Kumaha mendesain Email pikeun Meunangkeun Palanggan

nambal manah

Kaseueuran pemasar damel dina kéngingkeun, numuwuhkeun, ngajaga strategi. Kéngingkeun palanggan, titip konsumén sareng jaga pelanggan. Saatos ngahadiran a Konperénsi Webtrends, Kuring ogé diajar éta recovering ex-client mangrupikeun strategi anu saé.

Saprak ngahadiran konperénsi éta, kuring tetep teu ningali-tenjo pikeun kampungan ulang atanapi kampanye pamulihan. Nembe, kuring maéhan abdi Boingo akun nirkabel. Ladénan éta digawé sampurna sareng ngagaduhan aplikasi iPhone anu luar biasa anu ngahubungkeun bandara anu ilubiung dina hiji layar. Kuring henteu nutup rekening kusabab jasa ... Kuring langsung di jalan jadi kuring henteu butuh deui.

Nalika nampi email, kuring kataji ku fitur, tata ruang sareng desain anu sampurna. Unggal fitur tina email dirancang kalayan taliti sareng leres dilaksanakeun:
boingo.png

  1. merek - emailna mérek pisan janten teu aya kabingung pikeun anu ngirim.
  2. pesen - aya panggero anu kuat anu mangrupikeun tinjauan email janten anjeun henteu kedah maca deui upami anjeun teu hoyong.
  3. tawaran - aya bewara a tawaran husus, naékkeun panasaran anu maca janten anu ngagali langkung jero.
  4. ajen - sateuacan nyebatkeun tawaran éta, Boingo épéktip mimiti masihan anjeun terang naon anu ningkat ngeunaan jasa aranjeunna! Aranjeunna ogé leres-leres nuturkeun sadaya email sareng PPS anu ngalungkeun sababaraha fitur tambahan.
  5. Rincian tawaran - pageuh pisan dina salinan pesen mangrupikeun detil wawaran anu saleresna.
  6. wibawa - pesen ditandatanganan ku Présidén sareng CEO anu saéstuna. Ieu ngirimkeun ka palanggan kumaha pentingna aranjeunna ... pesenna langsung ti luhur! (Tangtosna, kuring sadar éta henteu ... tapi kasimpulanna penting pisan.
  7. naliti - henteu cekap? Boingo paduli pisan yén aranjeunna hoyong terang kunaon. Upami anjeun henteu ngamangpaatkeun panawaran, aranjeunna sahenteuna hoyong ngadangukeun naon sababna. Survei anu aranjeunna rarancang pondok, lucu sareng intina.

Numutkeun kuring, ieu mangrupikeun kampanye anu saé dirancang sareng dieksekusi. Naha éta ngajantenkeun kuring ngénggalan akun abdi? Henteu dina titik ieu - kumargi kuring henteu dina posisi ngamangpaatkeun jasa. Untungna, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan dina survey naroskeun naha kuring moal ngomean. Naha kuring bakal ngomean jasa Boingo kuring nalika kuring balik deui di jalan? Leres pisan!

4 Komentar

  1. 1

    Éta email anu saé!

    Kuring biasana meunang surelek bener crappy. Tapi kuring blog ngeunaan aranjeunna! Kuring nempatkeun tautan dina bentuk wéb pikeun koméntar ieu upami anjeun resep kana sampah anu biasana kuring kéngingkeun.

  2. 2
  3. 3

    Kuring ningali hiji masalah di dieu. Seueur pangguna bisnis gaduh gambar anu diblokir dina Outlook na. Misalna nalika kuring meunang promo-email, desain mangrupa hal panungtungan kuring ningali aya. Kuring biasana ningali sababaraha kotak téks acak anu ngajantenkeun email teu tiasa dibaca. Nalika urang ngadamel kampanye susulan email, urang nyobian ngajantenkeun hal-hal anu saderhana, pribadi sareng pondok, sareng kami nampi seueur balesan para nasabah.

    • 4

      Hi Daria,

      surelek HTML masih on gugah. Nalika kuring damel di ExactTarget sababaraha taun ka pengker - email HTML sacara praktis mangrupikeun pengecualian, tapi statistik panganyarna anu kuring baca nyaéta 85% + nyoko. Salaku ogé, alat sélulér ngalakukeun rendering HTML anu langkung saé (sareng ngembang). iPhone jeung Crackberry nanganan surelek HTML fantastically.

      Kuring yakin mulih dina email HTML jauh outweigh iwal Rendering.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.