranjeunna parantos pasang pikeun spammers pikeun dimangpaatkeun.






<INPUT type=hidden value="saha@someone.com"name =" sendto "/>

Perhatoskeun kolom anu disumputkeun dimana anjeun tiasa ngalebetkeun alamat email! Salaku tés, kuring narik formulir, nempatkeun alamat email kuring, sareng nempatkeun tautan dina kolom anu disumputkeun anu sanés. Kuring diklik ngirim sareng menit saurna, kuring gaduh email SPAM dina koropak kuring!

Kieu carana spammers tiasa neraskeun ngirim email tanpa hariwang ngeunaan diblokir. Anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta mendakan bentuk sapertos kieu ramatloka anjeun sareng aranjeunna tiasa ngadamel skrip prosés anu ngadorong jutaan email salami sapeuting. Saha anu diblokir? Sanés spammer ... perusahaan henteu!

Formulir khusus ieu dina halaman wéb a milyar bisnis dolar, sanés usaha alit. Sareng aya rébuan jinis ieu bentuk teu aman di mana waé dina bersih. Anu ironisna di dieu nyaéta aranjeunna ngalakukeun éta dina halaman ASP - halaman anu tiasa kalayan gampang dilakukeun milarian alamat email di server sareng nambihan aranjeunna.

Upami anjeun panasaran, tangtosna kami parantos ngawartosan aranjeunna!

9 Komentar

  1. 1

    Abdi satuju. Alamat email kedah pernah aya dina tetempoan / kode biasa. Dina sababaraha bulan ka pengker, kuring mimiti ngamimitian ngalakukeun kode ngagantian JavaScript – sanaos kuring ragu-ragu ngamajukeun éta kumargi kuring yakin seueur spambot anu tiasa maca. Kuring miharep yén seueur di antara aranjeunna teuing anu teu pikasieuneun pikeun parse JS sareng ngan ukur nyandak buah gantung anu handap. Kuring nebak yén spambots ogé parantos saé ngahaturkeun "akun di domain dot com" alamat anu didaptarkeun ogé.

    Sacara pribadi, kuring henteu percanten ka saha waé anu henteu ngagaduhan alamat email anu didaptarkeun dina blogna sareng ngan ukur formulir kontak, tapi sigana éta ngan ukur 100% cara pikeun ngalakukeunana. Kuring ogé resep alamat email gambar anu tiasa ditingali ku jalma tapi kedah diketik. Mungkin Flash anu dipasang tiasa janten rute anu sanés. Naha anjeun ngan ukur jalma anu kontak?

    • 2

      Hai Stephen,

      “Mamang ka saha waé anu teu ngagaduhan alamat email anu didaptarkeun” ... aduh! Upami kuring ngagaduhan alamat email abdi dina blog kuring, bahkan ku obfuscator JavaScript, kuring bakal meunang puluhan rébu spam sapoé.

      Entong cangcaya - urang ngan ukur nyoba ngajaga diri. Tujuan kontak pikeun IS supados jalma masih tiasa ngahubungi kami tanpa ngantep kami kabuka pikeun spambots.

      Doug

  2. 3

    @Stephen Anjeun leres yén seueur programer anu nyerat bot spam teu puguh. Maksad abdi, anjeun ngan ukur tiasa ngéparasikeun hasil tina http://tinyurl.com/yuje9z sareng kéngingkeun ratusan rébu alamat kana spam.

    Tapi alamat email anu disumputkeun dina JavaScript, gambar sareng Flash henteu aman ogé. Tingali http://www.cryptologie.com/SpamFull.pdf pikeun pangajian sababaraha taun ka pengker. "Sababaraha diantarana ngabéréskeun panyalindungan ASCII komo dasar JavaScript atanapi kode flash."

    Perlindungan anu pangsaéna nyaéta ngeureunkeun medarkeun alamat email, sareng nganggo a wangun wéb gantina.

  3. 4

    Abdi ngartos naon anu anjeun carioskeun. Pikeun kuring, formulir kontak raoseun sapertos nomer 1-800 tibatan nomer sélulér dina kartu bisnis. Rasana teuing tikét perusahaan / dukungan.

    Kuring henteu acan ningali spam némbongan dina email pamajikan kuring yén kuring ngalakukeun JavaScript obfuscation di http://www.rachelsteely.com, tapi situs-situs éta parantos dugi sabulan. Kuring moal pernah nyarios ka babaturan pikeun nempatkeun alamat emailna di alam liar upami aranjeunna henteu terang naon anu dilakukeun. Kuring sigana bakal nyerah ti tukang, upami kuring henteu ngagaduhan Google salaku perangkat lunak anti-spam.

  4. 5
  5. 6

    Halo,

    Kuring mendakan tulisan blog anjeun pikaresepeun pisan, tapi kuring henteu ngartos persis kumaha ieu jalan.

    Upami anjeun ngeusian formulir ieu, kumaha bot spam kéngingkeun alamat email anjeun?

    Upami situs éta ngagaduhan lapangan anu disumputkeun sareng alamat email anjeun sadaya waktos, maka jelas kumaha bot spam kéngingkeunana.

    Tapi nalika anjeun ngeusianana, henteu ngan anjeun pencét kirimkeun, teras lapangan anu disumputkeun ngaleungit, leres? Naha bot spam gaduh program anu disetél dina halaman éta anu nangkep naon anu anjeun ngetik atanapi naon anu dilebetkeun situs dina kolom anu disumputkeun nalika anjeun nganggo?

    Abdi henteu ngartos. Dupi anjeun tiasa ngajelaskeun langkung seueur ieu?

    Sareng naon anu tiasa dilakukeun? Kumaha anjeun nerapkeun bentuk anu bot bot ogé henteu tiasa ngalakukeun ieu? Naha éta ngan ukur masalah henteu nganggo lapangan anu disumputkeun pikeun alamat email atanapi éta langkung ti éta?

    hatur nuhun

    • 7

      Hai Roger,

      Salaku pangunjung, anjeun henteu dina bahaya. Masalahna nyaéta pikeun jalma anu nempatkeun formulir ieu. Spammer sanggup 'highjack' formulir sareng ngirim spam kaluar nganggo éta. Mangrupikeun prakték anu pikasieuneun yén perusahaan parantos nyebarkeun dina halaman wébna.

      Doug

  6. 8

    Hiji patarosan deui… .lamun kuring leres-leres kedah nempatkeun alamat email abdi dina hiji halaman, maka naon cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana? Naha aman ngagunakeun kode karakter héksidimal?

    hatur nuhun

    • 9

      Spammers ngagaduhan mékanisme Crawling anu rumit anu tiasa panén alamat email dina sababaraha cara. Abdi leres-leres janten capé kantos nempatkeun alamat email abdi dina halaman wéb sareng gantina, nyebarkeun formulir kontak.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.