11 Prakték Email Goréng Pikeun Ngahindarkeun Upami Anjeun Henteu Hayang Palanggan Angry

awon

Basisir Katilu Digital digarap sareng Ngahontal deui pikeun ngaidentipikasi paripolah anu paling parah sareng prakték awon anu dipamerkeun ku para pemasar email.

Infographic aranjeunna ngarancang numbu unggal paripolah kana karakter budaya pop anu berkesan pikeun ngabantosan para pemasar émut sareng ngaasosiasikeun kabiasaan goréng. Éta ogé kalebet naséhat anu tiasa dipilampah dina ngarobah paripolah anu goréng kana anu hadé.

Hanjakalna, henteu sadayana anu ngatur pakakas pamasaran email ngagunakeunana kalayan leres. Éta mungkin pisan anjeun ngadamel salah sahiji atanapi langkung tina seueur kasalahan email umum anu dipikaterang ku langkung seueur pemasar. Matt Zajechowski, Basisir Katilu Digital

Ieu mangrupikeun Praktek Email Marketing Goréng pikeun Ngahindaran

  1. Nambihan palanggan anu pernah milih. Upami anjeun badé mésér daptar atanapi miceun perséntase ageung palanggan dina daptar anjeun, tong heran upami anjeun mendakan akun email seueur anjeun diblokir atanapi pareum.
  2. teu ngahargaan langganan pamundut. Boga tampilan eupan balik sareng merhatoskeun balesan otomatis kana email anjeun. Upami aya anu ngaréspon kalayan pamundut unsubscribe - laksanakeun!
  3. Ngadamelna sesah dilangganan. Ngeureunkeun ngajantenkeun jalma log in atanapi luncat kana gelang pikeun berhenti berlangganan ti milis anjeun. Anjeun badé ngadorong aranjeunna pikeun mencét tombol SPAM.
  4. Nganteurkeun seueur teuing email. Upami anjeun hoyong kirimkeun seueur… sahenteuna nawiskeun pilihan pikeun nampi langkung sakedik. Seueur teuing email anu ngadorong langganan anu langkung luhur tibatan anu sanés.
  5. Nganteurkeun email anu kirang dirancang. Fon leutik, pormat anu pikasieuneun, gambar anu henteu dimuat… sadayana ngakibatkeun langganan.
  6. Nganteurkeun email anu dirancang teuing. Eureun teuing resep sareng ménu sareng format rumit. Desain email saderhana kéngingkeun harga klik-tingkatan anu pangsaéna.
  7. Ngirim email anu sanés responsif kana hapé paranti. Serius ... lirénkeun.
  8. Ngirim email sareng garis matuh samar. Upami palanggan henteu tiasa ningali kunaon aranjeunna kedah muka email anjeun, aranjeunna bakal mupus na.
  9. Nganteurkeun umpan sareng saklar email. Ayeuna anjeun ngan ukur nyobian ngaganggu palanggan sareng dilaporkeun salaku SPAM.
  10. Miang kaluar a nelepon-to-aksi. Naha ngirim pesen upami anjeun teu hoyong batur némbalan kumaha waé? Tong nyéépkeun waktosna atanapi waktos anjeun!
  11. Teuing marahmay atanapi email anu dipersonalisasi. TMI (Teuing inpormasi) sigana rada serem, utamina nalika anjeun henteu kenal pisan.
  12. email-strategi-kasalahan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.