Statistik Marketing Email

Statistik Marketing Email

Email teras-teras mingpin stratégi pengasuh sareng ingetan ampir unggal bisnis online. Éta terjangkau, gampang dilaksanakeun, tiasa diukur, sareng épéktipna. Nanging, upami organisasi nyiksa médium ieu, éta bakal aya balukarna.

Spam anu teu dipénta teu aya dina kadali sareng seueur teuing usaha teras-terasan ngalanggar istilah jasa panyadia email sareng daptar impor. Ku ngalakukeun ieu, aranjeunna ngahinakeun reputasi email tina bisnis sareng emailna pikeun milih-milih, palanggan berharga teu katingali. Aranjeunna nuju langsung kana folder sampah.

Numutkeun infographic ieu, Email Marketing ku Angka: Investasi Anu Cerdas, ti Kampanye Monitor, ieu mangrupikeun statistik pangénggal ngeunaan pamasaran email:

  • Salaku of 2018, langkung ti 3.8 milyar jalma sadunya nganggo email. Éta satengah tina populasi sadunya!
  • Pamaké sering gaduh langkung ti hiji alamat email, rata-rata 1.75.
  • Pangguna ngirim koléktif 281.1 milyar email unggal dinten, 195 juta unggal menit.
  • Lima nagara (Cina, Amérika Serikat, Jérman, Ukraina, sareng Rusia) nyumbang satengah tina dunya spam email.
  • nu rata-rata tingkat klik-liwat email (CTR) di Amérika Kalér nyaéta 3.1%, éta 4.19% di Inggris.

Sugan statistik email pangpentingna dibagi: konsumén anu sumping kana situs anjeun sareng mésér ngalangkungan tautan email méakkeun, rata-rata, 138% langkung seueur tibatan palanggan sanés!

Ieu infographic lengkep ti tim di kampanye Monitor:

statistik pamasaran email infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.