Email Marketing ku Angka

nomer pamasaran email

Sobat dalit abdi, Chris Baggot, badé ngaluarkeun buku kahijina, Email Marketing Ku Angka. Chris nyerat buku na Ali Penjualan, rerencangan abdi anu sanés.

Chris mangrupikeun pasangan pendiri di TargetTarget, perusahaan anu padamelan kuring salaku Manajer Produk. Blog Chris '(sareng pamimpin sareng pagawé anu sanés) parantos ngadorong ExactTarget kana stratosfer - namina salah sahiji 500 perusahaan berkembang panggancangna di nagara éta.

Henteu ngan ukur kuring resep damel sareng Chris di ExactTarget, abdi ogé debut dina bukuna - nyarios ka otomatisasi sareng integrasi. Kuring ngarepkeun maca buku ogé pikagumbiraeun pikeun ningali sorangan dina nyetak! Kuring kantos nyerat sareng pernah aya dina majalah, tapi henteu pernah buku. Sabenerna mah ngadorong kuring pikeun ngamimitian nulis sorangan, kuring gaduh sakitar 75 halaman ngeunaan naon anu kuring pelajari dina taun mimiti blogging. Abdi kedah balikan deui, sanés!

Chris ogé ngamimitian perusahaan salajengna, Parangkat lunak Compendium. Kuring parantos resep damel sareng Chris dina ngamimitian ieu ogé - kami nyéépkeun seueur sonten nyarioskeun pajeulitna musabab panganteur pangguna blogging sareng henteu mampuh pamaca tiasa mendakan kontén kalayan gampang. Anjeun bakal ningali Compendium dina peta geuwat ngalakukeun éta! Kuring henteu hoyong ngantep teuing kantong anu aya dina éta, tapi kuring resep ningali visi Chris janten kanyataan sapertos TargetTarget tuh. Chris damel dina Compendium sapinuh waktos ayeuna. Kuring gaduh putra nuju kuliah, janten kuring kedah milih rute anu aman sareng tetep sareng perusahaan anu parantos ngabeledug!

Pra-pesen salinan Email Marketing ku Nomer! Email masih mangrupikeun téknologi anu luar biasa kalayan langkung seueur janji. Beda sareng téknologi anu sanés, email dumasar ijin masih aya di payuneun pamasaran 'push'. Nyaéta, anjeun masihan kuring idin pikeun komunikasi sareng anjeun, sareng kuring sanggup ngadorong komunikasi éta ka anjeun nalika kuring kedah. Televisi, Radio, Koran, RSS masih gaduh katergantungan ageung ka konsumén, klien atanapi prospek 'tuning in'. Email parantos janten bagian tina kahirupan sapopoe pikeun urang (kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun sateuacan email!) Sareng bakal tetep tetep sapertos kitu.

Abdi henteu sabar pikeun kéngingkeun salinan buku! Sareng langkung saé ditandaan, Chris!

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Uyah,

      Mudah-mudahan! Chris mangrupikeun jalma anu saé sareng mangrupikeun Evangelist Email anu ngémutan kakawasaan Email di sakumna dunya salami 5 taun ka pengker. Naséhatna dibuktikeun sareng di payun. Surélék ditingali sakedik sapertos téknologi "kamari" tapi sanés nanaon. Marketers anu manggihan integrasi email, kaca badarat, dipicu ngirim, jsb anu nyetir beuki loba lalulintas jeung sharing ka situs maranéhanana.

      Thanks!
      Doug

  2. 4

    Ieu buku hébat sarta buzz geus dimimitian sabudeureun eta di bunderan urang di Atlanta. Doug, alus pikeun manggihan blog anjeun sarta kahayang pangalusna ka anjeun, Chris jeung pamingpin pamikiran di Exact Target jeung Compendium. Balik deui ka Atlanta sareng gaduh steak sareng abdi iraha waé! témbal

  3. 5

    Témbal,

    Hébat ngadangu ti anjeun sareng bungah anjeun mendakan kuring! Abdi ngarep pisan pendak sareng anjeun deui pas.

    Pikeun jalma anu henteu terang: Harti6 mangrupa salah sahiji panaratas leveraging téhnologi dina Marketing. Upami aya hiji perusahaan anu kuring damel sareng anu ngartos iklan cross-sedeng, otomatisasi, sareng kamampuan pikeun ngungkit kaunggulan masing-masing, éta Definition6.

    Témbal sareng tim mangrupikeun pamimpin pamikiran mutlak dina industri. Kuring kungsi pelesir bade dinner jeung Michael Kogon (CEO) jeung Scott sapeuting jeung ieu napas tina hawa seger. Kuring flew kaluar tina Atlanta di buzz a, hirup kalawan gagasan jeung bungah pikeun meunangkeun deui ngaronjatkeun produk urang.

    Microsoft geus ngakuan Definition6 leuwih sarta leuwih pikeun kapinteran jeung kaahlian maranéhna. Éta tim anu luar biasa! Nalika urang ningali ka 'Agénsi Masa Depan', Jigana Definition6 parantos janten conto anu saé!

    Hatur nuhun pikeun mampir sareng ngawartosan anjeun ka dieu, Scott!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.