Nyeri Pamasaran Email anu sami ... 10 Taun Sanggeusna.

delivra

Kuring pencét jalan minggu kamari pikeun nganjang a Delivra klien sareng nyarios di Asosiasi eMarketing acara di Providence, RI. Anu kuring pelajari nyaéta ieu ... para pemasar email ngagaduhan masalah anu sami anu dilakukeun dina 10 taun ka pengker nalika kuring ngamimitian dina bisnis ieu. Sanaos sateuacanna téknologi sareng adopsi, para pemasar kahirupan nyata bajoang unggal dinten kalayan stratégi gedong daptar, papacangan, pangukuran, pangiriman, tingkat kabuka sareng taktik dasar email anu sanés. Kuring aya dina panel ngeunaan strategi wangunan daptar dasar sareng kamarna dieusi… ngan ukur kamar nangtung!

The great news, in comparison to where we were 10 years ago, is that there's a huge wealth of knowledge, statistics and expertise to help solve these problems. More often than not, what I,ve found is that email marketers are smart, really smart. They have the knowledge and strategy to create great email campaigns; they just need better resources whether that be money, staff or time.

I'm curious to find out from this group… what are the main obstacles you're facing with your own email programs? Is it:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.