Email Marketing ku Angka

nomer pamasaran email

Sobat dalit abdi, Chris Baggott, badé ngaluarkeun buku kahijina, Email Marketing Ku Angka. Chris nyerat buku na Ali Penjualan, rerencangan abdi anu sanés.

Chris mangrupikeun pasangan pendiri di TargetTarget, perusahaan anu padamelan kuring salaku Manajer Produk. Blog Chris '(sareng pamimpin sareng pagawé anu sanés) parantos ngadorong ExactTarget kana stratosfer - namina salah sahiji 500 perusahaan berkembang panggancangna di nagara éta.

Henteu ngan ukur kuring resep damel sareng Chris di ExactTarget, abdi ogé debut dina bukuna - nyarios ka otomatisasi sareng integrasi. Kuring ngarepkeun maca buku ogé pikagumbiraeun pikeun ningali sorangan dina nyetak! Kuring kantos nyerat sareng pernah aya dina majalah, tapi henteu pernah buku. Éta leres-leres ngadorong kuring pikeun ngamimitian nyerat sorangan, kuring gaduh sakitar 75 halaman ngeunaan naon anu kuring pelajari dina taun munggaran blogging kuring. Abdi kedah balikan deui, sanés!

Chris ogé ngamimitian perusahaan salajengna, Parangkat lunak Compendium. Kuring parantos resep damel sareng Chris dina ngamimitian ieu ogé - kami nyéépkeun seueur sonten nyarioskeun pajeulitna musabab panganteur pangguna blogging sareng henteu mampuh pamaca tiasa mendakan kontén kalayan gampang. Anjeun bakal ningali Compendium dina peta geuwat ngalakukeun éta! Kuring henteu hoyong ngantep teuing kantong anu aya dina éta, tapi kuring bungah ningali visi Chris janten kanyataan TargetTarget tuh. Chris damel dina Compendium sapinuh waktos ayeuna. Kuring gaduh putra nuju kuliah, janten kuring kedah milih rute anu aman sareng tetep sareng perusahaan anu parantos ngabeledug!

Pra-pesen salinan Email Marketing ku Nomer! Email masih mangrupikeun téknologi anu luar biasa kalayan langkung seueur janji. Beda sareng téknologi anu sanés, email dumasar ijin tetep aya di payuneun pamasaran 'push'. Nyaéta, anjeun masihan kuring idin pikeun komunikasi sareng anjeun, sareng kuring sanggup ngadorong komunikasi éta ka anjeun nalika kuring kedah. Televisi, Radio, Koran, RSS masih gaduh katergantungan ageung ka konsumén, klien atanapi prospek 'tuning in'. Email parantos janten bagian tina kahirupan sapopoe pikeun urang (kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun sateuacan email!) Sareng bakal tetep tetep sapertos kitu.

Abdi henteu sabar pikeun kéngingkeun salinan buku! Sareng langkung saé ditandaan, Chris!

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Uyah,

      Mudah-mudahan! Chris mangrupikeun jalma anu saé sareng mangrupikeun Evangelis Email anu nyatakeun kakawasaan Email di panjuru dunya salami 5 taun ka pengker. Naséhatna kabuktosan sareng payunna. Email ditingali sakedik sapertos téknologi "kamari" tapi teu nanaon tapi. Pemasar mendakan integrasi email, halaman badarat, dipicu ngirim, sareng sajabana anu nyetir langkung seueur pangunjung sareng pangasilan kana situsna.

      Thanks!
      Doug

  2. 4

    Éta mangrupikeun buku anu saé sareng buzz parantos dimimitian di bunderan kami di Atlanta. Doug, saé kanggo mendakan blog anjeun sareng kahoyong anjeun, Chris sareng pamimpin pamikiran di Target Tepat sareng Compendium. Balik deui ka Atlanta sareng gaduh steak sareng kuring sawaktos-waktos! Témbal

  3. 5

    Témbal,

    Hébat ngadangu ti anjeun sareng bungah anjeun mendakan kuring! Kuring ngarep pisan pendak sareng anjeun deui pas.

    Pikeun jalma anu henteu terang: Harti6 mangrupikeun salah sahiji panaratas ngungkit téknologi dina Marketing. Upami aya hiji perusahaan kuring parantos damel sareng anu ngartos iklan lintas-sedeng, otomatisasi, sareng kamampuan ngungkit kakuatan masing-masing, éta Watesan6.

    Témbal sareng tim mangrupikeun pamimpin pamikiran mutlak dina industri. Kuring resep resep tuang sareng Michael Kogon (CEO) sareng témbal hiji wengi sareng éta mangrupikeun napas tina hawa seger. Kuring ngalayang kaluar ti Atlanta dina buzz, hirup sareng ideu sareng gumbira kanggo balik ningkatkeun produk urang.

    Microsoft parantos mikawanoh Definition6 sababaraha kali pikeun kapinteran sareng kaahlianana. Éta tim anu luar biasa! Nalika urang ningali ka 'Agénsi Masa Depan', saur Definisi6 parantos janten conto anu hadé!

    Nuhun parantos mampir sareng ngawartosan anjeun aya di dieu, témbal!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.