Naha seueur pisan Email dina Koropak anjeun anu HENTEU MACA.

Poto deposit 4354507 m 2015

Dinten, eROI ngaleupaskeun panilitian dina survey anu aranjeunna lakukeun pikeun langkung ti 200 pemasar email. Kuring pribadi pikir hasilna nguciwakeun - ampir ngareuwaskeun. eROI naros ka email marketer naon anu aranjeunna pikir paling penting. Ieu hasilna:

Hasil eROI

sakumaha anu abdi terang, Abdi sapuk total sareng 2 barang top. Patalina sareng Pangiriman nyaéta konci ... kéngingkeun pesen anu leres kana koropak kedah janten faktor konci anjeun. Desain email sareng kontén mangrupikeun masalah anjeun, Deliverability tiasa ditingkatkeun ku damel sareng panyadia layanan email anu unggul.

3 handap nunjukkeun sababaraha sipat anu dahsyat sareng nunjuk kana masalah konci sareng Email Marketers ayeuna. Email Marketing kedahna 'pesen anu pas' ka 'jalma anu pas' dina 'waktos anu pas'. Éta saé upami anjeun museurkeun sadaya waktos ka kontén, tapi anjeun ogé nargétkeun eusi éta ka jalma anu leres ngalangkungan segmentasi anu leres atanapi ngahasilkeun kandungan sacara dinamis dina email anu dumasar kana pamiarsa anjeun? Naha anjeun nempatkeun email éta dina koropak anjeun iraha éta bakal boga pangaruh paling?

Email Dipicu

Pemasar email anu maju perhatoskeun yén ngirimkeun transaksional atanapi dipicu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pamasaran. Aya sababaraha alesan pikeun ieu:

  1. Palanggan ngagagas komunikasi. (jalma anu leres)
  2. Palanggan ngantosan réspon na. Henteu ngan ukur aranjeunna ngarepkeunana, aranjeunna ogé nungtut! (waktos anu pas)
  3. Pesenna ditargétkeun kana hiji kajadian atanapi sapotong eusi khusus. (pesen anu leres)
  4. Salami sarana utami komunikasi pikeun ngaréspon palanggan anjeun, kasempetan upsell tiasa dilebetkeun kana pesen éta tanpa sarat pikeun tautan anu kaluar (pesen transaksional aya pengecualian sareng BISA-SPAM.

Pesen Anu leres, Waktos Tepat, Jalma Anu Katuhu

Ieu conto: Kuring ngagaleuh router nirkabel. Dina email konfirmasi, kuring kedah kéngingkeun pesen anu negeskeun penjualan kuring, nyisipkeun inpormasi balanja kuring sareng nawiskeun kuring Gratis Pengiriman upami kuring hoyong nambihan kartu nirkabel anyar pikeun komputer kuring kalayan ajakan tindakan anu tawaran kadaluarsa dina 10 dinten . Sugan aya tawaran pikeun nambihan kana kiriman ayeuna upami kuring mesen dina sajam!

Masalahna, tangtosna, sering yén sistem ngahartikeun tindakan tibatan sabalikna. Kami gaduh sistem anu ngadorong para pemasar email kana tenggat waktos pikeun kaluar buletin tibatan tenggat waktos pikeun ngahontal jumlah muka, klik sareng konvérsi. Janten pamasar email ngalakukeun naon anu dicarioskeun ... aranjeunna ngabanting sababaraha eusi anu hambar nyobian dilarapkeun ka sadayana daptar sareng aranjeunna ngaluarkeun email ku tenggat waktos.

Balukarna langkung parah, nalika urang teraskeun ngeusian koropak, palanggan mayar kirang perhatian sakabéhna pikeun ngirim pesen email. Abdi ngadorong sadaya Pemasar Email pikeun maca buku Chris Baggott sareng Ali Sales - Email Marketing ku Angka diajar leuwih.

2 Komentar

  1. 1

    Amazon lumayan saé dina konsép "Pesen Katuhu, Waktos Katuhu, Jalma Katuhu" ieu. Aranjeunna nganggo hal-hal anu anjeun parantos mésér pikeun nargétkeun anjeun ku iklan email anu relevan pikeun pameseran éta nalika aya penjualan/promosi.

    Kitu cenah, sistemna henteu sampurna. Kuring nembe meuli compressor hawa, sarta tinimbang nargétkeun kuring jeung asesoris, aranjeunna tetep nyobian ngajual kuring compressor hawa sejen!

    • 2

      Abdi satuju Slap, sanaos desain email anu aranjeunna anggo pikasieuneun - rekomendasi onlinena lumayan saé. Kuring resep kumaha kuring tiasa mésér buku sareng aranjeunna mendakan 'naon anu dibaca ku jalma sanés anu maca éta buku'. Hiji pangecualian nyaéta nalika kuring ngagaleuh kado pikeun batur - teras kuring terus-terusan nampi saran ngeunaan kado éta! Kuring miharep maranéhna bakal nyaring hadiah kaluar tina algoritma.

      Nuhun kana koméntar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.