Kumaha Ningkatkeun Dursasana sareng Liburan Penjualan Kalayan Babagian Daptar Email

Segmentasi Daptar Email pikeun Liburan

Anjeun segmentasi daptar email ngagaduhan peran penting dina kasuksésan kampanye email naon waé. Tapi naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajantenkeun aspék penting ieu dianggo pikeun anjeun nalika liburan - waktos anu paling lumayan sataun pikeun bisnis anjeun?

Konci pikeun segmentasi nyaéta data… Janten mimiti néwak éta data sasih sateuacan usum liburan mangrupikeun léngkah kritis anu bakal ngakibatkeun hubungan email sareng penjualan anu langkung ageung. Ieu sababaraha titik data anu anjeun kedah analisa sareng kumpulkeun dinten ieu pikeun mastikeun email anjeun tiasa leres-leres dibagi nalika waktuna pikeun ngajalankeun éta kampanye email libur.

Cara Ngasingkeun Kampanye Email Liburan Anjeun

Infographic kaasup 9 cara pikeun épéktip daptar email anjeun sahingga anjeun tiasa sasaran eusi pikeun Dursasana anu langkung luhur sareng penjualan pikeun penjualan liburan:

  1. génder - candak naha panarima anjeun lalaki atanapi awéwé sareng ngaidentipikasi saha anu balanja. Misalna. Lalaki balanja awéwé, awéwé balanja lalaki, jst.
  2. Komposisi Rumah Tangga - Naha rumah tangga ngagaduhan pasangan, kulawarga anu ngagaduhan murangkalih, atanapi nini-nini?
  3. elmu bumi - ngamangpaatkeun panargetan géografi pikeun udagan liburan khusus atanapi ngahasilkeun kontén khusus cuaca. Misalna. Hanukkah atanapi Natal ... Phoenix, Arizona atanapi Buffalo, New York.
  4. Preferensi Balanja - Naha aranjeunna resep mesen, nambihan ka wishlist, angkat ti pangecér lokal?
  5. Ngotéktak Paripolah - produk sareng halaman naon anu aranjeunna parantos diotéktak anu tiasa dianggo pikeun ngajalankeun eusi anu langkung aya hubunganana?
  6. Paripolah Balanja - Naon anu aranjeunna nuju mésér kapungkur? Iraha aranjeunna ngagaleuh? Naha anjeun ngagaduhan data balanja ti taun payun?
  7. Nilai Pesenan Rata-rata - Ngartos sabaraha konsumén anjeun biasana nyéépkeun dina liburan tiasa ngabantosan anjeun sasaran langkung saé tawaran anu naekeun kamungkinan konvérsi.
  8. Mésér Frékuénsi - Nyaho kumaha sering konsumén mésér ti anjeun sapanjang taun tiasa nangtoskeun strategi segmentation anjeun kanggo liburan.
  9. Propil Gorobag - Diajar kalakuan gorobag palanggan anjeun. Naha aranjeunna sering ninggali karinjang anjeun? Naha aranjeunna ngantosan turunna harga? Palanggan sénsitip harga bagéan nyalira; kirimkeun tawaran liburan sasuai.

Inpormasi infographic sababaraha email hyper-segmentation kamungkinan pikeun liburan sahingga anjeun tiasa langkung ngawangun daptar sareng ngartos paripolahna pikeun segmen anu dioptimalkeun, personalisasi, sareng target eusi. Ogé, infographic nyayogikeun daptar email uji coba pre-development holiday pikeun mastikeun kampanye anjeun dikirimkeun, diropay ogé, sareng ngaitkeun sadaya jalan anu pantes.

Tim di Panyokong sasarengan sareng ahli email marketing ti Email dina Acid pikeun nyiptakeun infographic ieu, Daptar Email Hyper-Segmentation, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun strategi segmentasi anu gagal dina liburan.

Daptar Email Hyper Segmentation

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.