Monetisasi Newsletter Email: Dua Pilihan anu Sanggup pikeun Blogger sareng Penerbit Leutik

duit email

Pangaruh henteu deui mangrupikeun domain éksklusif penerbit ageung. Bola panon sareng dolar pamasaran nuju dialihkeun ka tentara anu leutik, penerbit khusus; janten aranjeunna kurator eusi, blogger, vloggers, atanapi podcasters.

Kusabab ningkatna paménta, mikro-penerbit ieu leres-leres milari cara pikeun nguntungkeun nguntungkeun tina pemirsa, sareng usahana.

Kauntungan dina Buletin Email

Sareng anu sanésna sareng taktik monetisasi anu ayeuna aranjeunna anggo, sapertos iklan tampilan halaman wéb sareng sponsor média sosial, penerbit khusus dinten ayeuna ngagaduhan sababaraha pilihan penting pikeun monetisasi buletin email na ogé.

Monetisasi aset email panerbit henteu énggal tapi dugi ka ayeuna aya sababaraha halangan, sapertos ukuran daptar minimum, anu ngaluarkeun panerbit alit tina partisipasi.

salaku agénsi pamasaran email jasa pinuh ku karep pikeun nerbitkeun, kami parantos nganggo sababaraha taktik pikeun ngabantosan blogger pikeun ningkatkeun pendapatan email - tanpa kedah ngajual langsung atanapi ningkatkeun beban padamelana. Ieu dua favorit urang:

Iklan dina Buletin Email

Kami parantos ningali yén iklan tampilan, dibungkus atanapi sakitar email, mangrupikeun palaku anu kuat relatif ka harga; pikeun pangiklan sareng penerbit sami-sami.

Martech Zone ngagunakeun salah sahiji jaringan iklan email panggedéna, LiveIntent, pikeun monetisasi buletin na.

Hacker Newsletter, anu diterbitkeun ku Kale Sadikin, disadap LaunchBit pikeun nyuntikkeun dinamis hiji iklan dina unggal buletin. Kale nganggo MailChimp salaku panyadia jasa email na anu diintegrasikeun sareng LaunchBit; ngajantenkeun pilihan iklan gampang sareng suntik otomatis.

iklan buletin hacker

Sabalikna, Dan Lewis jeung Ayeuna Abdi Terang nembongkeun sababaraha iklan dina buletin na. Dan nganggo LiveIntent ogé LaunchBit. Duanana ogé ngagabung sacara ketat sareng panyadia layanan email na.

ayeuna kuring terang iklan

Email Anu Disponsoran (alias Rental List Email)

Ruang nyéwa daptar email parantos robih dina sababaraha taun terakhir, janten langkung saé. Entong salah kaprah, masih aya hoard daptar perusahaan anu nyéwa, atanapi bahkan ngajual, daptar email anu teu berharga tapi ogé leres yén nyéwa daptar email anu nyata terus janten palaku anu kuat. Sanaos kitu, seueur panerbit alit anu hoream malah nganggap daptar daptar email salaku strategi monetisasi.

Meureun éta kusabab penerbit niva ngagaduhan hubungan anu langkung caket sareng pribadi sareng palanggan sareng henteu hoyong katingali sapertos anu nguntungkeun. Meureun éta kurangna pamahaman daptar naon daptar nyaan ngabutuhkeun.

Atanapi éta ngan saukur stigma nami anu mareuman penerbit anyar. Daripada "daptar daptar email" kami parantos sering waé nyebut éta salaku Email Anu Disponsor atanapi Email Khusus anu, nunjukkeun yén tawaran pangiklan biasana dibungkus dina template email penerbit, langkung pas.

Ieu email anu disponsoran ti DailyWorth; publikasi anu nganteurkeun tips praktis ngeunaan kauangan pribadi unggal dinten ka awéwé. Dina conto ieu pangiklanna nyaéta ShoeMint.

email sadidinten

Ieu di handap aya conto ti Wilson Wéb, anu nyebarkeun Pamasaran Wéb Ayeuna newsletter anu diwangun ku ecommerce, pamasaran email, sareng tips pamasaran halaman wéb. Anu ngiklankeun nyaéta Lyris, panyadia jasa pamasaran email.

wéb pamasaran dinten ayeuna email

Dina pangalaman kuring, perusahaan manajemén daptar email dinten ayeuna damel padamelan anu saé pisan pikeun ngajajarkeun pangiklan sareng pamirsa niche. Téknologi sareng pasar parantos maju ogé ngamungkinkeun pangiklan, atanapi calo daptarna, pikeun gampang nyéwa daptar, ngaéksekusi kampanye, sareng kinerja uji.

Naon Tanggung jawab Panerbit?

Jaringan tampilan email sareng perusahaan daptar daptar email ngajantenkeun monetisasi buletin kawilang gampang pikeun panerbit. Ti saprak prospecting sareng penjualan dugi ka ngalaporkeun sareng mayar, aranjeunna lumayan ngalakukeun sadayana.

Tanggung jawab panerbit anu lumangsung terbatas pikeun milih / nyatujuan iklan / tawaran pangiklan sareng neraskeun ngalibetkeun palanggan na.

Sakumaha Seueur Anu Tiasa Diperbitkeun Panerbit?

  • Iklan Témbong Email -Iklan tampilan email ilaharna dipésér dina basis kinerja, sapertos biaya per-klik atanapi biaya-per-kesan, janten pangukuran anu paling umum dianggo pikeun ngajukeun sareng ngitung pendapatan nyaéta mujarab biaya-per-rébu atanapi eCPM. eCPM diitung ku ngabagi total pendapatan ku jumlah total tayangan dina rébuan. Nalika ditaros ngeunaan eCPMs rata-rata na, Elizabeth Yin, Co-founder di LaunchBit, nyatakeun "yén aya cukup jangkauan, ti sababaraha dolar dugi ka ampir $ 100 eCPM (dina muka)." Anjeunna teras nyarios yén "buletin anu pangsaéna sapertos Thrillist, anu ngajual inventaris nyalira, ngasilkeun dugi ka $ 275 eCPM gumantung kana format iklanna. "
  • Email Khusus -Email khusus biasana dipésér dina a dasar biaya-per-rebu, atanapi CPM, hartosna yén penerbit nampi biaya datar pikeun unggal sarébu email anu dikirim, ditambah biaya tambahan pikeun target naon anu dipénta ku pangiklan. Pamayaran henteu kaiket kana performa, nanging daptar performa anu goréng bakal gancang diturunkeun ku perusahaan daptar daptar anu pantes uyahna. Email khusus nyaéta rata-rata $ 80- $ 250 CPM, numutkeun Worldata's Daptar Harga Indéks, Kalayan béréndélan email bisnis-ka-bisnis sareng internasional ngarobih sakitar $ 400 CPM. Dumasar nomer ayeuna pamayaran kanggo email khusus atanapi disponsoran langkung ageung tibatan iklan tampilan email, tapi penerbit anu bijaksana bakal pilih-pilih sareng kumaha seringna ngirim email khusus ieu; ku sabab éta aya langkung seueur kasempetan pikeun nguntungkeun tina daptar daptar email.
  • Panghasilan Pamisah -Duanana jaringan iklan tampilan email sareng perusahaan daptar daptar email dianggo dumasar kinerja; hartosna henteu aya biaya pikeun penerbit, tibatan éta ngan saukur bagi hasil anu dihasilkeun tina pangiklan. Salaku conto, ku daptar daptar email, panerbit bakal tetep 50% -80% tina unggal daptar sewa daptar. Pamisah panghasilan pikeun iklan tampilan email, nanging, rada sesah pikeun dititik.

Nyandak

Upami pemirsa anjeun seueur paménta, anjeun tiasa sareng kedah mayar kanggo aksés kana éta. Anjeun tiasa nyalira ngajual inventaris surélék anjeun nyalira, tapi pangalaman parantos nunjukkeun ka kuring yén anjeun sigana bakal nampi kirang pendapatan bari damel langkung saé pikeun éta. Utamana dina daptar daptar email.

Langkung seueur penerbit leutik sacara épéktip nyalira nyalira, bakal seueur paménta pikeun konténna. Anu dina gilirannana bakal ngadorong pertumbuhan daptar, anu aranjeunna tiasa monetisasi sacara langsung sareng teu langsung, henteu masalah upami aranjeunna milih ngagunakeun iklan anu disponsoran, email anu disponsoran, atanapi metode anu sanés.

Kuring nyatakeun, penerbit anu sibuk panginten langkung saé tinggalkeun monetisasi henteu langsung ka para profesional sareng uji sadayana taktik anu pantes pikeun pemirsa. Naon anu anjeun carioskeun?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.