Kecap Pikeun Ngahindaran dina Email

kaleresan ngeunaan email

Kuring ngarasa rada hadé ngeunaan kabiasaan email kuring sorangan saatos maca ningali infographic ieu ti Boomerang. Rata-rata pangguna email nampi 147 pesen unggal dinten, sareng nyéépkeun langkung ti 2 satengah jam dina email per poé. Sedengkeun kuring resep email salaku médium sareng urang damel pikeun ngahijikeun salaku strategi sareng sadaya klien kami, jenis statistik sapertos kieu kedah nyingsieunan anjeun kana ngarobih kabiasaan pamasaran email anjeun.

Anjeun panyadia pamasaran email kedah nawiskeun ségméntasi sareng penjadwalan supados anjeun tiasa ngaminimalkeun jumlah pesen anu anjeun kirimkeun sareng sasaran pisan aranjeunna ... kéngingkeun kapercayaan sareng perhatian palanggan anjeun. Ngembangkeun kajadian olahtalatah rumit sareng pemicu ogé tiasa kahontal dina ngamangpaatkeun a automation pamasaran engine.

Jalan anu mana waé ogé, anjeun bakal nyingkahan ngan saukur ngagulung unggal email dina tempat sampah ... atanapi langkung parah ... dina folder email sampah!

infomédia email boomerang1

Infographic ieu ti Boomerang, plugin email pikeun Gmail. Kalayan Boomerang, anjeun tiasa nyerat email ayeuna sareng ngajadwalkeun pikeun dikirim sacara otomatis dina waktos anu sampurna. Ngan ukur nyerat pesen sapertos biasana, teras pencét tombol Kirim engké. Anggo pemilih kalénder anu gampang kami atanapi kotak téks kami anu ngartos basa sapertos "Senén payun" kanggo nyarios ka Boomerang iraha ngirim pesen anjeun. Urang candak ti ditu.

4 Komentar

  1. 1

    Upami nampi 12 pesen ditarjamahkeun kana 90 menit damel, naon hartosna? Sareng naha tiasa dianggo dina program sanés ti program email éta janten bagian tina infographic anjeun ngeunaan email?

    • 2

      Hai @ariherzog:disqus ! Kami ngabagi infografis Boomerang di dieu sareng ngoméntaran éta… éta sanés milik kami. Sedengkeun pikeun karya luar email, kuring yakin aranjeunna nuju nyobian nyadiakeun katingal kana usaha tambahan anu dihasilkeun pikeun pamaké rata nalika maca hiji email. Surélék anu kami tampa meryogikeun kami pikeun ngalakukeun pagawéan sateuacan ngaréspon. Éta titik. Sacara umum, kuring nampi catetan anjeun salaku email, ngabutuhkeun kuring pikeun marios deui infographic sareng ngabales anjeun. Sanaos éta sanés padamelan email-centric, éta dibangkitkeun kusabab email ka kuring.

  2. 3
  3. 4

    Teu aya ragu yén urang sadayana kabeuratan ku koropak email urang. Éta pisan sababna naha éta penting pikeun marketers motong ngaliwatan noise. Nyaho naon waktos ngirim téh mantuan. Uji éta pikeun milari waktos naon anu ngahasilkeun tingkat kabuka anu pangsaéna.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.