Sadaya Pamasaran Email Anu Sizzles Sanés Spam

prakték pamasaran email pangsaéna

Infographic ieu ti Kalungguhan, hiji solusi halaman badarat, Nyayogikeun sababaraha wawasan anu hadé kana pamasaran email sareng statistik SPAM. Konci pikeun infographic ieu nyaéta sabaraha email anu sah hurung dina folder sampah. Kasempetan éta dimana seueur ogé anjeun.

Email dumasar ijin terus mingpin pak dina tingkat klik-liwat sareng konvérsi anu luar biasa. Sakitu seueur usaha anu nempatkeun sagala usaha pikeun strategi akuisisi pikeun ngajalankeun langkung seueur pangunjung anu aranjeunna hilap cara néwak pangunjung anu saleresna teu ngadamel kana situs. Tambihkeun bentuk langganan sahingga anjeun tiasa néwak éta pengunjung anu resep, sareng nyorong pesen ka aranjeunna nalika aya kasempetan.

Sareng nalika anjeun ngarancang sareng ngirim email éta, gunakeun prakték-prakték anu pangsaéna ieu:

prakték email-pamasaran-pangsaéna

Kami affiliates tina Kalungguhan sareng éta tautan kami dina tulisan ieu!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.