3 Diménsi Stratégi Email Marketing saimbang

Depositphotos 75768529 m 2015

Seueur pemasar fokus strategi pikeun pamasaran email ngan saukur dina produktivitas kaluaran sareng kinerja email. Ieu sono sababaraha diménsi anu hébat anu mangaruhan kana kasuksésan perusahaan anjeun pikeun bersaing ngalawan koropak anu tumpak tinggi pikeun perhatian palanggan anjeun.

Aya 3 diménsi pikeun analisis naon waé anu dilaksanakeun saatos kampanye pamasaran email:

  1. Pangiriman Email - ieu naha email anjeun parantos asup kana koropak. Éta mangrupikeun gabungan tina kabersihan daptar email anjeun, reputasi alamat IP anjeun, validitas panyadia layanan email (ESP) anjeun, salian ti eusi anu anjeun pasang. Intina - sabaraha email anjeun tiasa kana koropak, nyingkahan folder sampah atanapi bouncing. Seueur jalma anu henteu hariwang ngeunaan ieu, utamina anu henteu gaduh ESP anu saé. Nanging, kiriman tiasa ngarugikeun hubungan perusahaan sareng pendapatan anjeun. Kami nganggo 250ok ka monitor panempatan koropak kami.
  2. Tatakrama Palanggan - ieu anu nampi, atanapi palanggan, tina email anjeun. Naha aranjeunna dibuka? Pencét-liwat atanapi Click-Through Rate (CTR)? Parobihan? Ieu ilaharna diukur salaku hitungan "unik". Nyaéta, itunganna nyaéta tina jumlah palanggan anu muka, diklik, atanapi dikonversi ... teu lepat sareng jumlah total muka, klik-tayang, sareng konvérsi. Bagéan anu hadé tina daptar anjeun panginten henteu aktip - naon anu anjeun lakukeun pikeun kalibet deui sareng aranjeunna?
  3. Kinerja Eusi Email - ieu kumaha kontén anjeun. Sakumaha total bubuka, klik-liwat, sareng konvérsi? Kumaha rengking tautan anjeun? Naha anjeun ngabagi eusi anjeun pikeun langkung cocog sareng palanggan? Eusi anu dihasilkeun sacara dinamis, segmentasi daptar, sareng personalisasi salajengna sacara jauh ningkatkeun tingkat kinerja email.

Nalika anjeun maju, anjeun kedah ngabandingkeun kinerja kampanye anjeun dina diménsi ieu dina unggal kampanye sareng unggal daptar atanapi segmen. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun zona gancang dimana masalah anjeun ayana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.