Entong Pasang Email dina Back Burner!

Kompor Top

Dina anu terakhir Pos tamu Delivra pikeun Martech, Neil kalebet survey anu naroskeun ka anjeun sadayana naon sababaraha halangan utama anu anjeun hadapi sareng program email anjeun. Salah sahijina nyaéta kurangna waktos pikeun ngahontal naon anu dipikahoyong. Kuring sapinuhna ngartos diteken pikeun waktos; sigana moal aya cekap jam dina sadinten!

Upami anjeun nyarios kitu, kuring ngadesek anjeun pikeun ngadamel program email anjeun a prioritas. Upami anjeun henteu acan ngamimitian program email, langkung lami waktosna ngamimitian. Upami anjeun parantos ngamimitian program, tapi sacara tragis ngalalaworakeunana, kuring ajak anjeun pikeun nyayogikeun waktos kanggo ngaevaluasi sareng nangtoskeun naon waé daérah anu kedah diperhatoskeun. Entong nempatkeun program email anjeun dina tukang ngabakar deui!
Kompor Top

  • Meunteun deui strategi marketing email anjeun
  • Bersihkeun daptar sareng cabut alamat goréng
  • jieun anyar sareng eusi anu ditingkatkeun
  • Update salinan anu difokuskeun pikeun ngalibetkeun audién anjeun sareng ngadorong aranjeunna pikeun bertindak

Nyandak waktos pikeun fokus kana program pamasaran email anjeun tiasa janten bédana pikeun ngahontal pemirsa anu langkung ageung, ngiringan deui pemirsa anjeun ayeuna, sareng ngahasilkeun ROI anu langkung ageung. Kalayan Taun Anyar anu bakal datang, ieu waktos anu sampurna pikeun nyandak program pamasaran email anjeun tina burner tukang sareng ngajantenkeun prioritas!

One comment

  1. 1

    Pos anu hebat, @lavon_temple: disqus! Abdi tiasa nyarios, sacara pribadi, email éta parantos gedé pisan pangaruhna kana kamekaran urang dina Téknologi Marketing Blog. Upami kuring terang dampakna, kuring bakal janten prioritas anu langkung ageung sababaraha taun ka pengker.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.