Panyadia Layanan Surélék parantos Luncat hiu

ngirimkeun email

Dina acara anjeun pernah diajar naon istilah Luncat Hiu hartina… hartina éta awal ahir. Istilah nujul kana Happy Days nalika Fonz ucul hiu on skis cai, ngalungkeun acara kana spin maot eta pernah pulih tina.

Upami anjeun panyayogi email, tong ngagorowok ka kuring can.

Email pernah janten padamelan anu sesah pisan sareng ngan ukur pangirim anu paling hébat ngagaduhan bakat, perangkat keras, sareng aplikasi pikeun ngirim email seueur ka Panyayogi Layanan Internét pikeun perusahaan anu ngagaduhan daptar palanggan anu ageung. Bakatna parantos mimiti ngalih di industri, pakakasna parantos seueur (utamina ku awan) sareng aplikasi na némbongan kénca sareng katuhu pikeun ngirim email.

Industri Email parantos robih… langkung mirah sareng gampang Ayeuna

Anu kajantenan di industri mangrupikeun panyebaran alit panyadia jasa email popping nepi. Éta hebat pisan - gaduh aplikasi anu hébat, ngirim olahtalatah dinamis anu rumit pisan, ngalacak sampurna, nanganan mantul, masalah deliverability, patuh kana peraturan SPAM, sareng ngagaduhan metodologi integrasi anu mantep anu biasana gratis. Sareng aranjeunna ngalaksanakeunana sakedik biaya budak gedé.

Di dieu hiji conto: Newsberry nembé janten sponsor ti Martech Zone (éta panyingkepan kuring). Nalika kuring mariksa situsna sateuacan nyatujuan iklanna, kuring mariksa halaman harga sareng kaheranan ku harga:

harga-newsberry.png

Abdi tiasa gaduh daptar palanggan dugi ka 100,000 sareng ngirim email anu teu aya watesna ka aranjeunna pikeun $ 530 per bulan? Éta sakedik langkung ti $ 6,000 dina sataun. Abdi émut nalika kuring damel di panyadia layanan email yén biaya taunan urang pikeun bisnis alit perkawis éta… ditambah biaya pesen… plus API aksés… plus, plus, plus…

Panyadia email anu mantap pisan ieu bakal teras némbak éta sareng usaha ngirim email badé janten juara pamungkas. Anu éléh mangrupikeun panyadia layanan email anu ageung pisan anu parantos lami - aya anu kedah dirobih.

Panyadia Layanan Surélék ageung Overstate Clout na on Deliverability

Seueur penyedia jasa email ageung bakal nyaritakeun yén jilid email anu aranjeunna kirimkeun nyayogikeun aranjeunna dina industri sareng aranjeunna ngagaduhan tingkat pangiriman sareng hubungan anu langkung saé sareng Panyadia Layanan Internét.

Éta henteu leres. Panyadia Layanan Email Leutik tiasa ngalakukeun padamelan anu hébat.

Sobat dalit kuring Greg Kraios ngatur sababaraha hubungan éta antara panyadia layanan email sareng panyadia layanan internét sareng perusahaanna, Dén Deliverability. Anjeunna malah ngabantosan perusahaan anu ngatur email nyalira ngalangkungan ka ISP! Éta henteu nyandak perusahaan ageung - butuh ahli pangiriman anu hébat sareng hubungan anu saé - sareng Nagreg ngagaduhan aranjeunna.

Naon Pelanggan Email Kedah

Panyadia jasa email kedah lancar (sareng maksadna seamless) diintegrasikeun sareng sistem manajemen kontén, sistem manajemen hubungan pelanggan, alat optimasi halaman badarat, sareng analytics aplikasi. Penjualan otomatisasi pamasaran sapertos Aprimo jeung Eloqua anu parantos nincak kalungguhan ieu. Éta henteu cekap pikeun ngirim sareng ngukur email deui ... perusahaan peryogi langkung!

Komo leyuran otomasi email anu leutik, sedeng dibanderol ogé muncul! Infusionsoft mangrupikeun jalan kaluar sareng solusi manajemen hubungan email sareng pelanggan terpadu lengkep.

Konsumén kedah gampang nga-repurpose eusi ti saluruh medium, sacara dinamis ngaoptimalkeun eusi dina laleur, ngukur hasilna - malahan disayogikeun eupan balik ngeunaan naon anu meunang sareng leungit. Kami henteu gaduh waktos kanggo luncat tina leyuran vendor kana leyuran vendor sadidinten ... sareng cobaan ngiket sadayana analytics querystrings babarengan… sareng analisa kasempetan. Panyadia jasa email kedah mekar kana kabutuhan urang.

Geus waktuna pikeun panyadia ladenan email nyandak kabisat, atawa maranéhna bakal meunang ditiup ku. MailChimp ngumumkeun 250,000 rekening ditambahkeun dina 7 bulan kana solusi maranéhanana. Tapi sanajan Mailchimp janten mahal pisan nalika kami suksés ningkatkeun daptar kami. Kami bosen ku tagihan bulanan anu ageung janten kami ngawangun CircuPress - solusi email terpadu WordPress anu saé, anu ngahémat bungkusan sareng ngajadikeun otomatis buletin kami.

Naha Panyayakeun Surélék Surélék

Surélék parantos panjang, lumayan lumayan - tapi ampir réngsé. Henteu peryogi seueur usaha pikeun ngawangun sareng ngajaga jasa email anjeun ayeuna. Babaturan Adam Leutik karaos pisan ku harga sareng kurangna metode otomatisasi, anjeunna nembé ngawangun nyalira pikeun AgentSauce… ayeuna anjeunna ngagaduhan mobile, manajemén kontén, Facebook, Twitter, sareng email terpadu pinuh pikeun klien perumahan na. Anjeunna malah tiasa ngawas deliverability, lagu muka tur clicks tur ngatur mantul!

Upami anjeun henteu berbakat sapertos Adam, anjeun tiasa mésér kotak ti jalma resep Strongmail, colokkeun, hurungkeun, sareng jalankeun jasa email anjeun nyalira. Aranjeunna malah bakal ngabantosan anjeun ngamimitian.

Naha Panyayakeun Surélék Do-It-For-You

Seueur panyadia jasa email sareng agénsi anu leres-leres nambihan palayanan kana bungkusan ogé. Aranjeunna ngakuan yén ngawangun email anu saé, pikaresepeun butuh waktos sareng kaahlian - sareng gaduh hasil investasi anu saé, ku kituna aranjeunna ngembangkeun program pikeun klienna anu hargana sareng nyandak sadaya usaha tina panangan para klien. Sababaraha conto anu kuring terang nyaéta India jeung Lauk tomat.

Kumaha Panyayogi Layanan Email Bakal Salamet

Saran abdi ka panyadia ladenan email badag kaluar aya pikeun manggihan sistem manajemen eusi jeung meuli eta. Milarian panyadia manajemén hubungan palanggan anu anjeun integrasi raket sareng… sareng gabung sareng aranjeunna. Kéngingkeun hiji analytics panyadia, sarta seamlessly ngahijikeun. Sareng lakukeun ku nargetkeun, ségméntasi, sareng solusi tés anu kuat. Lamun henteu, batur bakal geura-giru!

10 Komentar

  1. 1

    Ieu artikel hébat Doug. Aya seueur solusi anu sayogi ayeuna pikeun ngabantosan usaha ngagores permukaan pamasaran email. Kuring sabenerna yakin yén kasempetan pikeun loba ESPs persis naon maranéhna geus spent taun Ngahindarkeun - sarta éta jasa. Sanaos langkung nguntungkeun pikeun ngajual sareng ngadukung parangkat lunak, penjualanna langkung sesah nalika pasar janten jenuh sapertos anu parantos janten. Upami ESP tiasa leres-leres nyayogikeun perusahaan kasuksésan anu nyata (saluareun parangkat lunak, tapi mésér perencanaan, desain, sareng palaksanaan kampanye sup-to-kacang) - éta langkung saé tibatan milarian alat pikeun ngirim email (90% tina fungsionalitas software pamasaran email. bener-bener sarua). Gabungkeun jasa éta sareng titik integrasi anu kuat anjeun gaduh pakét anu kedah dibayar.

  2. 2

    Ieu mangrupikeun salah sahiji tulisan karesep kuring, sanés ngan kusabab anjeun masihan Indiemark unggeuk. 🙂

  3. 3

    Kuring mindeng resep nyieun email dina kolor pondok tur jaket kulit. Éta henteu keren? artikel hébat. Dina bagian on do-it-for-anjeun jasa, Abdi hoyong buang di davemail (www.mydavemail.com) salaku hiji pilihan. Klién kami sering nyerah dina nyobian ngalakukeunana sorangan. Sakumaha canggihna seueur panyadia DIY online, aranjeunna henteu kanggo sadayana. Hatur nuhun pikeun ngajelaskeun pilihan.

  4. 4

    Data Pelanggan Kualitas mangrupikeun konci pikeun suksés dina kampanye pamasaran mana waé. Sacara harfiah loba teuing pausahaan nu nyadiakeun pamasaran email timer jasa atawa ngalakukeun pamasaran-layanan pinuh pikeun anjeun. Tapi, taya sahijieun bisa datang nepi ka data customer iwal anjeun jeung anjeun bisnis.

    Usaha (khususna toko-hareup) kedah milarian cara pikeun "ngumpulkeun" inpormasi palanggan sareng "ngatalikeun" deui kana pameseranna (ieu cukup gampang pikeun toko online, tapi henteu cukup pikeun toko fisik) dina sistem POS anjeun. sareng ngajantenkeun inpormasi éta kanggo platform pamasaran anjeun (email atanapi sms atanapi anu sanés). Kakuatan pamasaran anu leres aya dina nganalisa anu resep sareng henteu resep para nasabah sareng sasuai nargétkeun aranjeunna kalayan nawaran anu leres.

    Tulisan anu saé!

  5. 5

    Hai hatur nuhun pisan pikeun tulisan anu terang, kuring leres-leres mendakan blog anjeun ku kasalahan nalika milarian Google pikeun anu sanés….Kuring parantos nga-bookmark situs anjeun..terus ngabagikeun..

  6. 6

    hatur nuhun
    Kuring pilari lamun aya panyadia webmail nu babagi kauntungan jeung jalma anu mindahkeun ngaran domain maranéhanana pikeun pamakéan mail?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.