Email parantos Paéh? Entong Caritakeun ka Jenni & Janneane

Sakali-sakali anjeun ngadangu omong-omongan ... email parantos maot. Ilaharna éta mumbling ti folks anu ditantang koropak sareng henteu pernah leres monetisasi usaha emailna. Email jauh tina maot… sareng buktina nyaéta bisnis siga Indy Spectator.

Indy Spectator ngan ukur perusahaan dumasar email. Aranjeunna padamelan panulis berbakat pikeun nyaritakeun carita ngeunaan acara di Indianapolis. Jenni Edwards ningal ideu éta di pasar sanés sareng, salaku panyawat jaringan anu luar biasa, anjeunna ngagabung sareng Janneane Blevins pikeun nyiptakeun ngamimitian anu suksés pisan ieu. Kusabab April, aranjeunna parantos ningali daptar palangganna dua kali tujuh kali!

Aranjeunna nembé rebranding, kalayan bantosan ti Kristian Andersen + Associates (salah sahiji perusahaan pangalaman merek pangsaéna di dunya ... sareng dunungan ka Janneane). Buletin éta parantos saé kusabab kontén na ... tapi ayeuna desainna ngagaduhan eusi:

indy-spectator.png

Naon maksud kuring? Teu aya média anu langkung saé pikeun nyandak pesen sapertos kieu tibatan email. Éta éksklusif, éta pribadi, sareng éta berkelas. Blog mangrupikeun médium anu saé, tapi nyiarkeun ka sadayana nempatkeun kontén dina sudut pandang anu sanés, sareng moal dikonsumsi atanapi diréaksikeun sareng cara anu sami. Ngararancang mérek anu sinonim sareng konténna ngajantenkeun langkung classy ... parios email ieu!

One comment

  1. 1

    Nuhun Doug pikeun cinta! Sakumaha catetan - halaman wéb kami teu acan diluncurkeun deui ku mérek anyar ... kedahna sakedap sareng nampilkeun sababaraha poto hébat ti Joetography anu dilebetkeun kana desain KA + A - mulia!

    Salaku catetan - kami ogé ngaluncurkeun Startup Spectator pikeun nutupan berita mimiti di Indy ... éta bakal sami-sami endah!

    Hatur nuhun deui - email jauh tina maot!

    -Jenni

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.