Email Prak-prakan Pangsaéna pikeun Musim Liburan

Liburan email

Pamakéna resep pamasaran email. Nyatana, iraha surveyed, Konsumén nyatakeun yén email mangrupikeun salah sahiji cara pikaresep pikeun kéngingkeun tawaran sareng diskon tina usaha anu aranjeunna damel. Usum liburan ieu moal aya bedana sareng anjeun kedah ngarencanakeun sasuai. Tes, bagi sareng tingkatkeun frekuensi email anjeun dina usum liburan ieu sareng anjeun tiasa ngajalankeun langkung seueur usaha!

Martech Zone jeung Delivra parantos ngahasilkeun infographic ieu pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun usum email anjeun sasuai, nyayogikeun kami email daptar prakték pangsaéna, kalénder ngeunaan harga kabuka, sareng sarana tambahan pikeun nguji sareng ngabagi konsumén anjeun.

Prakték Email Infographic 1000

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.