Sorotan: Email Marketing sareng Delivra

wawancara delivra

Kami reueus ngagaduhan Delivra salaku marketing email sponsor ti Martech. Aya hiji ton vendor email pamasaran di rohangan ... bari sababaraha diantarana gaduh alat anu canggih, seueur di antawisna ngan saukur ngandelkeun prakték penjualan agrésip sareng ngagaleuh klien sapertos gélo. Delivra parantos aya ti saprak munculna pamasaran email sareng parantos tumuh ku kerja keras pikeun ngabantosan nasabahna…. sareng hasilna nunjukkeun!

Delivra mangrupakeun Inc.com 5000 parusahaan sareng mangrupikeun tempat anu paling saé dianggo di Indiana! Aranjeunna parantos naék 98% dina 3 taun ka pengker sareng mangrupikeun tim anu luar biasa pikeun jalma anu paduli kana kasuksésan klienna. Dina dasawarsa kuring cicing di Indianapolis, kuring henteu kantos nguping hal-hal hébat ngeunaan perusahaan sareng padamelna.

Tina halaman wéb na:

Delivra mangrupikeun bisnis bebas hutang, milik pribadi sareng dioperasikeun anu aya di jantung Midwest - sareng nilai-nilai kajujuran di bumi, kajujuran, sareng kerja keras nyusup organisasi. Ieu hartosna urang henteu ditingali ka konsumén atanapi padagang tunggal: urang tiasa ngalakukeun anu pangsaéna pikeun konsumén sareng karyawan urang tanpa tekanan anu sami "handap-garis" anu hadir dina seueur pesaing urang.

Perusahaan sanés nyarioskeun perkawis palayanan pelanggan - di Delivra kami ngalangkungan jasa lip. Sakabéh organisasi terstruktur tina dasar sareng palanggan dina pikiran. Sakali anjeun netepkeun akun sareng Delivra, anjeun ngamimitian hubungan sareng pasangan anu dipercaya fokus kana ngajantenkeun anjeun katingali saé. Anjeun moal nelepon ka pusat telepon luar negeri atanapi kedah ngaliwat puluhan telepon pikeun nyarios sareng batur anu henteu terang anjeun: anjeun bakal terang NAMA jalma anu anjeun bakal nelepon sareng jalma éta bakal terang milik anjeun!

Hatur nuhun ka rerencangan urang di 12 Bébas Média kanggo pidéo anu luar biasa anu séjén anu nyorot perusahaan Téhnologi Marketing. Upami anjeun hoyong perusahaan anjeun diwawancara atanapi hoyong nyayogikeun pidéo anjeun nyalira, mangga ngahubungan kami!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.