5 Tip Optimasi Email pikeun Ningkatkeun Buka sareng Klik

Depositphotos 25599613 s

Éta moal langkung saderhana tibatan infographic ieu ti ContentLEAD. Prospék kabanjiran ku email kusabab béaya rendah per timah sareng tingkat konversi anu luhur. Tapi éta ngajantenkeun masalah ageung ... email anjeun leungit dina koropak di antara ratusan atanapi rébuan pesen pamasaran push sanés.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngabédakeun komunikasi email anjeun ti balaréa? Ieu 5 elemen dina anatomi pesen email sareng pangaruh anu tiasa dioptimalkeun ku:

  1. Galur poko singget bisa ngakibatkeun 20% ongkos kabuka langkung luhur rata-rata.
  2. Salam Pribadi bisa ngakibatkeun 129% tingkat klik-tingkatan anu langkung luhur.
  3. Nyarios Non-Perusahaan bisa ngakibatkeun 24% langkung klik.
  4. Tambihkeun Gambar keur 82% ningkat perhatian.
  5. Dipisahkeun pesen sareng pemirsa ngarah 50% langkung klik.

Kusabab kampanye email janten épéktip, ampir unggal mérek ngagunakeun éta. Koropak prospek dibanjiran ku email ti perusahaan sareng klien anjeun kedah milah pesen anu penting tina spam. Infographic ieu masihan anjeun ningali gancang dina anatomi pesen email anu suksés sahingga anjeun tiasa nyandak prakték anu paling suksés kana eusi anu anjeun bagikeun sareng pemirsa. Eusi Eusi

Optimasi Email pikeun Ningkatkeun Pencét sareng Buka

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.