Lalampahan Email ka Koropak

tés email

Kami ngan ukur ngabahas dina webinar latihan pamasaran kontén dinten ayeuna sareng perusahaan nasional kumaha desain email sareng kinerja pamasaran email parantos robih kusabab cara klien nerjemahkeun ogé kumaha alat sélulér ngajantenkeun email. Kalayan 30% email anu dibaca dina alat sélulér, langkung penting tibatan kantos ngarancang surélék anjeun leres ... sareng uji éta!

Rendering email masih tiasa salah, bahkan dibekelan ku élmu ieu. Kabiasaan pikeun nguji unggal pesen anu anjeun kirimkeun ka palanggan email utama sateuacan ngirim. Litmus nawiskeun 7 dinten sidang uji coba email dina sadaya langganan énggal!

Aranjeunna ogé parantos ngahijikeun infographic anu mangpaat ieu di jalan anu dicandak ku email kana Koropak, naon anu tiasa lepat, sareng kumaha anjeun tiasa ngalereskeunana!
Jalan Litmus Pikeun Rendering Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.