5 Kasalahan anu Tiasa kéngingkeun Email Anjeun dina Folder Spam

kasalahan folder spam email

Upami aya salah sahiji bagian tina padamelan kuring anu teras-teraskeun ngajantenkeun sirah kuring kana témbok, éta ngirimkeun email. Urang teraskeun nambihan daptar palanggan email anu aktip tapi geesh, ISP pikaseurieun. Dina bisnis, hiji hal anu kajantenan nyaéta surélék dibalikkeun nalika padamel datang sareng indit. Urang bakal gaduh palanggan sacara konsistén berinteraksi salami sasih teras - poof - emails bouncing. Atanapi anu langkung parah, aranjeunna dialihkeun ka sababaraha padamel anu sanés anu ngalaporkeun éta salaku SPAM.

Urang sacara harfiah tiasa minggon sababaraha minggu tanpa aya laporan SPAM sareng tingkat langganan anu alit pisan ... teras teu tiasa dijelaskeun persentase email anu ngajantenkeun koropak naék luncat atanapi kahandap. Garis subjek anu sami, waktos pangiriman anu sami, sérver IP sami dikirim, alamat balesan sami… sami, sami, sami… sareng kaboom. A serelek di deliverability. Sababaraha minggu ka pengker, urang malah didaptarkeun ku ISP leutik. Nalika kami naroskeun kunaon, aranjeunna ngan ukur ngabéréskeun kami… henteu kantos nyarioskeun naon anu kajantenan. Seolah-olah aranjeunna ngan ukur nguji kami pikeun ningali naha kami sah. Sareng kami sanés emailer ageung - daptar kami sakitar 75,000.

Upami anjeun nganggo panyayogi email (ESP), anjeun bahkan henteu terang naon perséntase koropak anjeun. Penjual email sok promosikeun nganteurkeun skor - nyaéta jumlah email anu tiasa dilakukeun pikeun tujuan. Aranjeunna malah bakal ngagaduhan klausa anu biasana anjeun kedah kirimkeun kana daptar anjeun sababaraha kali sateuacan ningali hébat nganteurkeun angka. Henteu olohok ... sadaya alamat email anu goréng bakal bouncing sareng dipiceun, janten perséntase pangiriman koropak anjeun kedah kana angka anu dijualna.

Masalahna nyaéta jumlah atanapi perséntase ngan ukur naon anu ditepikeun… henteu dikirimkeun kana koropak. Kusabab kitu urang ngagunakeun 250ok - kanggo ngawaskeun urang reputasi deliverability koropak ogé reputasi pangirim kami. jeung 250ok, kami parantos tiasa menerkeun sababaraha masalah anu nyata dina waktosna ... tapi kami masih gaduh sababaraha pasang surut anu henteu tiasa dijelaskeun.

Kitu cenah, aya prakték pangsaéna anu tiasa anjeun lembaga anu bakal ningkatkeun hasil anjeun (kanggo ayeuna). TechnologyAdvice Research ngarilis infographic, 5 tina Kasalahan Email Top anu Bakal Ngirim Anjeun ka Folder Spam. Infographic fitur kasalahan pamasaran email umum:

  1. Idin teu nyukupan
  2. Eusi spammy
  3. Pelanggaran hukum
  4. KTP anu teu acan diverifikasi
  5. Eusi henteu relevan

Di dinya anjeun ngagaduhan… kirimkeun kalayan ijin, kirimkeun kontén anu hébat, sareng kirim ti a panyadia email anu hébat.

Kasalahan Email Top anu Kéngingkeun Email Anjeun Lebetkeun kana Folder Spam

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.