Wawasan Email: Kumaha Panilitian Kompetisi Email Anjeun

panalungtikan email kalapa

Iraha pesaing anjeun ngirim emailna? Naon rupina email-na? Naon jinis garis matuh anu aranjeunna anggo? Naon buletin email paling populér di industri anjeun? Ieu mangrupikeun jinis patarosan anu tiasa diwaler nganggo Wawasan Email, alat pikeun pamasar email pikeun nalungtik buletin email anu paling populér jeung / atanapi kompetisi anjeun.

Email Insights parantos ngagaduhan buletin pang populerna anu diayakeun ku industri sahingga anjeun tiasa sacara gampil mendakan sareng marios buletin anu anjeun hoyong taliti:
paling-populér-buletin

Sakali anjeun ngahususkeun industri atanapi bahkan anu ngirim, anjeun tiasa nilik kana email anu saleresna:
email-kirim-sawangan

Fitur anu hebat nyaéta anjeun tiasa ningali awan kecap pagawéan jejer tina kecap konci anu paling sering dianggo dina garis subjekna, garis subjekna anu pangénggalna, sareng garis subjek anu pangpanjangna sareng pang pondokna.

Panginten fitur anu paling matak dina wawasan Email nyaéta aranjeunna ogé ngalacak frekuensi ngirim pikeun langganan, dinten éta dikirim sareng bahkan waktos éta dikirim. Ieu tiasa nyayogikeun pamasar email sadayana anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun jadwal pamasaran email, ngaoptimalkeun waktos ngirim, sareng ngembangkeun garis matuh kalapa.

Ngagunakeun alatna tiasa nyayogikeun sababaraha inspirasi pikeun desain email anjeun salajengna - parios Wawasan Email - aranjeunna gaduh sidang 30 dinten sareng tingkat harga anu rata pikeun ngamimitian!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.