Monitoring Reputasi Canggih pikeun Email Marketers

Depositphotos 53656971 s

Kami parantos nyerat ngeunaan 250ok baheula sareng aranjeunna teraskeun ningkatkeun tawaran pangiriman. Kaseueuran pamasar email ageung bahkan henteu sadar yén aranjeunna tiasa gaduh perséntase pangiriman anu luhur pisan, tapi emailna tiasa nyangkut dina saringan SPAM. Nganteurkeun hartosna pesenna ditepikeun ... sanés éta ngadamel koropak. Sedengkeun solusi anu sanés dina rohangan ieu mahal, 250ok mangrupikeun jalan kaluar anu meujeuhna anu nawiskeun langkung seueur kamampuan - sareng pengumuman dinten ieu ngeunaan pamasaran reputasi email na nyandak kedudukan anu sanés!

Reputasi Informan nyayogikeun pisibilitas sareng wawasan anu anjeun peryogikeun pikeun ngaidentipikasi kagiatan milis anu bermasalah dina aliran email kaluar anjeun ogé usaha phishing atanapi ngirim teu sah anu tiasa ngarusak mérek anjeun. Pujian anu sampurna pikeun urang koropak sareng alat pangawasan daptar hideung, Reputasi Informan ngawas alamat IP anjeun sareng domain sareng nyayogikeun detil anu diperyogikeun pikeun nyandak tindakan koréksi nalika timbul masalah.

250ok mangrupikeun pasangan urang - kami nganggo éta pikeun ngawas milik urang sorangan reputasi email - sareng fitur anyar ieu nawiskeun ka pamasar email dua pakakas manajemén reputasi anu unik - kamampuan ngawas merekna ngalawan surat palsu sareng bubu spam.

Ngajaga Brand anjeun ti Phishing, Spamming sareng Spoofing

Mantau Reputasi Email Phishing

250ok Émbaran Reputasi ngamungkinkeun pemasar email sareng panyayogi jasa email pikeun ngawas domainna pikeun email atanapi usaha phishing anu teu sah. Ngalaporkeun ngamungkinkeun anjeun ningali dimana datangna surat palsu - direcah ku IP sareng nagara. Anjeun tiasa ningali tautan pesen sareng ningali dimana spammers nyobian ngambah konsumén anjeun.

Ngajaga Brand anjeun ti Email Spam Traps

Ngawaskeun Spam Traps

Jaga daptar email palanggan anjeun tina alamat email anu parantos ditambihan pikeun ngajebak mérek anjeun sareng nyangkut anjeun kana jebakan SPAM anu ngahasilkeun panyalindungan anu goréng atanapi diblokir sadayana ku Panyadia Layanan Internét. Informan Reputasi 250ok ngamungkinkeun para pemasar email pikeun kéngingkeun wawasan kritis kana kagiatan surat kaluar na sareng ngaidentipikasi masalah anu mangaruhan reputasi aranjeunna.

Anjeun tiasa Inok daptar email sareng gampang ningali IP, alamat email, sareng domain anu ngirim email goréng. Upami anjeun Panyayogi Layanan Email, anjeun ogé tiasa ningali naha atanapi henteu klien anjeun ngagaduhan auténtikasi anu leres (DKIM, rékaman SPF) dina tempatna. Sakabéh data reputasi tiasa diékspor dugi ka masing-masing pesen.

Upami anjeun ngirim ratusan rébu email per bulan, anjeun panginten nyéépkeun seueur artos dina méja ku henteu ngawaskeun reputasi email anjeun. Ngadaptarkeun démo ngeunaan 250ok kiwari!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.