Email Marketing atanapi Facebook Marketing?

derek-mcclain.pngDerek McClain ditaroskeun Facebook: Upami anjeun bisnis anu ngalakukeun pamasaran online, naha anjeun langkung resep ngagaduhan alamat email batur atanapi ngagaduhan jalma anu sami salaku Facebook Fan aka Person anu "Suka" halaman anjeun? Pikirkeun anu ieu sateuacan anjeun ngajawab.

Éta patarosan anu saé. Abdi sanés penggemar "atanapi" kalayan pamasaran online. Kuring yakin pendekatan pamasaran multi-kanal ningkatkeun réspon sacara umum sapanjang pamasaran anjeun. Facebook siga anu mogul pamasaran média sosial, tapi nyatana Facebook mangrupikeun panyadia layanan email anu ageung. Pikirkeun sabaraha seueur pesen anu anjeun pikater dina email ogé sabaraha pesen anjeun kéngingkeun Facebook. Email mangrupikeun saluran anu hébat dina kasuksésan Facebook sacara umum!

Kitu cenah, aya bédana anu gedé pisan antara keduanya. Email ngaganggu. Éta saéstuna mangrupikeun kauntungan tina email, pamasar kedah ngaganggu konsumén. Éta ogé picilakaeun ... email mangrupikeun tali hirup antara palanggan sareng klien tapi upami disalahgunakeun, anjeun salah sahiji klik tina unsubscribe - atanapi langkung parah - klik kana saringan sampah. Pemasar kedah ati-ati sareng ngamangpaatkeun email, sanaos, sabab palanggan janten langkung sénsitip.

Alamat surélék mangrupikeun hubungan anu saé sareng nilai luhur anu ngagaduhan hubungan sareng konsumén sabab anjeun tiasa ngungkit alamatna iraha anjeun peryogi pamenta.

Facebook rada kirang ngaganggu (kanggo ayeuna). Ku langkungna waktos, sabab beuki seueur usaha mimiti ngamanpaatkeun Facebook pikeun pamasaran, sensitipitas konsumén bakal mimiti ningkat. Nanging, Facebook masih lumayan teu ngaganggu. Henteu seueur gangguan pikeun perusahaan pikeun ngirim pembaruan kana témbok kuring sakali atanapi dua kali sapoé. Gampang ditingali sareng dikonsumsi tanpa teuing naksa.

A pengikut Facebook mangrupikeun hubungan jangka panjang anu saé sareng konsumen kusabab maranehna anu sacara pasif niténan mérek anjeun sareng jelas ngeunaan miara perusahaan anjeun.

Janten - waleran abdi "éta gumantung" ... sareng "duanana". Unggal saluran di peuntas téknologi pamasaran online ngagaduhan kabiasaan anu aya hubunganana sareng éta. Malah unggal kanal dina rohangan média sosial ngagaduhan ekspektasi anu béda ti pangguna. Anggo masing-masing kalayan bijaksana, titénan paripolah pangguna nalika anjeun berinteraksi sareng aranjeunna.

7 Komentar

  1. 1

    Duanana:

    Daptar email masih ngagaduhan nilai, upami anjeun gaduh alamatna.

    Facebook ogé saé, tapi éta tiasa dipareuman énjing atanapi leungit popularitasna. Teras, anjeun teu gaduh nanaon upami éta hiji-hijina strategi.

  2. 2

    Kuring resep duanana, sabab duanana ngagaduhan épék sorangan dina optimasi search engine. Surélék tiasa janten picilakaeun sabab tiasa angkat ka folder pesen spam panarima, sareng jalma sapertos kuring ngosongkeun folder spam, tanpa ningali-ningali éta. Sedengkeun facebook langkung diamankeun ku cara kieu.

  3. 3

    Pisan pikaresepeun nyandak. Kuring henteu kantos mikir ngeunaan kaganggu perkawis pamasaran email versus jaringan pamasaran sosial dumasar email. Saur urang langkung saé urang nyiapkeun jejaring sosial Facebook. Kuring satuju ka lembur, email "notif" facebook tiasa janten spam sapertos kutukan upami seuseueurna pamasar email ngalangkungan ka Facebook sareng jejaring sosial sakabéhna.

    😎

  4. 4

    Kuring langkung milih pamasaran Facebook, sabab éta masihan paparan maksimum pikeun produk / jasa anjeun, ogé dina emailmarking, anjeun kedah langkung ati-ati, sabab kaseueuran surat pamasaran angkat ka folder spam, sareng jalma sapertos kuring ngan ukur kosongkeun folder spam tanpa gaduh hiji tampilan, janten teu aya gunana pikeun pendapat abdi.,

  5. 5

    Henteu satuju deui, kuring janten bingung nalika pamasar ngagem Facebook salaku platform pamasaran email salajengna - éta sanés sanés tujuanana atanapi hasilna!

    Kuring ningali Facebook langkung salaku alat tambahan dina ngabantosan para pemasar kalayan pamasaran emailna. Abdi nganggo http://www.fb2icontact.com pikeun kéngingkeun pangguna ngalebetkeun alamat emailna kana daptar palanggan iContact kuring, anu ngajantenkeun gampang pikeun anu ngalanggan nganggo 1 kali klik, sareng mastikeun kuring, pamasar, yén kuring ngagaduhan alamat email anu leres sareng tos diverifikasi.

    Kuring ningali alat sapertos éta salaku tempat Facebook dina nyumbang ka masa depan pamasaran email, tapi henteu aya artina bersaing atanapi ngagantikeunana.

  6. 6

    Henteu satuju deui, kuring janten bingung nalika pamasar ngagem Facebook salaku platform pamasaran email salajengna - éta sanés sanés tujuanana atanapi hasilna!

    Kuring ningali Facebook langkung salaku alat tambahan dina ngabantosan para pemasar kalayan pamasaran emailna. Abdi nganggo http://www.fb2icontact.com pikeun kéngingkeun pangguna ngalebetkeun alamat emailna kana daptar palanggan iContact kuring, anu ngajantenkeun gampang pikeun anu ngalanggan nganggo 1 kali klik, sareng mastikeun kuring, pamasar, yén kuring ngagaduhan alamat email anu leres sareng tos diverifikasi.

    Kuring ningali alat sapertos éta salaku tempat Facebook dina nyumbang ka masa depan pamasaran email, tapi henteu aya artina bersaing atanapi ngagantikeunana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.