Moqups: Rencana, Desain, Prototipe, sareng Kolaborasi Kalayan Wireframes sareng Mockups Detil

Salah sahiji padamelan anu leres-leres pikaresepeun sareng minuhan anu kuring kantos damel salaku manajer produk pikeun platform SaaS perusahaan. Jalma-jalma nganggap enteng prosés anu diperlukeun pikeun suksés ngarencanakeun, ngararancang, prototipe, sareng kolaborasi dina parobihan panganteur panglobana. Dina raraga ngarencanakeun fitur pangleutikna atanapi panganteur antar pangguna, kuring bakal ngawawancara pangguna beurat tina platform dina kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun sareng berinteraksi sareng platform, wawancara calon nasabah ngeunaan kumaha aranjeunna

Kumaha Ngaluncurkeun Kampanye Email Signature Marketing (ESM) Suksés

Upami anjeun damel pikeun perusahaan anu gaduh langkung ti hiji padamel, aya kasempetan pikeun perusahaan anjeun nganggo tandatangan email pikeun ngatur sareng ngajalankeun kasadaran, akuisisi, ngajual deui, sareng nahan inisiatif tapi ngalakukeun éta dina cara anu henteu ngaganggu. Karyawan anjeun nyerat sareng ngirim email anu henteu kaetung unggal dinten ka ratusan, upami henteu rébuan, panarima. Perumahan di unggal email 1: 1 anu ninggalkeun server email anjeun mangrupikeun kasempetan anu luar biasa

Tailwind CSS: Kerangka CSS Utiliti-Mimiti sareng API pikeun Gancang, Desain Responsif

Sedengkeun kuring jero kana tech unggal dinten, kuring henteu ngagaduhan seueur waktos sakumaha kuring hoyong bagikeun integrasi rumit sareng otomatisasi anu diterapkeun ku perusahaan kuring pikeun palanggan. Ogé, kuring henteu gaduh seueur waktos pamanggihan. Kaseueuran téknologi anu kuring tuliskeun nyaéta perusahaan anu milarian Martech Zone ngaliput aranjeunna, tapi unggal-unggal sakali - utamina ngalangkungan Twitter - kuring ningali sababaraha buzz anyar

Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami