Tren Pemasaran Email: Ngagunakeun Karakter Khusus dina Garis Subjék

jajantung

Kira-kira Poé Valentine taun ayeuna, kuring merhatoskeun sababaraha organisasi anu ngagunakeun haté dina jejer subjekna. (Sarupa sareng conto di handap ieu)

Karakter Khusus dina Garis Subjék - Martech Zone

Ti saprak éta, kuring kantos ningali seueur perusahaan anu mimiti nganggo simbol dina garis matuhna pikeun narik perhatian anu maca. Ngagunakeun karakter khusus dina garis subjek mangrupikeun salah sahiji tren email pang anyarna sareng seueur organisasi anu parantos ngaluncatan. Nanging, upami anjeun henteu acan, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun sateuacan dilaksanakeun.

Mimiti, anjeun kedah nangtoskeun naha ngagunakeun simbol asup akal pikeun perusahaan anjeun. Upami kitu, carioskeun simbol anu pangsaéna pikeun dianggo. Upami anjeun pangecér, panginten masuk akal pikeun nganggo panonpoé dina garis subjek anjeun nalika anjeun nyarioskeun tabungan usum panas anu paling panas. Punten perhatoskeun, henteu sadayana simbol tiasa dianggo dina sadaya palanggan email.

Sapertos anu énggal, anjeun hoyong pastikeun anjeun tong kaleuleuwihi! Kusabab éta anu pangénggalna sareng pangageungna, beuki seueur perusahaan anu badé nyobian ieu. Éta hartosna, palanggan anjeun parantos seueur koropak sigana bakal ngamimitian janten langkung rame. Anjeun hoyong janten stratégis sareng henteu nganggona pisan kana jejer subjek anjeun nyalira yén pamaca anjeun mimiti ngarepkeun éta ti anjeun. Éta panginten mimiti ngagaleuh upami janten luar biasa.

Tetep tetep dina Blog Delivra. Urang bakal geuwat ngumumkeun singget ngeunaan kumaha ngalaksanakeun karakter khusus dina garis subjek anjeun hasil.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.