Pendekatan Pinter pikeun Email Personalisasi Dijelaskeun

Personalization

Pemasar condong ningali personalisasi email salaku pitunjuk pikeun efektivitas kampanye email anu langkung luhur sareng nganggo masif. Tapi kami yakin yén pendekatan anu wijaksana pikeun personalisasi email masihan hasil anu langkung saé tina sudut pandang efektivitas biaya. Kami maksad tulisan kami pikeun dibéréskeun tina email gedé anu hadé pikeun personalisasi email anu canggih pikeun nunjukkeun kumaha téknik anu béda tiasa dianggo gumantung kana jinis sareng tujuan email. Urang badé masihan tiori ngeunaan pendekatan urang sareng nambihan citakan prakték pikeun ngajelaskeun kumaha ideu urang tiasa dilaksanakeun dina alat pamasaran populér.  

Iraha bade Bulk

Aya pesen anu dimaksadkeun pikeun pangkalan pelanggan, sareng pendekatan anu saukuran pikeun aranjeunna tiasa dianggo pikeun aranjeunna. Ieu mangrupikeun email anu henteu ngandung tawaran produk sareng promosi anu masing-masing atanapi berorientasi. Salaku conto, para pemasar ulah résiko épéktipitas usahaana dina ngirim email anu ngamajukeun kampanye liburan (mis., Sateuacan ngumumkeun kampanye Hideung Jumaah) atanapi pesen anu murni inpormasi (mis. Ngabéjaan ngeunaan karya pangropéa anu dijadwalkeun dina halaman wéb). 

Pikeun email anu masif sapertos kitu, para pemasar henteu kedah nalungtik pemirsa sareng mikirkeun kriteria pikeun segmentasi - tujuanana pikeun komunikasi inpormasi anu tangtu anu aya hubunganana sareng sadaya palanggan. Aranjeunna nyata ngahémat waktos ku ngarancang hiji email pikeun éta. Neruskeun conto kampanye Hideung Jumaah, para pemasar tiasa ngamimitian ku email anu pangpayunna ngajentrekeun inpormasi ka-titik (mis., Timeframes). 

Kumaha carana nerapkeun. Léngkah konci pikeun email massal anu sami pikeun kaseueuran alat marketing email. Hayu urang candak dina MailChimp:

  • Nambahkeun garis matuh. Marengan aturan anu biasa disatujuan pikeun nyieun garis subjek pikaresepeun, dina hal pengumuman Hideung Jumaah, para pemasar tiasa netepkeun tanggal mimiti kampanye. Sanaos palanggan henteu muka email, aranjeunna langkung sering aya bewara tanggalna nalika ngecék kotak emailna.
  • Ngararancang email. Salaku tambahan pikeun nyiptakeun eusi email éta nyalira, léngkah ieu kalebet kamungkinan pikeun nilik kana email dina ukuran layar anu béda sareng nguji éta.

Iraha Pikeun Pribadi Pribadi Email 

Kami ngamimitian ningali kana kamampuan parangkat lunak pamasaran pikeun ngungkit inpormasi palanggan sareng udagan kampanye email ka palanggan khusus. Sajauh personalisasi email beda-beda dina sophistication, urang bakal ngabédakeun personalisasi dasaryén pemasar tiasa ngatur sorangan sareng personalisasi canggihdimana aranjeunna tiasa peryogi bantosan ahli (anjeun bakal ningali kumaha kanyaho ngeunaan bahasa skrip anu diperyogikeun dina Salesforce Marketing Cloud pikeun personalisasi eusi). Nyatana, pemasar tiasa ngalaksanakeun kadua tingkat pikeun hasil anu diperhatoskeun. 

Tingkat Dasar Personalisasi

Dina tingkat dasarna, personalisasi email museurkeun heula sareng pangutamana dina ningkatkeun tingkat kabuka. Éta cocog pikeun sabagéan ageung jinis pesen anu anjeun maksudna langsung ngobrol sareng palanggan sapertos dina email wilujeng sumping, survey, buletin. 

Kami nawiskeun pemasar pikeun nganggo sababaraha téknik anu gampang dilaksanakeun pikeun ngahususkeun email. 

  • Masihan nami klien dina garis subjek ngajantenkeun email menonjol tina puluhan anu sanés dina koropak sareng janji ningkatkeun tingkat kabuka email ku 22%
  • Nya kitu, alamat konsumén ku namina dina badan email mangrupikeun anu ngajantenkeun email langkung pribadi sareng ngawangun kapercayaan pelanggan. 
  • Ngarobih nami perusahaan dina bagian Ti kana masihan namecan pribadi khusus paningkatan dugi ka 35% dina harga terbuka. Kasus kamungkinan ngagunakeun téknik ieu nyaéta ngirim email ka palanggan ti wawakil penjualan anu ayeuna damel sareng aranjeunna.

Tugas personalisasi baris poko, bagian From sareng badan email bakal butuh seueur waktos sareng padamelan manual upami henteu otomatis ku perangkat lunak pamasaran email modéren.   

Kumaha carana nerapkeun. Kami parantos milih nunjukkeun téknik personalisasi anu dijelaskeun anu dilaksanakeun dina Microsoft Dynamics for Marketing, aplikasi otomatisasi pamasaran anu ngalangkungan pamasaran email ogé. Nalika ngarancang email, pemasar nambihan eusi dinamis anu nyambungkeun kana rékaman pelanggan. Pikeun éta, aranjeunna nganggo tombol Edit Edit " ”Sayogi dina toolbar pormat téks nalika unsur téks dina desainer grafis dipilih. Sistem bakal sacara otomatis ngarobih kontén dinamis saluyu sareng inpormasi tina catetan pelanggan saatos email dikirim.   

Tingkat Laju Personalisasi

Dina tingkat lanjut, personalisasi email janten changer game nalika urang nyarioskeun ayeuna ngeunaan nyaluyukeun eusi email ka segmen pelanggan atanapi bahkan unggal panarima. Nelepon pikeun nempatkeun data palanggan anu lega kana tindakan - para pemasar panginten peryogi inpormasi pribadi (umur, jenis kelamin, tempat cicing, jst.), Riwayat balanja, preferensi pameseran, sareng daptar keukeuh ngadamel email anu saleresna berharga pikeun konsumén. 

  • Nalika pemasar ngahijikeun riwayat mésér sareng ngajalajah palanggan kana pamasaran emailna, aranjeunna tetep aya hubunganana sareng kapentingan palanggan kalayan eusi sasaran hiji-ka-hiji. Nalika aranjeunna nyarios basa anu sami sareng konsumén, aranjeunna upselllangkung épéktip. Salaku conto, pemasar tiasa ngirim pilihan pakéan sareng asesoris sonten ka palanggan anu parantos milarian aranjeunna nembé tapi henteu ngagaleuh. 
  • Pemasar ngahontal tingkat klik-ténggak anu langkung luhur pikeun email anu ngumumkeun kadatangan anyar atanapi kampanye penjualan nalika aranjeunna ngalaksanakeun segmentasi pelanggan sareng acara rekomendasi produk relevanka konsumén. Salaku conto, aranjeunna tiasa ngadamel kampanye email penjualan usum panas pikeun bagéan pamirsa awéwé sareng lalaki. 

Kumaha carana nerapkeun. Upami pemasar dipercayakeun pamasaran emailna ka Salesforce Marketing Cloud, aranjeunna bakal ngagaduhan aksés personalisasi email anu maju. Kami nyarankeun aranjeunna pikeun mikirkeun strategi marketing email sareng terlibat konsultan Salesforce pikeun nerapkeunana. Aya dua léngkah anu kedah dilakukeun:

  1. Nyiptakeun Penyuluh Data dimana data pelanggan disimpen. Nalika ngirim email, sistem bakal nyambung kana Extensions ieu pikeun ngajantenkeun eusi email pikeun tiap pelanggan.
  2. Tambihkeun eusi anu dipersonalisasi kana email. Gumantung kana naha personalisasi dumasar-bagéan atanapi palanggan-demi-palanggan diperyogikeun, blok eusi dinamis atanapi AMPscript dianggo masing-masing. Dina blok eusi anu dinamis, para pemasar ngartikeun aturan kumaha konténna dijantenkeun (contona, aturan dumasar génder). Ieu henteu meryogikeun kaparigelan téknis, janten pamasar tiasa ngalakukeun éta nyalira. Samentawis éta, kanyaho ngeunaan AMPscript, basa skrip kontén propriétis Salesforce Marketing Cloud, mangrupikeun kaperyogian pikeun personalisasi anu langkung canggih (contona, pikeun tawaran produk khusus pikeun unggal panarima).

Personalisasi Bijaksana

Personalisasi parantos lami janten kecap konci dina ranah pamasaran email. Sanaos urang ngadukung pinuh maksud perusahaan pikeun ngembangkeun komunikasi anu langkung épéktip sareng konsumén ngalangkungan email, urang masih percanten kana pendekatan selektif kana tingkat personalisasi, anu gumantung kana jinis email sareng tujuanana. Janten, para pemasar henteu kedah ngarobih-keun unggal pesen sareng isin jauh tina email umum - ngarencanakeun sareng nyiptakeun email anu dipersonalisasi henteu pantes dicobaan nalika inpormasi anu sami dimaksudkeun pikeun sadaya pelanggan. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna nampi kapercayaan sareng minat konsumén nalika aranjeunna nyiptakeun eusi hiji-hiji dina email kalayan tawaran produk. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.