2013 Kalénder Marketing Email

kalénder pamasaran email

babaturan urang di TargetTarget parantos nyebarkeun infographic anu hébat anu rinci tanggal pikeun unggal perusahaan - utamina pangecér - kanggo nyiapkeun sababaraha kampanye. Konsumén resep kana penjualan ... sareng penjualan liburan mangrupikeun raja! Ieu mangrupikeun tanggal anu penting pikeun Amérika Serikat sapanjang taun 2013:

  • Dintenan buruh - 2 Séptémber (Senén)
  • Poé Columbus - 14 Oktober (Senén)
  • Veterans Day - 11 November (Senen)
  • Poé Sukur - 28 November (Kemis)
  • Poé Natal - 25 Désémber (Rebo)

Pikeun ngabantosan anjeun sareng perencanaan kampanye liburan, ExactTarget nyiptakeun kalénder anu ngabantuan ieu anu unggal bulan kalebet:

  • Proyeksi sajumlah rata-rata pengecer email promosi bakal ngirim masing-masing palangganna
  • Bagian tina jilid email sadayana anu bakal janten olahtalatah liburan
  • Téma olahtalatah libur umum
  • Poé konci anu kudu diperhatoskeun
  • Jeung leuwih.

Email-pamasaran-liburan-kalénder-eksaktarget

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.