Email ROI: Teu aya Brainer pikeun Perusahaan ageung

biaya email

Kami gaduh rapat anu saé sareng perusahaan nasional ayeuna sareng ngabahas nempatkeun program email kana tempatna. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 125,000 palanggan sacara nasional, 4,000 juragan… sareng henteu aya program email. Aranjeunna gaduh 8,000 produk kalayan 40 atanapi 50 produk énggal unggal bulan anu pabrikna parantos paéh kanggo dijual. Aranjeunna hariwang ngeunaan harga tina program email sanésna sareng héran dimana artosna bakal sumping.

Ieu mangrupikeun salah sahiji hubungan anu kuring ngarepkeun kuring tiasa babarengan tanpa biaya sareng ngan saukur ngeusi komisi!

Email ROI

Dina conto di luhur, kuring nebak yén aranjeunna tiasa kéngingkeun alamat email pikeun 1 tina unggal 3 klien dina akhir taun. Nyatana, program kedah ngahasilkeun langkung seueur minat sareng seueur deui email, tapi kuring hoyong aya di sisi anu aman. Abdi perkirakeun 1 email per bulan - sanés mingguan. Unggal klien parantos ngagaleuh unggal bulan, janten emailna leres-leres aya kanggo nyobian ningkatkeun penjualan ti klien anu tos aya. Kuring ngalungkeun tingkat réspon anu pikasieuneun 0.75% kalayan rata-rata (konservatif pisan) $ 5 dina pengeluaran tambahan. Kanggo Panyayogi Layanan Email, kuring parantos nambihan $ 0.03 per email… di sisi luhur.

Kalayan sadaya perkiraan konservatif ieu, kaluaranana masih 25% Balik deui dina Investasi anu ngareuwas. Salaku tambahan, email bakal ngajalankeun langkung seueur pesenan ngalangkungan situs ecommerce maranéhanana - ngahémat pesenan anu lepat sareng biaya tanaga. Sumawona, ku anu ngicalna ngagaleuh sakedik kanggo perhatosan, perusahaan tiasa ngajual rohangan iklan premium dina buletinna! Kuring marios biaya pariwara dina hiji newsletter industri ayeuna sareng rata-rata iklanna $ 0.02 per email sareng aya 4 titik dina unggal buletin.

Ngajual 4 titik dina unggal email bakal nyorong ROI ka luhur 300%!

Kuring yakin yén aranjeunna tiasa terang kumaha aranjeunna bakal mampu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.