Panyadia Layanan Surélék parantos Luncat hiu

ngirimkeun email

Upami anjeun henteu kantos terang naon hartosna istilah "Luncat Hiu" ... hartosna éta awal akhir. Istilah ieu ngarujuk ka Happy Days nalika Fonz ngaluncatan hiu dina ski cai, ngalungkeun acara kana puteran maot anu henteu kantos dipulihkeun deui.

Upami anjeun panyayogi email, tong ngagorowok ka kuring can.

Email pernah janten padamelan anu sesah pisan sareng ngan ukur pangirim anu paling hébat ngagaduhan bakat, perangkat keras, sareng aplikasi pikeun ngirim email seueur ka Panyayogi Layanan Internét pikeun perusahaan anu ngagaduhan daptar palanggan anu ageung. Bakatna parantos mimiti ngalih di industri, pakakasna parantos seueur (utamina ku awan) sareng aplikasi na némbongan kénca sareng katuhu pikeun ngirim email.

Industri Email parantos robih… langkung mirah sareng gampang Ayeuna

Anu kajantenan di industri mangrupikeun panyebaran alit panyadia jasa email popping nepi. Éta hebat pisan - gaduh aplikasi anu hébat, ngirim olahtalatah dinamis anu rumit pisan, ngalacak sampurna, nanganan mantul, masalah deliverability, patuh kana peraturan SPAM, sareng ngagaduhan metodologi integrasi anu mantep anu biasana gratis. Sareng aranjeunna ngalaksanakeunana sakedik biaya budak gedé.

Di dieu hiji conto: Newsberry nembé janten sponsor ti Martech Zone (éta panyingkepan kuring). Nalika kuring mariksa situsna sateuacan nyatujuan iklanna, kuring mariksa halaman harga sareng kaheranan ku harga:

harga-newsberry.png

Abdi tiasa gaduh daptar palanggan dugi ka 100,000 sareng ngirim email anu teu aya watesna ka aranjeunna pikeun $ 530 per bulan? Éta sakedik langkung ti $ 6,000 dina sataun. Abdi émut nalika kuring damel di panyadia layanan email yén biaya taunan urang pikeun bisnis alit perkawis éta… ditambah biaya pesen… plus API aksés… plus, plus, plus…

Panyadia email anu mantap pisan ieu bakal teras némbak éta sareng usaha ngirim email badé janten juara pamungkas. Anu éléh mangrupikeun panyadia layanan email anu ageung pisan anu parantos lami - aya anu kedah dirobih.

Panyadia Layanan Surélék ageung Overstate Clout na on Deliverability

Seueur penyedia jasa email ageung bakal nyaritakeun yén jilid email anu aranjeunna kirimkeun nyayogikeun aranjeunna dina industri sareng aranjeunna ngagaduhan tingkat pangiriman sareng hubungan anu langkung saé sareng Panyadia Layanan Internét.

Éta henteu leres. Panyadia Layanan Email Leutik tiasa ngalakukeun padamelan anu hébat.

Sobat dalit kuring Greg Kraios ngatur sababaraha hubungan éta antara panyadia layanan email sareng panyadia layanan internét sareng perusahaanna, Dén Deliverability. Anjeunna malah ngabantosan perusahaan anu ngatur email nyalira ngalangkungan ka ISP! Éta henteu nyandak perusahaan ageung - butuh ahli pangiriman anu hébat sareng hubungan anu saé - sareng Nagreg ngagaduhan aranjeunna.

Naon Pelanggan Email Kedah

Panyadia jasa email kedah lancar (sareng maksadna seamless) diintegrasikeun sareng sistem manajemen kontén, sistem manajemen hubungan pelanggan, alat optimasi halaman badarat, sareng analytics aplikasi. Penjualan otomatisasi pamasaran sapertos Aprimo jeung Eloqua anu parantos nincak kalungguhan ieu. Éta henteu cekap pikeun ngirim sareng ngukur email deui ... perusahaan peryogi langkung!

Komo leyuran otomasi email anu leutik, sedeng dibanderol ogé muncul! Infusionsoft mangrupikeun jalan kaluar sareng solusi manajemen hubungan email sareng pelanggan terpadu lengkep.

Konsumén kedah gampang nga-repurpose eusi ti saluruh medium, sacara dinamis ngaoptimalkeun eusi dina laleur, ngukur hasilna - malahan disayogikeun eupan balik ngeunaan naon anu meunang sareng leungit. Kami henteu gaduh waktos kanggo luncat tina leyuran vendor kana leyuran vendor sadidinten ... sareng cobaan ngiket sadayana analytics querystrings babarengan… sareng analisa kasempetan. Panyadia jasa email kedah mekar kana kabutuhan urang.

Waktosna panyadia ladénan email pikeun ngaluncatan, atanapi aranjeunna bakal ditiup. Mailchimp ngumumkeun 250,000 rekening anu ditambihkeun dina 7 sasih pikeun solusi na. Tapi bahkan Mailchimp ngagaduhan anu pikasieuneun pisan nalika urang ngembang daptar urang hasil. Kami bosen tagihan bulanan ageung janten kami ngawangun CircuPress - leyuran email terintegrasi WordPress anu éndah anu ngahémat kami sakumpulan sareng ngajadikeun otomatis buletin kami.

Naha Panyayakeun Surélék Surélék

Email parantos lami, lumayan lumayan - tapi ampir réngsé. Teu kedah seueur usaha ngawangun sareng ngajaga jasa email anjeun ayeuna-ayeuna. Sobat Adam Small parantos bosen ku harga sareng kurangna metode otomatis, yén anjeunna nembe ngawangun nyalira kanggo Saos Agén… Ayeuna anjeunna ngagaduhan telepon sélulér, manajemén kontén, Facebook, Twitter sareng email sapinuhna kalebetkeun pikeun palanggan perumahan na. Anjeunna malahan tiasa ngawas pangiriman, lagu muka sareng pencét sareng ngatur mantul!

Upami anjeun henteu berbakat sapertos Adam, anjeun tiasa mésér kotak ti jalma resep Strongmail, colokkeun, hurungkeun, sareng jalankeun jasa email anjeun nyalira. Aranjeunna malah bakal ngabantosan anjeun ngamimitian.

Naha Panyayakeun Surélék Do-It-For-You

Seueur panyadia jasa email sareng agénsi anu leres-leres nambihan palayanan kana bungkusan ogé. Aranjeunna sadar yén ngawangun email anu saé sareng pikaresepeun ngabutuhkeun waktos sareng kaparigelan - sareng gaduh imbalan anu hadé pikeun inpéstasi, ngarah ngembangkeun program pikeun klienna anu terjangkau sareng nyandak sagala usaha tina panangan klien. Pasangan anu kuring terang nyaéta India jeung Tomatofish.

Kumaha Panyayogi Layanan Email Bakal Salamet

Naséhat kuring ka panyadia layanan email ageung di luar sana nyaéta pikeun milari sistem manajemen kontén, sareng mésérna. Milarian panyadia manajemén hubungan palanggan anu anjeun gabungkeun caket sareng… sareng gabung sareng aranjeunna. Kéngingkeun hiji analytics panyadia, sareng mulus ngahijikeun. Sareng ngalakukeun éta kalayan nargétkeun anu kuat, pamisahan sareng solusi pangujian. Upami anjeun henteu, batur bakal gancang!

10 Komentar

  1. 1

    Ieu tulisan hébat Doug. Aya seueur pisan solusi anu sayogi ayeuna pikeun ngabantosan usaha ngagosok permukaan pamasaran email. Kuring leres-leres percanten yén kasempetan pikeun seueur ESP persis naon anu aranjeunna laksanakeun salami mangtaun-taun - sareng éta jasa. Sanaos langkung nguntungkeun pikeun ngajual sareng ngadukung parangkat lunak, éta langkung saé dijual nalika pasar janten jenuh sakumaha anu parantos janten. Upami ESP tiasa leres-leres nyayogikeun perusahaan kasuksésan anu nyata (saluareun perangkat lunak, tapi mésér perencanaan kampanye, desain, sareng éksékusi kampus) - éta langkung saé tibatan milarian alat pikeun ngirim email (90% fungsionalitas parangkat lunak pamasaran email estu sami). Ngagabungkeun jasa-jasa éta ku titik integrasi anu kuat anu anjeun gaduh bungkus anu mayar.

  2. 2

    Ieu mangrupikeun artikel karesep anyar kuring, sareng sanés ngan ukur kusabab anjeun masihan Hindemark. 🙂

  3. 3

    Kuring sering resep ngadamel email dina kolor pondok sareng jaket kulit. Éta henteu cool? Tulisan anu saé. Dina bagian jasa do-it-for-you, abdi hoyong miceun davemail (www.mydavemail.com) salaku pilihan. Klién kami sering nyerah dina usaha ngalakukeun éta nyalira. Sakumaha canggihna salaku panyadia DIY online, aranjeunna sanés kanggo sadayana. Hatur nuhun pikeun ngajelaskeun pilihan na.

  4. 4

    Data Palanggan Kualitas mangrupakeun konci pikeun suksés dina kampanye pamasaran naon waé. Sacara harfiah seueur teuing perusahaan anu nyayogikeun pamasaran email swalayan atanapi ngalakukeun pamasaran jasa-lengkep pikeun anjeun. Tapi, teu aya diantara aranjeunna anu tiasa ngahasilkeun data nasabah kecuali anjeun sareng bisnis anjeun.

    Bisnis (khusus toko-hareup) kedah milarian cara pikeun "ngumpulkeun" inpormasi palanggan sareng "ngaitkeun" éta deui ka pameseran aranjeunna (ieu cukup gampang pikeun toko online, tapi henteu cukup pikeun toko-hareup fisik) dina sistem POS anjeun sareng nyayogikeun inpormasi éta pikeun platform pamasaran anjeun (email atanapi sms atanapi anu sanés). Kakuatan pamasaran anu leres aya dina nganalisis karesep sareng karesep pelanggan sareng sasuai nargétkeun aranjeunna kalayan tawaran anu saé.

    Tulisan anu saé!

  5. 5

    Hai hatur nuhun pisan kanggo tulisan anu jelas, kuring leres-leres mendakan blog anjeun nalika milarian di Google kanggo anu sanés…. Kuring parantos nyirian halaman anjeun..sambungkeun bagikeun ..

  6. 6

    hatur nuhun
    Kuring milarian upami aya panyadia wéb anu ngabagi kauntungan sareng jalma anu mindahkeun nami domainna pikeun panggunaan mail?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.