Rusiah pikeun Sukses Daptar Email Rental & Email Newsletter Advertising

milis email

Catetan: Tulisan ieu TEU ditulis pikeun pamilik daptar. Éta ditulis pikeun pangiklan anu nyéwa daptar email atanapi Ngaiklan dina buletin email. Upami anjeun pangiklan anu ngagaduhan, atanapi ngarencanakeun, ngalebetkeun email pihak-katilu kana campuran pamasaran anjeun éta bakal ngabantosan nganggo saluran langkung hasil sareng kéngingkeun ROI anu langkung saé, kalayan anggaran anu langkung alit. Tungtungna, éta bakal ngabantosan pamilik daptar ogé. Barina ogé pangiklan anu bagja nyaéta pangiklan ulang.

Sapanjang taun kuring dina pamasaran email duanana dina agénsi pamasaran email sareng sisi daptar surélék, kuring parantos sababaraha paguneman sapertos kieu, sareng kuring nyatakeun deui, "Kuring ngabatalkeun kampanye kuring kusabab kuring henteu cekap [klik, lead, penjualan, atanapi hasil nyata anu sanés]. ”Pangiklan teras narik kampanyeu sareng ninggali kuciwa kalayan kinerja daptar email.

Tapi aya ogé aya conto nalika, sateuacan pangiklan (atanapi agén atanapi daptar calo aranjeunna) narik kampanyeu, aranjeunna kersa ngadamel sababaraha pangaluyuan alit sareng uji coba deui. Sareng pikeun anu kantos ngaraos kuciwa teras ningal pamutahiran langsung dina kinerja kampanye. Kuring bagikeun sareng aranjeunna hiji rahasia anu diusahakeun-sareng-leres pikeun iklan email anu suksés, nyaéta:

Cocogkeun kriteria kréatip sareng kasuksésan anjeun kana tujuan kampanye anjeun.

Leres. Ieu pamasaran 101, tapi kuring henteu tiasa ngawartosan anjeun sabaraha sering kuring ningali yén tujuan, kréatip, sareng ukuran kasuksésan leres-leres teu leres. Sareng nalika aranjeunna aya, kampanye sanés caket kasuksesanna. (CATETAN: Kusabab kanyahoan alesan henteu leres ieu sering dilakukeun ku email.)

Warta anu saé na mangrupikeun solusi anu gampang anu gancang tiasa ngabalikkeun ROI pamasaran email. Nalika ningali kampanye anu dipusatkeun ku email, mimitian ku naroskeun ka diri ka opat patarosan ieu:

  1. Naon tujuan kuring pikeun kampanye ieu?
  2. Naha halaman kreatif sareng badarat kuring saluyu sareng tujuan éta?
  3. Naha tawaran, halaman kreatif sareng badarat kuring asup akal pikeun pemirsa sareng sanés ngan ukur pikeun kuring?
  4. Kumaha kuring bakal ngukur kasuksésan kampanye, sareng naha éta cocog sareng tujuan?

Naon anu anjeun nyobian ngahontal? Merek? Pendaptaran? Panilitian penjualan? Hiji beuli langsung? Naon tujuan anjeun, pastikeun yén kreatif, halaman badarat, sareng ukuran anjeun sadayana sajalan sareng tujuan sareng masuk akal tina sudut pandang pemirsa anjeun (anu sering béda ti anjeun).

Naha mérek tujuan anjeun? Email sacara épéktip ngahontal tujuan mérek konci: kasadaran, asosiasi pesen, karesep, mésér niat, sareng sajabana Kuring mendakan yén kaseueuran pangiklan, utamina nalika nganggo iklan e-newsletter, ngagaduhan kasuksésan anu hébat sareng iklan mérek dina saluran email. Kreativitasna pikaresepeun, mérekna kasohor, sareng aranjeunna nguatkeun pesen yén aranjeunna hoyong anu nonton tiasa dikaitkeun sareng merkna. Tapi pegatkeun sambungan, nalika aya, sumping nalika pangiklan ngukur kampanye ku ngaklik atanapi sababaraha métrik sanés nalika kréatip henteu pernah dimaksad pikeun némbalan réspon semacam éta. Merk diukur ku pangaruh anu ditingali (nyaéta kesan) iklan ngagaduhan persépsi sareng maksud anu ningali, sanés ku réspon langsung. Sabalikna nganggo tingkat kabuka salaku barometer anjeun.

Hoyong kunjungan ka halaman wéb anjeun atanapi pendaptaran énggal? Hébat! Pastikeun mendesain kreatif anjeun pikeun néwak éta réspon. Upami pesen iklan anjeun nyaéta, “WidgetTown: Widget pangsaéna di sakitar. Pencét di dieu kanggo langkung seueur. " anjeun panginten parantos mangaruhan persépsi mérek prospek, tapi anjeun henteu dipikaresep pikeun aranjeunna pencét. Naha aranjeunna kedah? Aranjeunna ngagaduhan sadayana inpormasi anu aranjeunna peryogikeun, sareng di jalan, upami aranjeunna peryogi widget, aranjeunna langkung gampang nelepon anjeun. Tapi aranjeunna moal ngeklik ayeuna atanapi aranjeunna, ku waktos virtual anu teu sampurna, ngagaduhan kabutuhan langsung. Upami tujuan anjeun nyaéta pendaptaran, pasihan panyawang alesan pikeun ngaklik. Pasihan aranjeunna hal anu leres-leres berharga (pikeun aranjeunna).

Naha generasi tujuan anjeun? Halaman insentif sareng badarat ayeuna janten bagian kritis kampanye anjeun. Naha dasi kreatif asup kana halaman badarat? Naha insentif dipromosikeun dina kréatip jelas sareng jelas ditingalikeun dina halaman badarat? Naha jelas dina halaman badarat (sareng email) naon anu kedah dilakukeun ku prospek salajengna, sareng insentifna dikuatkeun? Naha aya gangguan (navigasi, tautan jaringan sosial, sareng sajabana) anu ngaganggu prospek tina ngarengsekeun tugas? Salah sahiji ieu tiasa ngirangan efektivitas kampanye pamimpin sareng ngirangan jumlah kalungguhan anu anjeun ngahasilkeun.

Meureun tujuan anjeun nyaéta penjualan online. Naha éta produk anu bakal dibeli ku batur dina dorongan atanapi kedah kampanye anjeun dipuseurkeun kana acara, sapertos liburan? Naha anjeun parantos ngalangkungan prosés pamariksaan sadayana? Naha beresih sareng saderhana, atanapi ngagulung sareng cryptic? Naha anjeun ngalacak katinggalina karanjang janten anjeun tiasa ningali dimana ayana permasalahan? Naha panyadia ladénan email anjeun (ESP) atanapi solusi email internal ngadukung pemicu karanjang? Naha anjeun nempatkeun kuki dina pangotéktak anu datang janten upami aranjeunna sumping deui dina sababaraha dinten sareng mésér produk éta, anjeun tiasa kiridit iklan anu ngahasilkeun lead?

Ku jalan kitu, tong nyobaan ngahontal sababaraha tujuan sareng hiji kampanye. Éta bakal siga futon? Éta henteu ngadamel sofa anu saé atanapi ranjang anu saé pisan.

Ieu mangrupikeun sababaraha faktor dasar tapi anu kantos aya anu tiasa mangaruhan tindakan anu dipikahoyong sahingga evaluasi anjeun pikeun ROI tina kampanye email pihak ka-3 anjeun. Ngan émut, garis antara sareng kasuksésan pamasaran email sareng kagagalan relatif dina kaayaan anu hadé. Anggo léngkah-léngkah ieu pikeun mastikeun yén pesen sareng tujuan anjeun sajalan sareng anjeun langsung tiasa ngagugulung ROI-méteran pikeun anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.