38 Kalepatan Email Marketing kanggo Diparios Sateuacan Ngeklik Kirim

kasalahan email

Aya ton langkung kalepatan anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan program pamasaran email anjeun sadayana ... tapi ieu infographic ti Email Monks fokus kana kasalahan-kasalahan anu matak urang lakukeun sateuacan diklik kirim. Anjeun bakal ningali sababaraha sebutan ngeunaan mitra kami di 250ok dina desain sareng fungsionalitas pangiriman. Hayu urang langsung ngaluncatan:

Deliverability Cék

Sateuacan urang ngamimitian, naha urang parantos gagal atanapi suksés? Sponsor kami di 250ok gaduh solusi anu luar biasa anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngawaskeun ampir unggal masalah ngeunaan reputasi email, deliverability, sareng panempatan inbox.

  1. dedicated IP - entong ngantepkeun kiriman anjeun musnah ku pangirim anu goréng dina jaringan IP anu sami tina layanan email anjeun.
  2. Panempatan Koropak - anggo solusi pemantauan koropak pikeun mastikeun email anjeun henteu ngan ukur dikirimkeun ka folder sampah, aranjeunna ngadamel koropak.
  3. Nganteurkeun - tong tinggalkeun jasa email anu saé pikeun anu goréng sareng musnahkeun kiriman anjeun.
  4. Kacapi hideung - pastikeun alamat IP anjeun henteu dina daptar hideung pangirim, atanapi upami anjeun henteu kéngingkeun pangiriman atanapi inbox panempatan anu goréng.
  5. domain - kirimkeun sareng ngajaga domain email anu saé sahingga anjeun tiasa ngawangun reputasi (sasarengan IP anjeun).
  6. SPF - Konfigurasi Kerangka Sarat jeung Kaayaan Pangirim kedah janten ISP tiasa ISP tiasa ngoténtikasi sareng bakal nampi email anjeun.
  7. DKIM Surat Identified DomainKeys ngamungkinkeun hiji organisasi tanggel waler pikeun pesen anu dina transit.
  8. DMARC - DMARC mangrupikeun modél auténtikasi panganyarna pikeun nyayogikeun ISP sareng alat anu diperyogikeun pikeun ngantepkeun email anjeun.
  9. Eupan Balik loop - pastikeun anjeun gaduh eupan balik anu dilaksanakeun sahingga inpormasi ti ISP tiasa dilaporkeun deui ka ESP anjeun pikeun ningkat pangiriman email.

Cék Langganan

Manajemén palanggan mangrupikeun komponén penting tina program pamasaran email anu séhat.

  1. idin - tong ngaganggu masalah ISP. Ménta idin pikeun ngirim email.
  2. Tanya - nyayogikeun sareng netepkeun ekspektasi kana frékuénsi pikeun palanggan anjeun.
  3. Henteu aktip - miceun palanggan anu teu aktip pikeun ngirangan keluhan unsubscribe sareng kurangna papacangan.
  4. prekuensi - tong ningkatkeun frekuensi na saacan palanggan anjeun angkat.
  5. Segmen - naha anjeun parantos ngetang-ngitung sareng akurasi dina segmentasi anjeun?

Cék Eusi

Ieu dimana artosna tapi seueur perusahaan ngadamel sababaraha kasalahan eusi anu ngabahayakeun.

  1. Garis matuh anu bosen - upami anjeun hoyong anu muka, pasihan alesan! Parios Generator Garis Subjék ActiveCampaign pikeun pitulung.
  2. Buktina - naha anjeun parantos maca téks pikeun masalah tata basa sareng éjahan? Kumaha upami nada sora?
  3. CTA kuat - janten Telepon-to-Aksi anjeun menonjol dina handphone atanapi desktop!
  4. FNAME - upami anjeun teu ngagaduhan nami kanggo sadaya palanggan anjeun, tong alamat éta! Atanapi nganggo logika pikeun.
  5. Ngahijikeun Widang - uji sadaya data anjeun sateuacan ngirim pemetaan anu sanés sareng kontén dinamis bakal ngagedur anjeun.
  6. backgrounds - latar tukang uji dina palanggan email… seueur anu henteu nganggona.
  7. tombol - Anggo gambar salaku kancing supados tombol anjeun katingali saé pikeun sadaya palanggan email.
  8. Internationalization - naha anjeun nganggo pangaturan langage sareng simbol anu cocog pikeun palanggan anjeun?
  9. tipografi - anggo font ku fall-back kanggo alat sareng klien anu teu ngadukung aranjeunna.
  10. sosial - naha anjeun ngagaduhan tautan kana akun média sosial anjeun ku kituna masarakat tiasa sobat sareng nuturkeun?

Cék Desain

Sponsor kami di 250ok gaduh pilihan sawangan pikeun nilik surélék anjeun dina unggal palanggan email utama.

  1. Snippet - uji email kanggo ningali sababaraha baris mimiti anjeun dina sawangan email anu narik ati
  2. Alt - ngamangpaatkeun téks alternatif anu narik sareng unggal gambar.
  3. ujian - baris judul uji coba, tautan, CTAs, personalizaiton, auténtikasi sareng variasi.
  4. Unsubscribe - font leutik sareng Batal langganan anu jelas ngajantenkeun kuring ulah pernah ngalakukeun usaha sareng anjeun.
  5. Réaksi - ngahijikeun akordion pikeun email anu panjang sareng anu ditingalkeun pikeun katingalna mobile hébat.
  6. rétina - ngamangpaatkeun gambar resolusi luhur anu dioptimalkeun pikeun tampilan rétina anu dianggo ku alat Apple modéren.
  7. daek ngadengekeun - pastikeun email anjeun katingali saé dina alat mobile sareng tablet. Anjeun panginten hoyong nambihan anu tiasa dianggo, henteu lami!

Email Kirim Cék

Mékanika email sareng kumaha fungsina nalika dugi ka koropak palanggan anjeun tiasa mangaruhan kapercayaan anjeun ogé tingkat klik-liwat sareng konversi anjeun.

  1. Tina Alamat - anggo 'Ti Alamat' anu tiasa dikenal
  2. Bales Ka Alamat - naha nganggo noreply @ nalika aya kasempetan pikeun nyambung sareng ngajual?
  3. Pemicu Logis - pastikeun kampanye netes anjeun dilaksanakeun sacara logis.
  4. Sponsor - naha anjeun nguji sadaya tautan dina email sateuacan dikirim ka sadaya palanggan?
  5. badarat Kaca - ngawangun halaman badarat konvérsi tinggi sareng sababaraha bidang bentuk.
  6. ngalaporkeun - candak stats, analisa aranjeunna, sareng ningkatkeun usaha pamasaran email anjeun.
  7. hal nu minuhan - naha anjeun ngagaduhan sadayana inpormasi anu diperyogikeun pikeun patuh légal dina footer anjeun?

[box type = ”download” align = ”aligncenter” class = ”” width = ”90%”] Unduh ulasan gancang Email Monks Daptar pariksa tina barang anu kedah diparios sateuacan anjeun ngirim. Éta saé PDF alit! [/ Box]

Béréndélan Kasalahan Email Marketing

One comment

  1. 1

    Completely agree with these email marketing mistakes.

    I also feel that these are the most common mistakes which most of the email marketers make. Sending emails with boring subject is very much common mistake.

    I never open any email which don’t attract my eyes. I always ignore or delete such emails instantly.

    Email marketers should understand that nobody wants to waste their time in reading boring emails. If you really want to convert them then you must have to send emails with having eye catchy, attractive and promising subject line. Because It is the only line which readers read first.

    So taking care of it can improve your skills.

    I am glad that you have listed all the major email marketing mistakes here so that we can learn them and can avoid them. Thanks for sharing it with us. 😀

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.