Ngaoptimalkeun Gambar Surélék anjeun kanggo Métélikeun Rétina

inféksi email rétina

Salaku tampilan resolusi luhur janten umum-tempat dina ampir unggal alat, penting pikeun pemasar ngamangpaatkeun dampak anu ditawarkeun ku resolusi anu langkung luhur. Kajelasan gambar anu dianggo dina email, contona, tiasa mangaruhan dramatis sareng anu maca email. Nyiptakeun grafik anjeun leres teras nyukuran / skala aranjeunna - sadayana nalika ngaoptimalkeun ukuran file gambar - mangrupikeun kasaimbangan anu rumit pikeun mastikeun anjeun dioptimalkeun pikeun réspon pangsaéna sareng klik-liwat dina surélék anjeun.

Infographic ieu ti Email Monks, Rétina Email - Ngaleuwihkeun Pangalaman Pamaké sareng Tampilan Berkualitas Tinggi, ngaladénan anjeun tips gancang kumaha mendesain email rétina anu ramah, tetep diémutan babandingan gambar anu sampurna, ukuran file gambar, pamundut média pikeun desain email anu responsif sareng komponén penting anu sanés.

rétina-email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.