Kumaha Cara Pribadi Pribadi Email Teureuh anjeun Kanggo Kenging Waleran Anu Positip Langkung

Teureuh sareng Personalisasi

Unggal pamasar terang yén konsumén ayeuna hoyong pangalaman anu dipersonalisasi; yén aranjeunna henteu langkung kontén ku ngan ukur janten nomer sanés diantara rébuan rékaman faktur. Nyatana, perusahaan panilitian McKinsey perkirakeun yén nyiptakeun pangalaman balanja pribadi tiasa naekeun pendapatan dugi ka 30%. Nanging, nalika para pamasar panginten tiasa nyobian pikeun ngarobih komunikasi sareng palangganna, seueur anu gagal ngadopsi pendekatan anu sami pikeun prospek teureuh emailna.

Upami palanggan milarian personalisasi, tiasa tiasa dianggap yén influencer, blogger, sareng pamilik halaman wéb bakal milari pangalaman anu sami. Personalisasi disada sapertos solusi saderhana pikeun ningkatkeun tingkat réspon, leres? Mang. Tapi personalisasi dina teureuh email beda pisan sareng personalisasi dina pamasaran konsumen, sareng ieu sababna sababara pemasar panginten moal ningali ayaan anu jelas.

Dina pamasaran konsumen, para pemasar sigana parantos aya hubunganana sareng nyiptakeun sababaraha pilihan email pikeun banding ka unggal panarima dina grup éta. Dina kampanye teureuh, kumaha oge, segmentasi grup saleresna henteu cekap. Pitches kedah dipersonalisasi dina tingkat anu langkung individual pikeun ngagaduhan épék anu dipikahoyong sareng optimal sareng ieu, tangtosna, hartosna aya kabutuhan pikeun panilitian tingkat tinggi.

Pentingna Panilitian dina Teureuh

Éta tiasa nangtang - upami henteu mustahil - pikeun suksés personalisasi nada tanpa parantos dilakukeun dina panilitian anu jero heula. Panilitian penting pisan, utamina dina waktos Kepala Kepala Spam Wéb Google Matt Cutts ngabahas blogging tamu janten 'beuki seueur prakték spammy'. Blogger milarian deui; pikeun jalma anu leres-leres usaha pikeun ngadangukeun ideu na.

Nanging, 'panilitian', dina conto ieu, sanés ngan ukur ngeunaan terang nami batur sareng tiasa nginget-nginget judul tulisan blog anu anyar; éta ngeunaan resep kana kabiasaan online panarima anjeun, karesepna, sareng karesepna dina usaha pikeun kalibet ... tanpa sigana teuing sapertos tukang ngorondang internét, tangtosna!

4 Cara pikeun Personalisasi Surélék Anjeun sareng Panilitian

Nalika datang ka teureuh sareng ngadamel kesan anu kuat sareng berharga, penting pisan pikeun para pemasar ulah kagolongkeun jebakan nyieun umum kasalahan pamasaran pamasaran. Pitches anu dipersonalisasi tiasa sesah pikeun leres, tapi 4 tip ieu pikeun ngaropea email teureuh tiasa ningkatkeun kamungkinan sukses:

  1. Personalisasi Garis Subjék anjeun - Tempat munggaran pikeun ngamimitian nyaéta ku baris judul email anjeun. Panilitian nunjukkeun yén garis subjek anu dipersonalisasi tiasa ningkatkeun tingkat kabuka ku 50%, tapi naon cara anu pangsaéna pikeun nambihan sentuhan personalisasi kana header anjeun? Dina hal ieu, éta langkung seueur ngeunaan personalisasi émosi tibatan personalisasi langsung. Kantun nambihan nami panampi anjeun kana garis subjek anjeun moal ngirangan éta. Nyatana, ieu saleresna tiasa janten prakték ngarugikeun sabab parantos gancang janten taktik umum anu dianggo ku perusahaan anu ngirim email penjualan anu teu dipénta. Sabalikna, cobian pokus dina sisi émosional; nargétkeun minat. Puterkeun eusi ideu pikeun minuhan ceruk panarima, sareng émut: anu dua kecap munggaran tina baris naon waé anu paling penting! Sumber gambar: Neil Patel
    Personalisasi Garis Subjék
  2. Identipikasi Kamungkinan séjén pikeun Personalisasi - Garis matuh sanes hiji-hijina tempat dimana mungkin pikeun nambihan sentuhan personalisasi kana nada anu luhur. Pertimbangkeun upami aya kasempetan sanés pikeun ngaréka nada anjeun pikeun langkung saé sareng anu nampi. Ayeuna waktuna leres-leres terjebak dina panilitian. Salaku conto, saleresna teu aya karesep universal kana jinis kontén. Sedengkeun sababaraha resep ningali tulisan, anu sanés resep infografis sareng visualisasi data sanés, sababaraha langkung resep gambar sareng pidéo, anu sanésna langkung resep pormat siaran pers. Naon anu resep panarima? Tangtosna, naon waé tautan anu kalebet dina pitch karya anjeun nyalira kedah aya patalina sareng kapentingan anu nampi, sareng cobian dilebetkeun sababaraha kecap sareng nada sora aranjeunna sorangan dina kontén anjeun. Sumber Gambar: Criminally Prolific
    Naon Eusi Eusi Email Anu Aranjeunna Pikahoyong?
  3. Pindah ka Luhur sareng Cicih - Kadang-kadang, tips 1 sareng 2 nyalira henteu cukup pikeun nyayogikeun prospek teureuh ku pangalaman anu dipersonalisasi pisan. Éta panginten diperyogikeun pikeun ngalangkungan luhur sareng saleresna pikeun leres-leres menonjol. Pertimbangkeun ngarujuk kana tulisan anu aya hubunganana dina blog anu langsung ditunjuk ku panarima, atanapi bahkan ngarujuk kana postingan blogna nyalira dina upaya ngahubungkeun sudut pandangna sareng ideu anjeun. Sugan bahkan ngadamel rekomendasi pikeun sumber sanés anu aranjeunna tiasa resep dumasar kana paripolah sareng tindakan online na. Upami panarima nganggo seueur visual pikeun terang-terang, niron ieu dina nada. Pamakéan screenshot relevan, salaku conto, tiasa maksa panarima pikeun nengetan langkung ageung.
  4. Ngamangpaatkeun Kalolobaan Alat Anu Sayogi - Teu aya anu nolak yén personalisasi pikeun masing-masing panarima individu - sabalikna tina personalisasi pikeun daptar palanggan anu dipisahkeun - butuh seueur usaha anu seueur pemasar ngan saukur teu gaduh waktos. Ieu henteu hartosna yén nada email moal tiasa dipersonalisasi. Nyatana, email tiasa dipersonalisasi nganggo alat pamasaran anu ngajadikeun otomatis seueur aspek prosés. Alat-alat ieu tiasa ngabantosan pikeun ngaidentipikasi kapentingan blogger ngalangkungan analisis kontén, ogé ngalacak komunikasi anu asup sareng anu kaluar pikeun ngaktipkeun para pemasar pikeun gancang sareng gampang ningali deui kana paguneman anu sateuacanna. Dina sababaraha kasus, perlu ngagunakeun alat-alat anu sayogi pikeun mastikeun yén kampanye teureuh tetep lancar.

Milarian Saldo Katuhu

Pitunjuk anu ngabantosan akhir di luhur, sanaos aya manpaatna, tiasa muka kaléng cacing. Personalisasi mangrupikeun hal anu unik pisan sareng individual, sareng ngawangun hubungan manusa-ka-manusa anu kuat sering henteu tiasa hasil kahontal ngalangkungan otomatis nyalira. Milarian kasaimbangan anu leres antara input manual sareng otomatisasi suplemén mangrupikeun konci pikeun nyiptakeun pitok anu dipersonalisasi anu mere ilham, terlibat, sareng ngarobah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.