Pangropéa Daptar Marketing Email

Iraha terakhir waktos anjeun nga-program ulang email anjeun pikeun mastikeun daptar email anjeun leres-leres dibagi sareng palanggan kéngingkeun inpormasi anu aranjeunna pikahoyong? Sakitu seueur pemasar anu ngan ukur perhatosan kana itungan palanggan anu ageung… daptar email anu langkung alit sareng eusi anu ditargét sok ngungkulan média massa.

Ieu email pangropéa anu sampurna, nampi ti WebTrends:
webtrends-email

Topik anu saé segmentasi sareng ngamutahirkeun karesep kuring ngan ukur hiji klik. Upami anjeun tiasa néwak preferensi palanggan kumaha seringna aranjeunna hoyong dihubungi - langkung saé (sapertos kajadian, unggal dinten, mingguan, bulanan, triwulanan). Éta pikeun produksi eusi langkung hésé sareng penjadwalan email, tapi palanggan anu langkung bagja!

Saatos anjeun ngabersihkeun sareng ngabagi-bagi daptar email anjeun, anjeun bakal mendakan statistik anu langkung seueur sareng tingkat klik-tingkatan sareng konvérsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.